Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nelk wrote:Zaczęłam plamic a ja sama z dziećmi w domu. Chyba umrę nigdy na tym etapie ciąży czegoś takiego nie miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 07:21
-
Cześć wszystkim! Baaardzo dawno mnie tu nie było. Przepraszam Was, ale miałam troszkę problemów. Na szczęście z ciążą wszystko w porządku
Obecnie 15tc4d. Brzuchol mam już niestety dorodny ale Uwaga 10 kg na minusie
Bez wymiotów i mdłości coś cudownego
dwa tygodnie temu przeszłam operacje miałam ostre zapalenie wyrostka...
Nikomu tego nie życzę w ciąży. Postaram się was nadrobić kiedyś chodź nie wiem czy będzie to takie proste.
Ach i na 80% będzie Justynka
Data porodu zmieniła mi się na 26 lipcaSyHa85, kaarolaa, amanina, pigułka, malika89, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Nelk wrote:Zaczęłam plamic a ja sama z dziećmi w domu. Chyba umrę nigdy na tym etapie ciąży czegoś takiego nie miałam.Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥
-
WrocławskaCiężaróweczka wrote:Cześć wszystkim! Baaardzo dawno mnie tu nie było. Przepraszam Was, ale miałam troszkę problemów. Na szczęście z ciążą wszystko w porządku
Obecnie 15tc4d. Brzuchol mam już niestety dorodny ale Uwaga 10 kg na minusie
Bez wymiotów i mdłości coś cudownego
dwa tygodnie temu przeszłam operacje miałam ostre zapalenie wyrostka...
Nikomu tego nie życzę w ciąży. Postaram się was nadrobić kiedyś chodź nie wiem czy będzie to takie proste.
Ach i na 80% będzie Justynka
Data porodu zmieniła mi się na 26 lipcaNo to ładnie przeszłaś
10 kg na minusie
z Chodakowsą na tym oddziale leżałaś czy co
Fajnie że wszystko okCzekamy na drugie szczęście ♥ ♥
-
33Karola33 wrote:Witaj
No to ładnie przeszłaś
10 kg na minusie
z Chodakowsą na tym oddziale leżałaś czy co
Fajnie że wszystko ok
Ach uzbierało się przez te wszystkie tygodnie. Po szpitalu było tylko 2 kg mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:10
-
pigułka wrote:Na gardlo mozesz prenalen, tantum verde, isle i fiorde. Na jakis nuedouczony personel trafilyscie, ale moj maz mi ost kupowal witaminy prenatalne i dla siebie syrop i sie pytalam, czy babka pytala czy to syrop dla ciezarnej, a on mowi, ze tez sie zdziwil, bo nie zapytala. Rece mi opadly
A tantum verde mozna w kazdej postaci? Tzn spray czy tabletki? Bo rozne opinie czytalam, gardlo boli a mam tylko spray.[/url]
-
Mi farmaceutka dała pastylki w poprzedniej ciąży. Mówiła, że jakiś czas temu była na nich informacja, że można przyjmować w ciąży, ale coś się pozmieniało i informacja zniknęła. No ale skład ten sam i powiedziała, że można.
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczyny,
Ja dzisiaj co godzine się budziłam, a od 6 to chyba co 20 minut. Zjemy sniadanko, ogarne się i ruszamy !!
Trzymajcie kciukasykaarolaa, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien dobry, u nas noc srednio, to znaczy mi sie super spalo, ale maly od 2 godziny spal z nami w lozku, wiercil sie i krecil, najgorzej bylo nad ranem, musialam co chwila klasc go na siebie albo klepac po tylku, ale pospal chociaz do 7
mezu dzisiaj sluzba, wiec z mlodym siedzimy sami...pozniej wybierzemy sie na jakis spacerek o ile nie bedzie padac...
a jak wstalam, wzielam eutoryx, pozniej schylilam sie zeby wyrzucic pampersa do smieci i jak mnie zaczelo rzucac...nie mialam czym zwrocic bo pusty zoladek, tylko sie poplakalam przy tym i naśliniłam jak male dziecko, a zoladek to mi wywaliło do gory nogami...
Rudii kciuki za wizyte
Nela za Ciebie tez mocne kciuki, bedzie napewno wszytsko dobrze... -
Dziewczynki, ja nie wiem czy po wizycie przyjedziemy do domu, czy od razu pojedziemy do rodzinki z radosną nowiną, obstawiam 2gą opcję. Także pewnie pojawię się dopiero wieczorkiem.
Dominique88, kaarolaa, malika89, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny