Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem!
Widzę, że dziś dzień rybny
Ja już jestem po śledziach i czekam właśnie na pstrąga
Mój luby przygotowuje - uwielbiam, że gotuje i to lubi!
Gratuluję kolejnych pięknych dzidziolków
Super!
Ja dziś nie wytrzymałam i wybrałam się na zakupy, bo w znajomym szperaczku była przecena 50% na artykuły dla dzieci...
Miałam symbolicznie a wyszłam z siatką rzeczy! No nie mogłam się powstrzymać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 18:07
Rudi88, Ania_1986, malika89, hella, Dominique88 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Wiecie co chyba będę miała niezły "bigos" już mi coś świdruje w kiszkach, jest mi strasznie nie dobrze.
Zadzwoniła dzisiaj moja mama że mój siostrzeniec ma jelitówkę, a ja byłam u niego wczoraj, nie wiem czy się nie zaraziłam.
Co robić gdyby moje obawy okazały się słuszne?
Byłam w aptece, babeczka powiedziała że mogę tylko węgiel, aż się boję, żeby tylko dzidzi nic nie było
-
aniab91 wrote:O jak sie robi te placki?
Więc tak bierzesz sobie powiedzmy z 5 jajek , rozbijasz je i wsypujesz bułkę tartą , tak na oko, mieszasz to aż się zrobi taka papka można dolewać trochę wody jak będzie za gęste . ewentualnie można wymieszać z warzywkami skrojonymi w kostkę. No i tak dużą łyżką na patelnię wylewamy takie placki, smażymy z dwóch stron.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 18:26
-
Jak ja marzę o zakupach dla malenstwa! Mam nadzieję, że po jutrzejszych badaniach ( o ile będą prawidłowe ) mój w końcu da się przekonać.
Zjadlam kisiel i troszke mi lepiej, może na kolację naleśniki zrobię? -
Miejmy nadzieje, ze laryngolog cos poradzi. Ja na katar robie plukanie zatok, bo wczoraj mnie bolaly.SyHa85 wrote:Eh ja tez znowu "chora" sie czuje. 37.3, katar i ogolnie do niczego. Siedze w kolejce do laryngologa, jeszcze 7 osob...wracam do domu- czosnek i wyro!!! Kurde 3 miesiac chora

-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90980568e7f0.jpg
Moje krągłości w 12 tygodniu. W poniedziałek pierwszy dzień 4 miesiąca i prenatalne
Nie mogę się doczekać!
A tak dbają o moje ciałko koleżanki z pracy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83030322599b.jpg
Dziś zgrzeszyłam...
Na obiad podałam mężowi i sobie oczywiście tylko ze on średnio zadowolony KFC ;p Był pyszny twisterek i ostre skrzydełka i najmniej mi smakowały ulubione frytki. Zaraz zjem loda kit kat i dalej leżę.
Betty co to za torcik? Uwielbiam gruszki !!
malika89, SyHa85, ninciaa172, pigułka, 33Karola33, alicjaaaa, Rudi88, amanina, JRY1984 lubią tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Jak ja marzę o zakupach dla malenstwa! Mam nadzieję, że po jutrzejszych badaniach ( o ile będą prawidłowe ) mój w końcu da się przekonać.
Zjadlam kisiel i troszke mi lepiej, może na kolację naleśniki zrobię?
Rudi88 zobaczysz, że jutro wszystko będzie dobrze! Zobaczysz swojego zdrowego bąbla na usg. Może nawet pomacha mamusi?
A potem pochwalisz się zdjęciem!
ewi0808 wrote:hej, mam pytanko robiłyście już test pappa z krwi?
Ja robiłam w dniu usg prenatalnego. Wyniki mam mieć za 10-14 dni i gdyby coś było nie tak, będą dzwonić
ewi0808 lubi tę wiadomość

-
Ja też robiłam w dniu usg i mam mieć wyniki za max 2 tygodnie. Być może będą na poniedzialkowa wizyteewi0808 wrote:hej, mam pytanko robiłyście już test pappa z krwi?
ewi0808 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.

Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
ewi0808 wrote:hej, mam pytanko robiłyście już test pappa z krwi?
Ja mam w poniedziałek w cenie z USG 3d na prenatalnych.
A właśnie mam pytanie i ja, moja dzidzia dosyć mała była w 10tc a to juz 13 i tak sie zastanawiam czy lepeij zjesc cos slodkiego czy nie, chyba jak małe to lepeij zeby nie było zbyt ruchliwe bo lekarz nie zmierzy? A z drugiej strony od 10 tyg dziecko rosnie bardzo szybko więc Dzidź może nadrobił (apetyt tez mi wraca)? -
Hę, czy ja nie dawno nie wspominałam o mojej mamie, która krzyczy, że zapesze ciuszkami ?! Jak juz zaczęłam to teraz biega sama i kupuje, co chwile cos przynosi
Dzis byly obie z babcia w sklepie i znowu cos kupiła
MiMK, Domi793, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
MiMK wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90980568e7f0.jpg
Moje krągłości w 12 tygodniu. W poniedziałek pierwszy dzień 4 miesiąca i prenatalne
Nie mogę się doczekać!
A tak dbają o moje ciałko koleżanki z pracy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83030322599b.jpg
Dziś zgrzeszyłam...
Na obiad podałam mężowi i sobie oczywiście tylko ze on średnio zadowolony KFC ;p Był pyszny twisterek i ostre skrzydełka i najmniej mi smakowały ulubione frytki. Zaraz zjem loda kit kat i dalej leżę.
Betty co to za torcik? Uwielbiam gruszki !!
MiMK ładnie wygladasz !
amanina lubi tę wiadomość
-
MiMK
super brzusio, fajne koleżanki
Dziewczyny super te ubranka, ale wpadamy w szał
Do porodu nakupimy, że się w domu nie zmieści
Mam pytanie do mam, które mają małę dzieci:
- w czym mogę uprać ubranka dla maluszka?
kiedyś były jakieś płatki mydlane czy coś, ale teraz?
nie jestem na czasie w tym temacie.
Ja robiłam pappa w zeszły czwartek - na prenatalnych i wyniki już mam, wszystko ok, w moim ostatnim poście dodałąm zdjęcie z wynikami.
MiMK lubi tę wiadomość

[/url]