Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z Wami po kilku dniach nieobecności. Mialam nadzieje, ze zostaniemy w takim samym składzie ale życie pisze swoje scenariusze- S1985 strasznie mi przykro, tym bardziej ze byłysmy na podobnym etapie
U mnie na szczescie nic sie nie działo, lot bez problemów, ale ja poza bólami głowy i wzdeciami wieczornymi nie mam specjalnie innych męczących objawów.
Z checia polecialabym na usg dzis sprawdzic czy wszystko ok, byłam 10 dni temu-myslicie ze to przegiecie?MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyKarola jaki tłuszczyk?? Przecież TY po jednym porodzie masz lepszą wagę niż ja kiedykolwiek
Mąż chyba przesadza... czy aby na pewno sam wygląda jak kulturysta
?
Jakby tak cale zycie na te wagi itd patrzeć to by można zwariować... ja powinnam ważyć z 5 kg mniej... ale czy to znaczy, ze mam sie katować, skoro wcale nie mam na to ochoty:)
dziękuję za kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:38
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciazy wazylam 49kg przy wzroscie 160 w dniu porodu 86kg nie obzeralam sie jedynie co to nie lubialam przed ciaza slodyczy a w ciazy jadalam(nie zarlam)okazalo sie jak mi wody odeszly ze mialam wielowodzie kilka dni po porodzie 73kg karmienie piersia pol roku waga 60 i super odstawilam dziecko od piersi waga w gore wow 83kg ok to Chodakowska w ruch pol roku i 60kg dla mnie ok i w nie caly rok 78kg znow a teraz 76kg no i w ciazy bardzo sie boje przytyc ze wzgledu na moje cisnienie ale najwazniejsze zeby dzieciatko bylo zdrowe☺
-
nick nieaktualnySylwiaśta on ma bzika na tym punkcie. Biega, cwiczy, jezdzi na rowerze. Do tego je owsianki i inne ziarnka a ja tego nie lubie. Jest żołnierzem zawodowym i troche ma bzika na tym punkcie. Czasem mi dogryza, ze mam uwazac zeby za duzo nie przytyc. Po pieewszej ciazy przybralam tylko 6 kg. No ale jak rodzilam w 24 tc to nic dziwnego ze malo. Zobaczymy jak bedzie teraz.
-
nick nieaktualnyTo jak ci coś będzie mówił to powiedz mu, żeby najpierw sam był w ciąży, przeżył burzę hormonów, nosił w sobie człowieka, rozciąnął skórę a dopiero potem się czepiał twojego NORMALNEGO i do POZAZDROSZCZENIA tłuszczyku
alicjaaaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ja mam takich znajomych. On niski, sto kilo, brzuch jak w 9 miesiącu ciąży. Ona niska, chuda, policzki zapadnięte i wiecznie na diecie. Wygląda jak anorektyczka. Pytam się jej czemu nie je, a ona na to, że jak fałdka jakaś jej się robi to mąż zaraz na nią woła grubasie.
Pamiętam jak mi docinała, że w ciąży jestem , bo mi się przytyło. Jak jej powiedziałam, że się nie odchudzam, bo wolę się dobrze czuć niż szczupło wyglądać i nie dojadać to do dzisiaj mam z nią spokój.sylwiaśta159, kaarolaa, 33Karola33, JRY1984 lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was bierze duphaston? Ja dostałam profilaktycznie 2x1 (pomimo dobrego wyniku progesteronu) i na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że mam dokończyć opakowanie i tyle. Zastanawiam się tylko, czy nie powinnam jakoś stopniowo zmniejszyć dawki - zapomniałam się z nerwów dopytać
Może któraś z Was ma podobnie?
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was bierze duphaston? Ja dostałam profilaktycznie 2x1 (pomimo dobrego wyniku progesteronu) i na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że mam dokończyć opakowanie i tyle. Zastanawiam się tylko, czy nie powinnam jakoś stopniowo zmniejszyć dawki - zapomniałam się z nerwów dopytać
Może któraś z Was ma podobnie?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
fanstephenking wrote:Hej dziewczyny
Czy któraś z Was miała ok 8, 9 tc gwałtowny spadek wagi a do tego plamienia brązowe i krwawienia bez specjalnych bólów brucha ? TZn mnie boli tak jak na okres ale rzadko..Czy to powód do niepokoju?malika89 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021