X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agsha super, że wszystko w porządku :-)

Agsha lubi tę wiadomość

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś po niedzielnej sesji i tak się prezentujemy ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39a7baa660bb.jpg

Ania_1986, amanina, JRY1984, Ninka0111, Viola27, Martynka30, SyHa85, Kw14tuszek, kaarolaa, hella, Betty Boop, malika89, Emma1985, celia, Dominique88, rosax3 lubią tę wiadomość

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_1986 wrote:
    Amanina jaka ty chudzina byłas przed ciążą ja to niby chuda ale w porównaniu z Tobą to spaślak jestem.
    Chociaż moja siostra to teraz tak wygląda a już 5 lat po porodzie

Najgorsze co mozna o mnie powiedziec to ze jestem chuda :p
    Nie jestem chuda i nie chce byc chuda! Ja mam naprawde kawal tylka, mocne nogi i takie tam. Gdybym miala talie to bym powiedziala ze klepsydra, no ale nie mam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    My dziś po niedzielnej sesji i tak się prezentujemy ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/39a7baa660bb.jpg

Ale pieknie!!!!!

Rybaaaa lubi tę wiadomość

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina wrote:
    Najgorsze co mozna o mnie powiedziec to ze jestem chuda :p
    Nie jestem chuda i nie chce byc chuda! Ja mam naprawde kawal tylka, mocne nogi i takie tam. Gdybym miala talie to bym powiedziala ze klepsydra, no ale nie mam :)

Ale ja broń Boże nie chciałam Ci sprawić przykrości, z mojej strony jest to nic innego jak komplement. Wiem jak ciężko się tyje, bo przez lata miałam z tym problem.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Ninka0111 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    witam chciałam się pozegnać , zaczełam plamić dzis krwią pojechałam na ip ciąża obumarła, 3majcie się dziewczynki :*

Bardzo mi przykro...

hchyw1d370r6axb9.png
  • aniab91 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh co to byla za noc, w sensie, ze u mnie tez zaczely sie sny erotyczne i to jakie ;-) widzialam ze ktorejs z Was maz sie smial. Ja swojemu nie mowie, nie chcialabym zeby bylo mu przykro, mi by bylo jakby opowiadal mi o snie, w ktorym spedza upojne chwile z moja przyjaciolka :-) dziwnie sie czuje teraz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 05:26

1usaj44j19lq9mne.png
    km5s8rib7504nhdw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, ja akurat bardzo latwo tyje wiec to ciezka harowa zeby utrzymac wage na jednym poziomie (co nie zmienia faktu, ze mi najbardziej odpowiada te 60kg i nie mniej :)).

Jesli chodzi o sny, to teraz mam faze bezsennosci ale jak jeszcze dobrze sypialam 2-3 tyg temu to tam bylo tyle seksuze uhuuuu...

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co zrobię po urodzeniu dziecka jak mi zostaną nadgabarytowe kilogramy bo ze mnie jest straszny leń do jakiejkolwiek aktywności fizycznej.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hurra zaczynam drugi trymestr!! :D

malika89, Emma1985, JRY1984, SyHa85 lubią tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • beza_cytrynowa Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agsha: tak na Inflanckiej jest? Może następnym razem spróbuj na Żelaznej. Nigdy mnie tam nie zlali i dostawałam pakiet informacji na IP.

tofirus lubi tę wiadomość

Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
    TP 01.08.2016 r.
    Czekamy na Lili :-)
    f2w39n73pq3z4vnx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amanina to Ty naprawde super wygladasz. Ja wazac 60kg i mierzac 170cm wygladam jak kawal baby. Tylko ze ty nie masz nic na tym brzuszku tluszczyku a u mnie dobrze widac waleczki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaa a u ciebie juz pepek wystaje? Szybko. A jaki fajny juz sie robi brzusio.

Rybaaaa lubi tę wiadomość

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 13 tygodniu :)

Wstawiam moje brzuchy - męczą mnie wzdęcia, więc wydaje mi się, że jest większy i różny każdego dnia :)

1d5e70f1b226877bmed.jpg

kaarolaa, Rybaaaa, Martynka30, Ninka0111, malika89, JRY1984, Klaudia90, Ania_1986, celia, amanina, rosax3 lubią tę wiadomość

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina wrote:
    Dobry wieczor !!
    Pozdrawiam Was z gor, strasznie dlugo jechalismy ale dojechalismy :)

Teraz uwaga, sposob na puchnace nogi, zylaki i zakrzepice - wycieczka do sklepu rehabilitacyjnego i dobranie z personelem ponczoch uciskowych, ktore sie nosi caly dzien (zgodnie z instrukcja na opakowaniu).
    Te ze sklonnoscia do zakrzepow powinny sobie notowac raz w tyg obwod lydek i ud. Jesli zaczna sie rozjezdzac (np lewa lydka zaczyna byc grubsza niz prawa) to do lekarza.

Tak mi Mama kazala to przekazuje :)

Nie chcecie brzuchow wstawiac to ja Wam zaraz wstawie :D

Tadam!! Po prawej przed ciaza, po lewej ciazowe WAŁKI :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/84e3a9da932f.jpg

Amanina - to są wałki?! Ja się nie pokazuję ze swoimi w takim razie :P

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktos dzisiaj wizytuje, czy mamy przerwe?

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Rybaaa a u ciebie juz pepek wystaje? Szybko. A jaki fajny juz sie robi brzusio.

No właśnie wieczorami się czasem pokazuje, bardzo się zmienił po I ciąży. No cóż, moje mięśnie nie są w formie po I ciąży, jak u amaniny ;-) więc się szybciej zaokrąglam ;-) ale ja generalnie z tych szczupłych, i w I ciąży też było szybko widać.

Tak dużo nas tu, więc pewnie jakaś chętna na wizytę jest ;-P
    Ja mam jutro wyniki z krwi, pewnie wieczorem będę miała stresa...

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś wizytę o 12;45 ;)

Dziewczyny przestańcie z tymi wałkami... jak wy macie wałki to mnie powinni zabić za otyłość ;) bez przesady... jak wy siebie tak nazywacie to jak mają się poczuć dziewczyny, które mają problemy z waga? Może jestem trochę przewrazliwiona, ale moja mama zawsze miala problem z takimi sytuacjami- wieczna nadwaga, mimo, że jadła jak wróblek i bardzo się pilnowała. Zawsze było jej przykro, jak szczupła osoba w jjej obecności nazywała siebie grubą itd...

ninciaa172, alicjaaaa, pigułka, JRY1984, SyHa85, MiMK lubią tę wiadomość

• 33Karola33 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki :) Chętnie dołączę do Was z datą porodu na 17 sierpnia ;) Mam straszny stres przed USG 12tyg :/ czytam..czytam.. nie mogę spać..:O

monirek, malika89, pigułka, JRY1984, celia, Dominique88 lubią tę wiadomość

Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥
    f2w39jcg3kdjlap4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta ale ja sie wcale nie uwazam za gruba. Ja sie lubie tylko mam taki tluszczyk na brzuchu. Maz mnie o niego meczy. Nawet 3 tygodnie z nim cwiczylam, ale on wyjechal na miesiac a mi samej sie nie chcialo i pozniej ciaza. Ja wiem jak ciezko jest otylym ludziom bo moja druga siostra przy wzroście 160 wazy prawie 100 kg.

celia lubi tę wiadomość

‹‹ 451 452 453 454 455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ