Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem!
Widzę, że dziś dzień rybnyJa już jestem po śledziach i czekam właśnie na pstrąga
Mój luby przygotowuje - uwielbiam, że gotuje i to lubi!
Gratuluję kolejnych pięknych dzidziolkówSuper!
Ja dziś nie wytrzymałam i wybrałam się na zakupy, bo w znajomym szperaczku była przecena 50% na artykuły dla dzieci...
Miałam symbolicznie a wyszłam z siatką rzeczy! No nie mogłam się powstrzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 18:07
Rudi88, Ania_1986, malika89, hella, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co chyba będę miała niezły "bigos" już mi coś świdruje w kiszkach, jest mi strasznie nie dobrze.
Zadzwoniła dzisiaj moja mama że mój siostrzeniec ma jelitówkę, a ja byłam u niego wczoraj, nie wiem czy się nie zaraziłam.
Co robić gdyby moje obawy okazały się słuszne?
Byłam w aptece, babeczka powiedziała że mogę tylko węgiel, aż się boję, żeby tylko dzidzi nic nie było -
aniab91 wrote:O jak sie robi te placki?
Więc tak bierzesz sobie powiedzmy z 5 jajek , rozbijasz je i wsypujesz bułkę tartą , tak na oko, mieszasz to aż się zrobi taka papka można dolewać trochę wody jak będzie za gęste . ewentualnie można wymieszać z warzywkami skrojonymi w kostkę. No i tak dużą łyżką na patelnię wylewamy takie placki, smażymy z dwóch stron.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 18:26
-
Jak ja marzę o zakupach dla malenstwa! Mam nadzieję, że po jutrzejszych badaniach ( o ile będą prawidłowe ) mój w końcu da się przekonać.
Zjadlam kisiel i troszke mi lepiej, może na kolację naleśniki zrobię? -
SyHa85 wrote:Eh ja tez znowu "chora" sie czuje. 37.3, katar i ogolnie do niczego. Siedze w kolejce do laryngologa, jeszcze 7 osob...wracam do domu- czosnek i wyro!!! Kurde 3 miesiac chora
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90980568e7f0.jpg
Moje krągłości w 12 tygodniu. W poniedziałek pierwszy dzień 4 miesiąca i prenatalneNie mogę się doczekać!
A tak dbają o moje ciałko koleżanki z pracy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83030322599b.jpg
Dziś zgrzeszyłam...
Na obiad podałam mężowi i sobie oczywiście tylko ze on średnio zadowolony KFC ;p Był pyszny twisterek i ostre skrzydełka i najmniej mi smakowały ulubione frytki. Zaraz zjem loda kit kat i dalej leżę.
Betty co to za torcik? Uwielbiam gruszki !!malika89, SyHa85, ninciaa172, pigułka, 33Karola33, alicjaaaa, Rudi88, amanina, JRY1984 lubią tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Jak ja marzę o zakupach dla malenstwa! Mam nadzieję, że po jutrzejszych badaniach ( o ile będą prawidłowe ) mój w końcu da się przekonać.
Zjadlam kisiel i troszke mi lepiej, może na kolację naleśniki zrobię?
Rudi88 zobaczysz, że jutro wszystko będzie dobrze! Zobaczysz swojego zdrowego bąbla na usg. Może nawet pomacha mamusi?A potem pochwalisz się zdjęciem!
ewi0808 wrote:hej, mam pytanko robiłyście już test pappa z krwi?
Ja robiłam w dniu usg prenatalnego. Wyniki mam mieć za 10-14 dni i gdyby coś było nie tak, będą dzwonićewi0808 lubi tę wiadomość
-
ewi0808 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Ja mam w poniedziałek w cenie z USG 3d na prenatalnych.
A właśnie mam pytanie i ja, moja dzidzia dosyć mała była w 10tc a to juz 13 i tak sie zastanawiam czy lepeij zjesc cos slodkiego czy nie, chyba jak małe to lepeij zeby nie było zbyt ruchliwe bo lekarz nie zmierzy? A z drugiej strony od 10 tyg dziecko rosnie bardzo szybko więc Dzidź może nadrobił (apetyt tez mi wraca)? -
Hę, czy ja nie dawno nie wspominałam o mojej mamie, która krzyczy, że zapesze ciuszkami ?! Jak juz zaczęłam to teraz biega sama i kupuje, co chwile cos przynosi
Dzis byly obie z babcia w sklepie i znowu cos kupiła
MiMK, Domi793, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
MiMK wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90980568e7f0.jpg
Moje krągłości w 12 tygodniu. W poniedziałek pierwszy dzień 4 miesiąca i prenatalneNie mogę się doczekać!
A tak dbają o moje ciałko koleżanki z pracy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83030322599b.jpg
Dziś zgrzeszyłam...
Na obiad podałam mężowi i sobie oczywiście tylko ze on średnio zadowolony KFC ;p Był pyszny twisterek i ostre skrzydełka i najmniej mi smakowały ulubione frytki. Zaraz zjem loda kit kat i dalej leżę.
Betty co to za torcik? Uwielbiam gruszki !!
MiMK ładnie wygladasz !amanina lubi tę wiadomość
-
MiMK
super brzusio, fajne koleżanki
Dziewczyny super te ubranka, ale wpadamy w szał
Do porodu nakupimy, że się w domu nie zmieści
Mam pytanie do mam, które mają małę dzieci:
- w czym mogę uprać ubranka dla maluszka?
kiedyś były jakieś płatki mydlane czy coś, ale teraz?
nie jestem na czasie w tym temacie.
Ja robiłam pappa w zeszły czwartek - na prenatalnych i wyniki już mam, wszystko ok, w moim ostatnim poście dodałąm zdjęcie z wynikami.
MiMK lubi tę wiadomość