Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje kolejnych udanych wizyt, wspaniale malenstwa
)
Powiedzcie, czy to nie cuda?
Na usg tak fikaja a my nic nie czujemy
Karola kciuki za wizyte &&Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 18:20
Friend lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Mam takiego stresa ze hej. Najgorsze jest to czekanie na swoja kolej a tu juz same duze brzuszki dookoła.
Za chwile wrzucisz nam fotke swojego slicznego maluszka! Na pewnono a lada moment tez bedziesz taki duzy brzuch
kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Ja się nie mogę napatrzeć na zdjęcia Waszych Bobasków
Może to dlatego, że swojej Dzidzi jeszcze nie widziałam...
Jednak mam nadzieję, że Maleństwo ma się dobrze i na kolejnym USG już je będę mogła pooglądać
Mam pytanie do dziewczyn, które przyjmują Euthyrox/Letrox: jakie witaminy dla ciężarnych przyjmujecie/będziecie przyjmować?
Ja w pierwszej ciąży brałam takie, które w składzie nie miały jodu i teraz endokrynolog też mi tak doradziła. -
Pikcia wrote:Ja się nie mogę napatrzeć na zdjęcia Waszych Bobasków
Jednak mam nadzieję, że Maleństwo ma się dobrze i na kolejnym USG już je będę mogła pooglądać
Mam pytanie do dziewczyn, które przyjmują Euthyrox/Letrox: jakie witaminy dla ciężarnych przyjmujecie/będziecie przyjmować?
Ja w pierwszej ciąży brałam takie, które w składzie nie miały jodu i teraz endokrynolog też mi tak doradziła.
Ja do konca Itr nie mam brac nic poza kwasem foliowym (euthyrox i jodid). Mam dobre wyniki krwi. Mialam, bo po antybiotyku to moze sie zmienic teraz. W kazdym razie moja gin jest ostrozna co do suplementacji.[/url]
-
Pikcia wrote:Ja się nie mogę napatrzeć na zdjęcia Waszych Bobasków
Ja w pierwszej ciąży brałam takie, które w składzie nie miały jodu i teraz endokrynolog też mi tak doradziła.Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja się pochwalę. Zdjęcia z poniedziałku.
5 cm szczęścia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37ee4044b9f0.jpgMartynka30, monirek, SyHa85, Musik, pigułka, Dominique88, opóźniona, blondyna5555, Elza :), kaarolaa, alicjaaaa, Dagmara, Coconue, Friend, Betty Boop, fasolkarośnie, s1985, rosax3 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.