Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Pigułka masz jakieś info, że wysłali Ci poduszkę, bo u mnie nic i zaczyna mnie to trochę wpieniać
-
Moze jutro dostaniesz. Nie wiem czy u Ciebie kurierzy tez maja taki zwyczaj, ze dzwonia po 7 i ustalaja kto bedzie w domu a kto nie, zeby wyznaczyc sobie trase. A co do nastrojow to ja wczoraj wieczorem zlapalam jakas faze, ze sobie nie poradze z dzieckiem i jak to bedzie itp. Moj maz sie smieje ze jestem jedna wielka chodzaca emocja
-
pigułka wrote:Moze jutro dostaniesz. Nie wiem czy u Ciebie kurierzy tez maja taki zwyczaj, ze dzwonia po 7 i ustalaja kto bedzie w domu a kto nie, zeby wyznaczyc sobie trase. A co do nastrojow to ja wczoraj wieczorem zlapalam jakas faze, ze sobie nie poradze z dzieckiem i jak to bedzie itp. Moj maz sie smieje ze jestem jedna wielka chodzaca emocja
Nie dzwonią, napisałam do nich, że to bez przesady z tym zamówieniem, że dziś jest czwartek, a jutro chcę mieć paczkę u siebie, ciekawe czy odpiszą
Bo to mnie wkurza z deka przesada, kiedyś miałam z nimi zatarg, nie było leku którego zamawiałam, napisałam reklamację i babsztyl pisze do mnie, że oni zwrócą mi kasę, bo im się nie opłaca na własny koszt wysyłać mi jednych tabletek i się w...m tak im dałam popalić, że wysłali mi te tabletki.... hm po 3tyg.
Mój też tak mówi i dodaje spokojnie, a weź tu bądź spokojnaMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
pigułka wrote:Moja wlasnie doszla. Wyglada fajnie, zobaczymy jak sie bedzie spalo
O to super, koniecznie czekam na relację jak się spałoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Pigułka, czym ta poduszka jest wypełniona?
Bo moja szwagierka też ma taką, tylko wypełniona jest takimi jakby styropianowymi kuleczkami i szwagierka nie jest z niej zadowolona...
A ja się właśnie zastanawiam nad zakupem -
Ja rowniez witam sie w 12 tygodniu
od rana zwroty. Znowu schudlam. Przed ciaza wazylam 57, a teraz waga jak zaczarowana nie chce pokazac nic ponad 56
zaczynam sie martwic swoja waga, chcialabym chociaz dobic do 57....
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Cześć Dziewczyny!
Nie było mnie zaledwie moze miesiąc a przybyło ok 200 stron, nie dam rady przeczytać wszytskiego...
Mam nadzieję że u Was wszytsko w porządku i wszystkie są planowo w ok. 9, 10, 11 tygodniu ciąży
U mnie dziś się zaczął 11 tydzień , byłam w poniedziałek u gina i widziałam na USG jak mój dzidziuś macha do mnie rączkami, zrobiłam wszystkie możliwe badania krwi i moczu i o dziwo są idealne
Ja na wadze przybrałam ponad dwa kilo i mam już widoczny brzuszek.
Niestety od miesiąca męczą mnie okropne mdłości , które zaczynają się mniej więcej w południe lub po pierwszym obiedzie i z każdą godziną się nasilają...
Pozdrawiam Was serdecznie!
-
nick nieaktualny
-
Paulka123 wrote:Jakie sliczne malenstwa!!! Serdeczne gratulacje. Fasolka- ja biore euthyrox na czczo i tez mam problem z wymiotami. Jak po przebudzeniu czuje ze jest bardzo zle to czekam az zwroce "co mi lezy na watrabie" i wtedy biore tabletke. Jak po przebudzeniu jest w miare ok to biore i modle sie zeby zdazylo sie wchlonac. Napewno pusty zoladek wzmaga mdlosci, i u mnie jazda samochodem.
U mnie niestety poranne, silne torsje to norma, z łóżka codziennie rano biegnę i męczę się kilka minut. Mój Grześ w tym czasie biegnie zrobić mi śniadanie a ja staram się przez godzinę coś zjeść i uspokoić żołądek... Jak pierwszy raz wzięłam leki to wymiotowałam jak długaTakże sama postanowiłam brać leki godzinę po jedzeniu, a jutro mam wizytę u endokrynologa więc zobaczę co mi poradzi...
-
Spokojnie, jeszcze zdazymy przytyc jak sie skonczy pierwszy trymestr, mglosci troche odpuszcza i brzuszki rusza do przodu. Moja waga stoi w miejscu na razie tylko ja tak naprawde nie wiem dalej ktory to tydzien, z om 11 a z daty zaplodnienia 8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 10:02