Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oLena31 wrote:O tym Olsztynie to ja pisałam
Akurat pochodzimy z mężem z tamtych rejonów i mama podsyła mi takie info na maila co chwilę
Boże co ciąża robi z moją zdolnością myśleniaWybacz. Padam na pysk, ostatnio zmęczona jestem tak, że na oczy ledwo widzę.
oLena31 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Wspólczuje sasiadow...rozumiem-ja mam pietro nade mna alkoholika. Jak wpadnie w ciag to kiepsko...czesto nawalwni kumple dobijaja sie do nas jak myla pietra, bywa ze w nocy..najgorzej w lato mu idbija- imprezy nic i dzien i glosna muzyka. Policja byla nie raz. Nie pomaga. Koles ma kase- placi mandaty i nara. A do tego jak on wali muzyka w nocy to starsza babka z dolu puka w kaloryfer i w ogole mamy stereo
jak bedzie dziecko na pewno bede czesciej interweniowac.
[/url]
-
Martynko, Ty masz nie tworzyć konfliktu a oni co robią? Nie wiem jaka polityka jest w Twoim mieście ale jest szansa, że możesz zadzwonić z prośbą o interwencję i chcieć pozostać anonimową, tzn, że policjanci pojadą, pogadają i nie ukarają (nie mogą-ponieważ oficjalnie nie ma osoby zgłaszającej a zakłocenie ciszy nocnej jak i spoczynku dziennego jest wnioskowe, tzn aby ukarać musi być świadek-sam policjant świadkiem być nie może, jemu impra przeszkadzać nie może). Jeśli sama wizyta mundurowych nie pomoze, możesz poprosić dzielnicowego o pomoc, aby się przeszedł i porozmawiał, ewentualnie możesz zdecydować sie być świadkiem w sądzie (w razie odmowy pzyjęcia mandatu, kierowany jest wniosek do sądu o ukaranie) i będzie inna rozmowa-tylko wówczas w tym sądzie możecie się faktycznie spotkać. tak czy inaczej: jest opcja, że możesz wezwać patrol bez ujawniania swoich danych personalnych-ba nawet bez tego, że patrol przyjdzie do Ciebie pod drzwi ale to trzeba by było porozmawiać na 997 (nie 112. 112 do zwykłych interwencji jest przereklamowane, szybciej jest przez 997). tak więc możliwości masz dużo:)
Lulu83 lubi tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Laryngolog powiedzial, ze nic zlego sie nie dzieje. Tyle trwa regeneracja strun i krtani po zapaleniu tchawicy i krtani w ciazy..nic mi nie dal. Czekamy az w koncu przejdzie eh. A za 2 tyg wyklady...
Ps. Ogladam wlasnie Madagaskar z synema nóż juz slyszy
MiMK, alicjaaaa lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
U mnie brzuch jest mega i to taki okragly pewnie duzo robia wzdecia rozwalilam zamki juz w dwoch kurtkach ale staram sie nie kupowac nowej na 2 miesiace...ja mam dzis troche na glowie dzidzi nie oszczedzam w tym stresie hormony tez szaleja ehh...szkoda gadac...
-
Martynka30 wrote:Chamstwa kultury nie nauczysz
Czasami ja mam wrażenie, że to ja załatwiam więcej. Mój taki bezkonfliktowy, nie chce nikomu wchodzić w drogę. Ja się bez powodu nie czepiam, tylko człowiek chce w domu odpocząć a nie siedzieć na dyskotece albo w klubie techno.
Swojej matce też nie potrafi nic powiedzieć!
Kochana to wysle do Ciebie swojego, ze względu na zawód umie takie sprawy załatwiać
Z tą muzyką doskonale Cię rozumiem, bo moi to potrafią śpiewac o 4 nad ranem!! Od jakigoś miesiąca jest lepiej bo kilku sąsiadów się zebrało i poszli do spółdzielni i ze 2 razy policja była. Teraz mi nawet sąsiadka dzień dobry pierwsza mówi ( a ma z 45 lat) Zobaczymy jak maluszek się urodzi, bo jak mi się będzie przez nich budził, to zabije nożem do masła!! -
Kurcze, spokój w nocy (w dzień też) to nasze prawo a nie łaska sąsiadów... na takich naprawdę są sposoby. Jak się cieszę, że zdecydowana większośc moich sąsiadów jest 60+
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Ania_1986 wrote:No tak wiem że działa ale w ciąży to nifuroksazyd to chyba nie można smecty z resztą chyba tez nie.
Czytalam.w necie i mozna. Potwierdzila to moja ginekolog i internistkaOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:Ja mam napięty lutowy grafik medycznie:
8.02. - 12:00 test Nifty
11.02. - 10:20 USG i Pappa - nie wiem po Copappa bo mam karte w Medicover i mówię ze robie i tak nifty. A oni że nieważne i że muszę Pappę.
18.02. (OKOLO) wyniki nifty
19.02. Badania ogolne morfologia,mocz, tsh
20.02. Wizyta u mojej dr prowadzącej
Do tego moj Tata w lutym ma kilka wizyt kontrolnych po operacjach paru raków jakie miał...
Ogólnie nerwowy luty
P.S. A dziś śnilo mi sie ze poronilam. Do teraz to widze mimo, ze staram sie obraz z glowy wyrzucić.
Co do snu: jak się komus o nim powie, to na 100% się nie spełni! A Ty powiedziałaś nam heheheAgsha lubi tę wiadomość