Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
alicjaaaa wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was bierze duphaston? Ja dostałam profilaktycznie 2x1 (pomimo dobrego wyniku progesteronu) i na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że mam dokończyć opakowanie i tyle. Zastanawiam się tylko, czy nie powinnam jakoś stopniowo zmniejszyć dawki - zapomniałam się z nerwów dopytać
Może któraś z Was ma podobnie?
Mi tez powiedziala ze dokonczyc paczke luteiny i tyle. Nie mowila nico zmniejszaniu dawki.[/url]
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1711bde079a.jpg
Oto moja Dzidzia - jeszcze takiej pieknej nie widziałam u siebie. Pomimo ze to było zwykle usg to lekarz przestawił na 4D i mam fote. Rączki w górze trzymałMiałam po raz pierwszy przez brzuch robione. Serducho 164,ma 3,5 cm. Ale jestem szczesliwa !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 14:13
Martynka30, SyHa85, sylwiaśta159, hella, alicjaaaa, Viola27, kaarolaa, beza_cytrynowa, Dagmara, Domi793, celia, Emma1985, Kw14tuszek, MiMK, Klaudia90, pigułka, amanina, malika89, JRY1984, aaniuskaa, Ninka0111, rosax3, Dominique88 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
kaarolaa wrote:Mam pytanie. Czy lekarz rodzinny moze mi wypisac skierowanie na rozyczke, toxo czy hiv? Te typowe wyniki dla ciezarnych. Bo morfologia i mocz to bez problemu. Musze zrobic wyniki ale bedzie mnie to sporo kosztowalo bo prywatnie i tak sie zastanawiam czy na te wyniki tez moze.
Ja mam spoko lekarza i daje mi na co chce. ALE nie na wszystko po prostu moze bo nie jestspecjalista. Np. Tsh moze ale ft3 juz nie. Wiec nie wiem jak to z szczegolowymi badaniami w ciąży...[/url]
-
nick nieaktualnyJa po wizycie. Dr zaglądał między nogi, siusiaka dalej nie widac, wiec chyba zostanie dziewczynka
jak dama krzyzowala nozki, takie stopusie male widzialam
) serdunio dalej pieknie bije 160 ud/min. Plywa jak rybka w tych wodach
)
Martynka30, Betty Boop, alicjaaaa, kaarolaa, SyHa85, celia, pigułka, malika89 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Ja po wizycie. Dr zaglądał między nogi, siusiaka dalej nie widac, wiec chyba zostanie dziewczynka
jak dama krzyzowala nozki, takie stopusie male widzialam
) serdunio dalej pieknie bije 160 ud/min. Plywa jak rybka w tych wodach
)
Super, że jest dobrze, liczę, że pokażesz swoje CudoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBetty teraz widze-piekny niuniek
)) bylas- uspokoilas sie i nie bedziesz sie denerwowac
Dzis mam gorszej jakosci zdjecia ale pokaze
Martynka30, Dagmara, Betty Boop, celia, kaarolaa, 33Karola33, Kw14tuszek, MiMK, Klaudia90, alicjaaaa, pigułka, amanina, malika89, JRY1984, rosax3, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt
co do szpitala, to ja też rodziłam w warszawie. Pierwszy raz w Miedzylesiu. .szkoda pisać generalnie nic się nie da polecić.
drugi na Solcu . Blok porodowy nowy. Opieka też dobra. Pokoje góra 3os. .(w Miedzylesiu leżałam na6 os)
na karowej leżałam i tam jest taki przemiał..
.jakby się coś działo przed terminem to tak. Mają najlepszy oddział neonatologiczny w regionie. Ale na poród rodzinny z miłą kameralną atmosferą to wybrałabym inny
Córka 2012👱♀️
Córka 2014👩💼
Syn 2016 👱♂️
-
nick nieaktualny