Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pralam w loveli, akurat byla promocja i bardzo tanio wychodzila w biedronce jak robilam wyprawke i nam przypasowalo (mleczko do prania + plyn do plukania), jest tez Jelp, Dzidzius, Bialy jelen i jeszcze kilka firm, wiec trzeba sobie wybrac co komu pasuje jak ze wszystkim
-
Truskaweczka83 wrote:MiMK
super brzusio, fajne koleżanki
Dziewczyny super te ubranka, ale wpadamy w szał
Do porodu nakupimy, że się w domu nie zmieści
Mam pytanie do mam, które mają małę dzieci:
- w czym mogę uprać ubranka dla maluszka?
kiedyś były jakieś płatki mydlane czy coś, ale teraz?
nie jestem na czasie w tym temacie.
Ja robiłam pappa w zeszły czwartek - na prenatalnych i wyniki już mam, wszystko ok, w moim ostatnim poście dodałąm zdjęcie z wynikami.
Poście na forum czy w pamietniku?
-
nick nieaktualny
-
SyHa85 wrote:A jest ktos kto nie robil Pappa?
MMiK śliczniezazdroszcze takiego ksztaltnego brzuszka! Ja wczoraj widzialam znajoma- nie widziala mnie w ciazy. Powiedziala ze nic a nic by nie podejrzewala. Hmm..
Ja nie robiłam, lekarz na usg mówił, że jest wszystko dobrze.SyHa85 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
SyHa85 wrote:A jest ktos kto nie robil Pappa?
MMiK śliczniezazdroszcze takiego ksztaltnego brzuszka! Ja wczoraj widzialam znajoma- nie widziala mnie w ciazy. Powiedziala ze nic a nic by nie podejrzewala. Hmm..
Ja nie robiłam. Lekarz uznał, że wszystko jest ok.
Ja też trochę martwie się tym, że brzuszka nie widać. Każdy kto się dowiaduje twierdzi, że nic nie widać...SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Aaaa pojawiły się już "Październikowe Szczęścia 2016"!! Ale my już zaawansowane jesteśmy
alicjaaaa, sylwiaśta159, SyHa85, ninciaa172, MiMK, malika89, Dominique88, JRY1984 lubią tę wiadomość
Aniołek 19.09.2015 (10 tc)[*]
TP 01.08.2016 r.
Czekamy na Lili
-
SyHa85 wrote:Ufff. Nie jestem sama
U mnie głosy podzielone, czasami słyszę,że jest brzuszek a czasami,ze figura wogóle nie zmnieniona...
Te naleśniki to był jednak dobry pomysł pyyyycha:D -
Wiecie co możecie się, ze mnie śmiać, ale w naszym województwie jest już 8 zachorowań na świńską grypę, z czego w moim mieście 1
i zaczynam się obawiać
Poza tym chodzę dziś mega podenerwowana, i jeszcze sąsiedzi, mam takich głupich sąsiadów! zwłaszcza ona, puszczają głośno muzykę, słychać to tak jakbym była w pomieszczeniupotrafią tak do północy, nie raz im się zwracało uwagę. A ja jak się w nocy wybudzę to do rana nie śpię.
Kiedyś jak poszłam do niech po 1 w nocy żeby ściszyli muzykę to na drugi dzień miałam drzwi ochlapane
Chciałabym dziś odpocząć bo jestem zmęczona, ale się nie da.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Wiecie co możecie się, ze mnie śmiać, ale w naszym województwie jest już 8 zachorowań na świńską grypę, z czego w moim mieście 1
i zaczynam się obawiać
Poza tym chodzę dziś mega podenerwowana, i jeszcze sąsiedzi, mam takich głupich sąsiadów! zwłaszcza ona, puszczają głośno muzykę, słychać to tak jakbym była w pomieszczeniupotrafią tak do północy, nie raz im się zwracało uwagę. A ja jak się w nocy wybudzę to do rana nie śpię.
Kiedyś jak poszłam do niech po 1 w nocy żeby ściszyli muzykę to na drugi dzień miałam drzwi ochlapane
Chciałabym dziś odpocząć bo jestem zmęczona, ale się nie da.
Martynka za chamstwo chamstwem. Następnym razem idź i wymaż im klamkę pastą do zębów albo butów. Drzwi też nie zaszkodzi. Co będą dziady burzyć spokój ciężarnej! -
Martynka30 wrote:Wiecie co możecie się, ze mnie śmiać, ale w naszym województwie jest już 8 zachorowań na świńską grypę, z czego w moim mieście 1
i zaczynam się obawiać
Chciałabym dziś odpocząć bo jestem zmęczona, ale się nie da.
Martyna o sąsiadach to mogłabym książkę napisać. Co roku to się lepsi nAde mną wprowadzają.
A Twój nie może iść i porządku zrobić? -
Aniu a wiesz co najgorsze, że Ci ludzie są bodajże w moim wieku, niby ludzie dorośli a zachowują się jak dzieci
i nic do nich nie dociera, że sami nie mieszkają ( mieszkamy w można powiedzieć bliźniaku )oddzielne wejścia.
Mieszkamy już 2 lata, a ona nigdy mi cześć nie powiedziała. Nosi głowę wysoko.
Powiem szczerze to ona jest taka wredna, rozkręca muzykę na cały regulator najczęściej disco polo ( nie żebym coś miała do tej muzyki).
Najgorsze jest w tym to, że mojemu mężowi to nie przeszkadza i w nocy nie chce iśćMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka, a Ty czasem nie z Olsztyna, albo okolic?
Ja też Pappa nie robiłam. USG dobrze wyszło, a słyszałam, że Pappa może wyjść fałszywie dodatnio, więc niepotrzebny stres tylko
Piorę ciuchy małej i nasze w Loveli. Podobno teraz w Kauflandzie najtaniej - koło 14zł. Kiedyś w Biedrze były w tej cenie. Ale to chyba tylko tak o tych pierwszych ciuszkach się myśli, żeby były sterylne i antyalergiczne. Szczerze to prać dalej piorę bo proszek jest spoko i dobry zapach ma, ale jeśli chodzi o prasowanie, to małej prasowałam tylko raz wszystkie ciuszki, potem mi się już nie chciało i prasowałam tylko te na jakieś wyjścia. A tak wrzucam do suszarki bębnowej i w zasadzie wychodzą wyprasowane.