Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprenatalne na 4 lutego...pobral cytologie, kazal sie nie martwic, zrodla krwawienia nie znalazł...bierzemy leki i walczymy...karta na nastepnej wizycie, najpierw musze kupe wynikow zrobic...ale wazne ze jest dobrze
Friend, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, jestem po wizycie, Pani Doktor powiedziala ze chyba cos tam dynda. Mam sie nie nastawiac jeszcze, ale tak jej wyglada. Tak bardzo chcialam dziewuszke, po bylo mi jakos smutno. Wiem, ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe, ale ....
Dominique88, Friend lubią tę wiadomość
-
Przepraszam ale muszę to napisać.... W 10 tygodniu coś dynda? Jądra schodzą do 20 tygodnia ciąży. A w tym okresie wargi sromowe dziewczynek są opuchnięte.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Pikcia wrote:Ja się nie mogę napatrzeć na zdjęcia Waszych Bobasków
Może to dlatego, że swojej Dzidzi jeszcze nie widziałam...
Jednak mam nadzieję, że Maleństwo ma się dobrze i na kolejnym USG już je będę mogła pooglądać
Mam pytanie do dziewczyn, które przyjmują Euthyrox/Letrox: jakie witaminy dla ciężarnych przyjmujecie/będziecie przyjmować?
Ja w pierwszej ciąży brałam takie, które w składzie nie miały jodu i teraz endokrynolog też mi tak doradziła.
Ja biore letrox i jod... tsk moja endokrynolog z Novum zarzadzila... -
JRY1984 wrote:Jak się trzymasz kochana? Dlugo musicie czekać az zaczniecie starania ponownie? A ostatnio ile mcy się staraliscie?
Fizycznie czuje sie oraz lepiej -juz nie musze brac zadnych lekow przeciwbolowych. Za to psychicznie coraz gorzej - nie moge patrzec w sklepach na kobiety w ciazy i z niemowlakami od razu chce mi sie plakac. Probuje sie zebrac do kupy, ale msm wrazenie ze tylko w fomu pod kocykiem jest bezpiecznie.
Starania na razie wstrzymmane. Zakaz zachodzenia w ciaze. Musimy zrobic badania -zwlaszcza katiotyp, a na wynik sie czeka 6 tygodni. Wiec z wynikiem bedziemy gdzies okolo drugiej polowy marca, wtedy sobaczymy co dalej. Strasznie dlugo to wszystko trwa.
Na szczescie chyba nie mamy problemow z zaciazaniem. Bylo 7 seksow i 2 ciazy, wiec chyba jest ok.
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
U mnie dziś gorąco. Miałam zostać u rodziców do jutra ale się nie udało. Tyle nerwów się najadłam że nie mogłam tam zostać ani minuty dłużej i narażać fasolkę na niebezpieczeństwo w postaci moich nerwów.
Jutro endokrynolog wiec muszę z powrotem tam jechać. Ale przynajmniej się uspokoiłam. -
Ogladam te Wasze sliczne fasolki na zdjeciach i juz nie moge sie doczekac wizyty, tez bym chciala juz zobaczyc takiego mini ludzika.
Poza tym to sie martwie, nie mam jakis zlych przeczuc czy cos, no ale nie moge byc pewna, ze wszystko w porzadku z maluszkiem, do wizyty chyba oszaleje a to jeszcze 11 dni.Friend lubi tę wiadomość
-
A ja się witam dziś w 12 tyg
Niestety czeka mnie leżenie bo bóle brzucha wróciły, martwię się bardzofasolkarośnie, Ewelinaaa lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dzień dobry
Gratuluję pięknych wizyt
Cudowne.zdjęcia
U mnie 11 tydzień a dziś pierwszy raz miałam wymioty.. I to po herbacie z imbirem... Głowa znad kibelka i do pracyMiłego dnia
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Martynka ja też dzisiaj zaczynam 12 tydzień. Wspaniałe uczucie
Z tej okazji postanowiłam dzisiaj zostać w domu. Niby nic mi nie dolega, ale od kilku dni łóżko mnie przyciąga. Mam dzisiaj wizytę z wynikami u gina więc poproszę go o zwolnienie za dzisiaj i może na jutro.
Męczę się juź w pracy. Zamknięte pomieszczenie, wszyscy chorzy - wkurza mnie że w takim stanie ludzie przychodzą do pracy i zarażają innych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 08:02
Martynka30, Domi793 lubią tę wiadomość
-
To trzymam kciuki za wizytę
Ja dziś mam nerwa, wszystko mnie wkurza, i męczą mnie złe przeczucia.
Mam ochotę płakać, boli mnie brzuch i się bojęMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz