Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pigułka wrote:Chyba trzeba w tym względzie rozluźnić te szczupłe od tych "bez bioder".
Ja mam chłopiencą sylwetkę i wąskie biodra, mam nadzieję, że mi się rozejdąMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnypigułka wrote:Amanina super masz z tą mamą. Ja to się najbardziej boję, że nie podejmą decyzji o cesarce w odpowiednim momencie i dziecko się urodzi chore. Nie ufam tej naszej służbie zdrowia
Mama jest najlepszym lekarzem pod sloncem, chociaz z tych co sie nie '!:$:@&/ w tancu i nie piszcza z radosci na widok dziecistrasznie zaluje ze mieszkamy tak daleko, bo bym chciala zeby to ona mi ciaze prowadzila. Chociaz jak mowie ze przyjade na porod to mowi, ze mam sie gonic i znalezc sobie dobry szpital w Wawie
Odbierala duzo porodow moich znajomych z miasta rodzinnego (chociaz ona glownie operuje trudne nowotwory kobiece) - w tym mojej przyjaciolki oba porody. Pierwszy masakra, bo nie chodzila na szkole rodzenia i wpadla w taka panike w trakcie porodu nie wiedzac co robic, ze prawie syna udusila. Wiec Mama szybko zrobila cesarke, ale taki "o-p-r" jaki dostala po calej tej akcji od Mamy to w zyciu nie zapomnipigułka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Ja mam chłopiencą sylwetkę i wąskie biodra, mam nadzieję, że mi się rozejdą
Dziewczyny moja siostra to taka chudzinka taki szczypioreczek i wazy około 40 kg i nie ma bioder i urodziła SN zdrowego chłopaka. Tylko ją nacinali. Wiec chudziny rodzą szczęśliwie.Martynka30, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:hmm... ja mam figurę typowej klepsydry, ale czy to prawdda, ze z szerokimi biodrami łatwiej się rodzi? Nie wiem, powiem jak urodzę sn
Rodzisz przede mna, to daj znac, bo ja mam pupe typ murzynski, chetnie sie dowiem)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 20:15
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40a12cfeb04d.jpg
Ja już po! Naczekałam się strasznie, ale udało się dotrwać do wizytyCRL 53,4
Tętno 157
NT 1,4
I po usg wychodzi termin porodu dzień wcześniej czyli na 9 sierpnia
Ale lekarz zaskoczył nas jednym... Prawdopodobnie to dziewczynka!amanina, pigułka, Martynka30, sylwiaśta159, kaarolaa, SyHa85, malika89, Rudi88, alicjaaaa, ninciaa172, Sarayu, celia, s1985, Kw14tuszek, monirek lubią tę wiadomość
-
hella wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40a12cfeb04d.jpg
Tętno 157
NT 1,4
Ale lekarz zaskoczył nas jednym... Prawdopodobnie to dziewczynka!
Śliczna dzidzia
Ja mam termin na 8 sierpnia. Wg naszych suwaczków to by się zgadzało.Rudi88, hella lubią tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Dziewczyny moja siostra to taka chudzinka taki szczypioreczek i wazy około 40 kg i nie ma bioder i urodziła SN zdrowego chłopaka. Tylko ją nacinali. Wiec chudziny rodzą szczęśliwie.
Właśnie nacięcie, zszywanie mnie przerażaalicjaaaa lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
pigułka wrote:Truskaweczko a będziesz rodzić gdzieś u siebie czy w Krakowie?
chce w ujastku
jak tylko zdąże na czas
a Ty też w Krk?pigułka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amanina wrote:Truskaweczka - sprobuj czarna kawe wypic - moj pan doktor mi zalecil i pomoglo - po 4 dniach meki jak reka odjal.
chyba to dobry sposób, bo 2 dni tak zrobiłąm i nie bolała, a dziś zapomniałam, ale nie mam smaka na kawe, w sumie to mnie troche odrzuca od niej, ale taki ból to wolę kawę pić słabą parzoną i nie cierpiećamanina lubi tę wiadomość
-
pigułka wrote:Tak, tylko że ja raczej w Narutowiczu. Koleżanki odradzały mi Ujastek.
kurcze to sama nie wiem co zrobić ja musiałabym w Olkuszu - rzeźnia jak ch**
już tam rodziłam, 13 lat temu i MASAKRA!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhella wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40a12cfeb04d.jpg
Tętno 157
NT 1,4
Ale lekarz zaskoczył nas jednym... Prawdopodobnie to dziewczynka! -
Truskaweczka83 wrote:kurcze to sama nie wiem co zrobić ja musiałabym w Olkuszu - rzeźnia jak ch**
już tam rodziłam, 13 lat temu i MASAKRA!!!