Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, z dzidzią jest wszystko ok.
Ma już 5 cm! Serduszko bije.
Nawet widzialam skrzata w 3D
Jest minimalne krwawienie spowodowane odklejeniem się fragmentu kosmówki. Mam leżeć jak kłoda w tym tygodniu i za max 3 dni nie powinno być nawet śladu po krwawieniu. Za tydzień kolejna wizyta.pigułka, Kw14tuszek, SyHa85, JRY1984, Domi793, Martynka30, Emma1985, Friend, Pikcia, monirek, Ninka0111, Dominique88, MiMK, alicjaaaa, kaarolaa, s1985, figaa, Coconue, Elza :), Betty Boop lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
malika89 wrote:Dziewczynki, z dzidzią jest wszystko ok.
Jest minimalne krwawienie spowodowane odklejeniem się fragmentu kosmówki. Mam leżeć jak kłoda w tym tygodniu i za max 3 dni nie powinno być nawet śladu po krwawieniu. Za tydzień kolejna wizyta.
Super, cieszę się że wszystko okto teraz odpoczywaj Kochana
malika89 lubi tę wiadomość
-
Jest minimalne krwawienie spowodowane odklejeniem się fragmentu kosmówki. Mam leżeć jak kłoda w tym tygodniu i za max 3 dni nie powinno być nawet śladu po krwawieniu. Za tydzień kolejna wizyta.
Superbardzo sie ciesze! W takim razie lez, odpoczywaj i mysl pozytywnie
malika89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Malika super wiadomości
A ja mam fatalne wyniki moczu
Mam dużo bakterii i do tego glukozę w moczu. Co jest dziwne, bo we krwi mam w normie (?)malika89 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Malika super wieści
Opóźniona może powtórz mocz? może źle pobrałaś, ja miałam białko w moczu i nieliczne bakterie powtórzyłam mocz na drugi dzień i zero śladu białka i bakterii.
A mnie znów bolimalika89 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Opóźniona może powtórz mocz? może źle pobrałaś, ja miałam białko w moczu i nieliczne bakterie powtórzyłam mocz na drugi dzień i zero śladu białka i bakterii.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
No dziewczynki ja z mała prawdopodobnie jutro do domku ale nie ominie nas wizyta u kardiologa ale pociesza mnie fakt ze widziałam bijące serduszko nie wiem czemu ale jak za duzo pisze to nie wyświetla całej wiadomości crl-32,1mm☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:15
-
Odpoczywaj kochana bedzie dobrze☺ -
Martynka30 wrote:To fajnie, u mnie też jak tak dalej dzidzia będzie rosła bo urodzę wcześniej, i tak samo jest starsza niż na suwaczku . W środę odpowiadał 10 tyg i 5 dni mam nadzieję, że z dzidzią wszystko dobrze.
Moja dzidzia jest starsza o 2-3 dni☺ im szybciej do porodu tym bezpieczniejsze nasze dzidzie☺ -
Rybaaaa wrote:Mi 31.07 wychodziłby z OM, ale że cykle dłuższe to stwierdziłam, że nie dam sobie wpisać w kartę ciąży i ma być sierpień
poza tym jak sobie wyliczyłam jak to wychodzi, to smutno mi się zrobiło, bo to był dzień urodzin zmarłej 3 lata temu siostrzenicy mojego męża
nie wyobrażam sobie jakbym miała szwagierce z uśmiechem na ustach powiedzieć: "31.07.2016 zostaniesz ciocią"...
s1985 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałam Wam powiedzieć że udało mi się dostać do endokrynologa i to już na czwartek. Powiem Wam że się cieszę, już od kilku dni miałam koszmary senne z tym związane.
W dodatku lekarka powiedziała że w cenę wizyty wliczone jest USG tarczycy.
Mam nadzieję że dostane potrzebne lekarstwa i szybko tsh mi spadnie.pigułka, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja dzwonilam do gina i dupa, nie odebral i nawet nie oddzwonil co jest bardzo dziwne...jutro znow dzwonie a i kolezanka ma wizyte u niego to o mnie przypomni jakbym sie nie dodzwonila...
jak super, ze dzidzie zdrowe i juz calkiem spore, zwlaszcza u malikiNinka0111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_1986 wrote:Dziewczyny chciałam Wam powiedzieć że udało mi się dostać do endokrynologa i to już na czwartek. Powiem Wam że się cieszę, już od kilku dni miałam koszmary senne z tym związane.
W dodatku lekarka powiedziała że w cenę wizyty wliczone jest USG tarczycy.
Mam nadzieję że dostane potrzebne lekarstwa i szybko tsh mi spadnie.u mnie elegancko spadlo i teraz niech juz tak zostanie, jutro wizyta, 160 zł pojdzie i pewnie jeszcze recepte wypisze, ale wazniejsza dzidzia, ktora mam nadzieje ladnie sie rozwija...