Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do płci, to preferencji nie mamy żadnych. Zawsze chcieliśmy córeczkę, więc "tworzyliśmy" pierwszą dziewuszkę i wtedy byłam pewna, że jest córa, urodę w ciąży mi zabrała
Córa jest, więc marzenie spełnione, teraz byleby zdrowe
Aniu, co do koleżanki.. Ja przekonana byłam na 100%, że córka, i tak byłam nastawiona, ale kilka razy przeszło mi przez myśl, a co jak będzie synek? I tak mi się głupio robiło i przepraszałam brzuszek, że jak ma siusiaka, to też go bardzo chcemy i tak samo będziemy kochać. Ale jak bym zareagowała wtedy na taką wieść w gabinecie, to nie wiem. -
Mam pytanie odnośnie Waszych pęcherzy
Wiem, że w ciąży robi się częściej siusiu. Ale ja piję też o wiele więcej dlatego za dnia dużo latam. Z kolei w nocy nie budzę się w ogóle za ta potrzebą.
Trochę się martwię, czy wszystko u mnie ok. Zawsze mogłam długo trzymać siusiu
Czy ktoś też tak ma, czy jestem wyjątkiem? -
SyHa85 wrote:A laboratorium dobre? Bo niektore nie robia w miejscu pobran tylko zawoża do laboratorium i wtedy moga byc zafalszowane wyniki. U nas tak jest
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
letty wrote:Mi całą poprzednią ciążę wychodziły bakterie w moczu. Początkowo winowajca to e.coli a później wszystko ok a i tak były, może taka Twoja uroda opóźniona? Tak jak moja
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
kaarolaa wrote:Mi meza siostra kilka dni temu napisala eska. Karola jak cie ostatnio zobaczylam to myslalam ze ty w ciazy jestes bo jakos inaczej wygladasz. Ale do ciazy sie nie lrzyznalam. Przyjdzie czas to sie wszyscy dowiedza. Narazie nikt z rodziny nie wie.
kaarolaa lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Czesc wszystkim, ja zawsze marzylam o coreczce, ale jestem przekonana ze bedzie chlopak
u mnie mdlosci powrocily, zwroty rowniez. W pracy dziewczyny juz zaczely sugerowac zebym poszla na l4.... dziwne bo nie uwazam tego za konieczne.
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja pierdziele, znow nie moge sie dodzwonic do gina...nawet nie wiem gdzie teraz przyjmuje, bo po nowym roku podobno zrezygnowal z przychodni, w ktorej wczesniej pracowal...no szlak mnie trafiAlicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny
ja bardzo marzę o córeczce... ale jakoś mam przeczucie że synek tam rośnie
mamy wybrane imię dla dziewczynki Zosia :)o chłopaku tak nie myśleliśmy ale być może że Maciuś
też w sumie mi obojętne byleby było zdrowe
a i mdłości przeszły po odstawieniu witamin jestem tylko na kwasie foliowym. i tez mam bóle w krzyżu i nie wiem skąd się wzięły... coś mi musi na jakiś nerw uciskać bo boli tak zaraz nad kością ogonową...
-
Hej Dziewczyny
My się witamy w 10 tygodniu
aż nie mogę uwierzyć!
Paulka123, kaarolaa, pigułka, Dominique88, MiMK lubią tę wiadomość
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
nick nieaktualny
-
Ja jutro zaczynam 12
dziś wg kalendarza mija okres największego zagrożenia utraty ciąży... jestem spokojniejsza że maluszek rośnie zdrowy.... Paulka123 ja moment jak odstawiłam witaminy mdłości przeszły jak ręką odjął. zdarzyły się wymioty ale raz a nie 15 razy.
-
nick nieaktualny