Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My z mężem byśmy chcieli córeczkę, mamy nawet kilka imion. Jednak prawda jest taka, że oboje najbardziej chcemy aby nasza Fasolka była zdrowiutka
Jak będzie chłopczyk to jedynym problemem będzie dla nas imię bo mało męskich nam się podoba
Ja mam dużo pryszczy na twarzy i to czerwonych, nawet podkładem ich zakryć nie mogę, zresztą podkład brzydko się trzyma bo skórę mam suchą bardzo, a przed ciążą tłustą miałam
Na szczęście ostatnio jestem w stanie jeść normalnie, mdłości wczoraj miałam tylko rano, dzisiaj jest póki co dobrze
W czwartek wizyta u nowej ginekolog i potem będę musiała wybrać do której będę jeździłaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 10:38
Luteina 100mg x 2
-
Alishia wrote:i tak właśnie się zastanawiam czy mam zmienić na inne witaminy czy zosyać na samym kwasie foliowym...
Mi też gin mówił, że witaminy potegują mdłości i mówił, że powinno się zaczynać brać witaminy od 2 trymestru.alicjaaaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Ja dziś czekam z niecierpliwością na paczkę, mąż wieczorem przyniesie mi detektor tętna czuły od 9tyg, ale nie nastawiam się, że od razu znajdę tętno maluszka.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Ja dziś czekam z niecierpliwością na paczkę, mąż wieczorem przyniesie mi detektor tętna czuły od 9tyg, ale nie nastawiam się, że od razu znajdę tętno maluszka.
Mnie też korci ale męża nie bardzoLuteina 100mg x 2
-
aaniuskaa wrote:Mnie też korci ale męża nie bardzo
Mi mąż nie robił problemów, słyszał w gabinecie serduszko i był taki dumny, mówił, że jak zamówimy to będę spokojniejsza o Cudziątko.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
mmalibu wrote:Martynka i to faktycznie działa??
Kurcze, o ile można sobie stresów i nerwów zaoszczędzić czy z maleństwem wszystko w porządku...
Nie wiem, będę testowaćWiem,że za pierwszym razem ciężko wyłapać maluszka tętno, ale chcę spróbować
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Friend wrote:Mam pytanie odnośnie Waszych pęcherzy
Wiem, że w ciąży robi się częściej siusiu. Ale ja piję też o wiele więcej dlatego za dnia dużo latam. Z kolei w nocy nie budzę się w ogóle za ta potrzebą.
Trochę się martwię, czy wszystko u mnie ok. Zawsze mogłam długo trzymać siusiu
Czy ktoś też tak ma, czy jestem wyjątkiem?Friend lubi tę wiadomość
-
A jaki sok pijesz? Też bym sobie może łyknęła.. w sumie wyników nie mam złych. Tylko ciężar moczu mam lekko poniżej normy. Wyczytałam, że może to oznaczać jakieś problemy z nerkami, ale lekarz za bardzo się tym nie przejął. Poza tym jestem bardzo niewiele poniżej bo norma jak jest powiedzmy od 1,14 to ja mam 1,13.
-
Martynka30 wrote:Mi mąż nie robił problemów, słyszał w gabinecie serduszko i był taki dumny, mówił, że jak zamówimy to będę spokojniejsza o Cudziątko.
Mój się obawia, że nie będę mogła znaleźć tętna i zacznę sobie coś wmawiać itd..Luteina 100mg x 2
-
Friend wrote:A jaki sok pijesz? Też bym sobie może łyknęła.. w sumie wyników nie mam złych. Tylko ciężar moczu mam lekko poniżej normy. Wyczytałam, że może to oznaczać jakieś problemy z nerkami, ale lekarz za bardzo się tym nie przejął. Poza tym jestem bardzo niewiele poniżej bo norma jak jest powiedzmy od 1,14 to ja mam 1,13.