Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej sierpnióweczki!
jestem tu pierwszy raz więc witam wszystkie przyszłe mamusie!
pewnie jak każda mama w pierwszej ciąży macie dużo obaw jak to będzie itd ... ja też!
myślimy powoli z mężem o rzeczach, które trzeba kupić.. bo troszkę ich jest
myślałyście już o wózkach? jakieś faworyty ?
o nawilżaczach powietrza?:)pozdrawiam
teramin na 08.08
Dominique88, JRY1984, Betty Boop, 33Karola33, celia, monirek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja sie czuje na dziewczynke i tez sie zdziwie jak bedzie chlopak...
a wracajac do tematu zlych matek to ja naprawde jestem straszna, bo szczerze nie patrze na to co jem. jak mam mdlosci to jem wszystko co wpadnie mi do rak, teraz pije pepsi i jakos sie tym nie przejmuje za bardzo...w koncu to tylko ciaza a nie jakas straszna choroba...
Dominique88, Paulka123 lubią tę wiadomość
-
letty wrote:Będzie będzie
ja rodziłam 27.11.14 i na pierwszy spacer poszłam następnego dnia po powrocie ze szpitala w lekkiej bluzie i leginsach
a pamiętam, że jeszcze pod koniec września chodziłam w letnich rzeczach
więc podejrzewam, że będziemy miały wesoło
ale to dobrze
fajniej się wychodzi na spacery jak tych dzieci nie trzeba w kombinezony ubierać
Dlatego jak ja miałam wybrać się na spacer, a rodziłam w grudniu, to od razu mi się odechciewało... Zanim się wybrałam to już byłam cała zgrzana...letty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ciotki, to ja Marcelina i moj domek w 15 tc
SyHa85, Martynka30, amanina, malika89, alicjaaaa, pigułka, kaarolaa, rosax3, Dominique88, Sarayu, Domi793, opóźniona, JRY1984, Betty Boop, Viola27, Paulka123, Kw14tuszek, celia, monirek lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja sie czuje na dziewczynke i tez sie zdziwie jak bedzie chlopak...
a wracajac do tematu zlych matek to ja naprawde jestem straszna, bo szczerze nie patrze na to co jem. jak mam mdlosci to jem wszystko co wpadnie mi do rak, teraz pije pepsi i jakos sie tym nie przejmuje za bardzo...w koncu to tylko ciaza a nie jakas straszna choroba...
Ja zawsze byłam fanką coli. A w ciąży to piłabym pepsi i mirindę
-
sylwiaśta159 wrote:Hej ciotki, to ja Marcelina i moj domek w 15 tc
Piękny brzuszek, ja się swoim pochwalę w czwartek
A ja wypiłam puszkę pepsi i nie mam wyrzutówoj chciało mi się i tyle.
Myślałam, że mdłości mi miną po niej i jakoś nie bardzo. Kiedyś pomagały mi tic tac a teraz też niesylwiaśta159, kaarolaa lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyTez zjadlam sushi w ciazy, ze 3 razy. Trzeba brac pieczone lub gotowane ryby i juz. Nawet niektorw susharnie maja zestawy dla ciezarnych, wiec luz blues
Pogoda sie zepsula i dzis na czerwonej trasie kaluze praktycznie byly.. Pozjezdzalam 2h i odpuscilam ale za to wieczorem jedziemy na wycieczke do Zakopca na 2h, strrasznie dawno nie bylam
Czytalam ze kupujecie ubranka, fajowoja to sie jednak wstrzymam jeszcze sporo pewnie
Beza - jeansy super!!! Nawet nie wiedzialam ze C&A robi ciuchy dla ciezarowek.
Ile maja w biodrach?Friend lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:do 10???? ja swojego przytrzymuje teraz do 21 a i tak wstaje po 6...juz nie wiem co zrobic zeby spal dluzej...ja tez chce przynajmniej kwiecien juz
no czasem 9 jak ma zły senja Ci nie pomogę bo ona zawsze była takim śpiochem... przez pierwsze 2 miesiące spała po 18 godzin
ale czasem w dzień mi nie sypia w ogóle a innym razem 3 godziny
-
nick nieaktualny
-
Rybaaaa wrote:Dlatego jak ja miałam wybrać się na spacer, a rodziłam w grudniu, to od razu mi się odechciewało... Zanim się wybrałam to już byłam cała zgrzana...
ja też w zimę ledwo co wychodziłam z maluchemteraz jak sama lata to idzie na podwórko i tyle
ale i tak nie lubię takiej pogody... nie lubię jej ani siebie ubierać, odechciewa się wszystkiego
-
sylwiaśta159 wrote:Dziekuje cioteczki kochane
) my male dzidziole lubimy smakolyki, wiec to dla Was za mile slowa
PS; MAM SLINOTOK
Takie rzeczy ciężarówkom pokazywać. Bezczelnośćninciaa172, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb3ca22a9c26.jpg
To i ja się pochwalę. Mama wczoraj zrobiła dla wnusi/wnusiaDominique88, Martynka30, Sarayu, kaarolaa, Domi793, opóźniona, amanina, malika89, Betty Boop, SyHa85, Ania_1986, MiMK, celia lubią tę wiadomość
-
pigułka wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb3ca22a9c26.jpg
To i ja się pochwalę. Mama wczoraj zrobiła dla wnusi/wnusia
Ślicznepigułka lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyjak maly wyszedł ze szpitala to byl 12 grudnia, na pierwszy spacer wybralismy sie w styczniu, dla mnie zima to tragedia, zawsze jak wychodze z malym to najpierw ja sie ubieram a pozniej syna ubieram zeby sie nie spocil. w sumie to ja jestem spocona zawsze, ale mnie tak choroby nie biora jak malego...juz tak czekam na te cieplejsze dni zeby nie trzeba bylo tych grubych kurtek, no i maly strasznie nie lubi sie ubierac, strasznie sie z nim namecze.