Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
monirek wrote:Witaj Fasolka:)
Ja biore euthyrox rano, ale wymioty mnie nie męczątakze Ci nie pomogę niestety.
Mialas juz jakies usg?
Miałam, w 5tc - w sumie bez sensu, ale po zrobienu testu i bety poszłam do lekarza i mi zrobił, ale i tak nie było szans aby coś było widać...
A w zeszły piątek miałam już "planowe". Było wszystko okeyTzn. najpierw mnie lekarz nastraszył, bo zrobił zwykłe usg brzucha i powiedział, że albo ciąża przestała się rozwijać, albo jest dużo młodsza... A że ja byłam, pewna terminu zapłodnienia to się bardzo przestraszyłam
Na szczęście tranwaginanlne usg już pokazało mała fasolkę i serduszko
Tylko u mnie te mdłości, nie mam siły nawet nic czytać o ciąży ani oglądać jakichś rzeczy bo jak tylko jest odrobinę lepiej to muszę popracować, czyli jakies 4h dziennie... Pozostały czas to silne wymioty i mdłości
W piątek idę do endokrynologa i mam nadzieję, że coś mi pomoże z przyjmowaniem leków. Ja biorę Letrox 50 1.5 tab. rano na czczo.
-
malika89 wrote:U mnie od kilku dni wymiotów brak
Wierzę głęboko, że ten etap już nie wróci
Trzymam się mocno tego, że tak będzie u mnie, bo jak pomyślę, że są kobiety które maja mdłości i wymioty do końca to aż mi niedobrze z tego wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 16:29
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 16:43
fasolkarośnie, Martynka30, Dagmara, Domi793, malika89, pigułka, Pikcia, Friend, kaarolaa, SyHa85, blondyna5555, smerfetka84, Elza :), alicjaaaa, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
mmalibu wrote:Bylam dziś po zaświadczenie o ciąży i zupełnie nieplanowo zrobili mi usg
Nie wiem jak się wstawia zdjęcia(?), ale wklejam linka do naszego maluszka:)
http://zapodaj.net/4ced68070daf7.jpg.html
Tam masz BBcode link do miniaturki na forum.
Slodziutkie malenstwo! Niech rooosnie zdrowiutko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 16:38
mmalibu lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A mnie dzisiaj wzielo na zabawe ze sprawdzaniem plci hehe, robilam test z obraczki - wychodzi chlopiec, z kalendarza chinskiego - tez chlopiec:) hmmm ciekawe na ile te prastare wierzenia ludowe sie sprawdza..
Martynka30 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
A oto moje 4cm cudo
Macha do wszystkich Ciotek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 17:32
Pikcia, Martynka30, kata89, opóźniona, Dagmara, kaarolaa, pigułka, SyHa85, monirek, malika89, blondyna5555, Elza :), alicjaaaa, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
Domi793 wrote:A mnie dzisiaj wzielo na zabawe ze sprawdzaniem plci hehe, robilam test z obraczki - wychodzi chlopiec, z kalendarza chinskiego - tez chlopiec:) hmmm ciekawe na ile te prastare wierzenia ludowe sie sprawdza..
U mnie tak samo wychodziMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Jakie sliczne malenstwa!!! Serdeczne gratulacje. Fasolka- ja biore euthyrox na czczo i tez mam problem z wymiotami. Jak po przebudzeniu czuje ze jest bardzo zle to czekam az zwroce "co mi lezy na watrabie" i wtedy biore tabletke. Jak po przebudzeniu jest w miare ok to biore i modle sie zeby zdazylo sie wchlonac. Napewno pusty zoladek wzmaga mdlosci, i u mnie jazda samochodem.
Friend lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny