Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudi88 wrote:Dziewczynki, ja nie wiem czy po wizycie przyjedziemy do domu, czy od razu pojedziemy do rodzinki z radosną nowiną, obstawiam 2gą opcję. Także pewnie pojawię się dopiero wieczorkiem.
-
nick nieaktualnyamanina wrote:Rudi trzymam kciuki!
Nelka bedzie git, daj znac!!
A ja mam do Was pytanie z serii dziwnych.. Zalozmy ze moj brzuch rano ma wielkosc X, wieczorem ten sam brzuch wyglada jak 5X. I tak codziennie!!
Macie podobnie?SyHa85, amanina lubią tę wiadomość
-
A za mna chodzi burget od kilku tygodni juz chyba. Wiec dzis juz sie poddaje- maz zabiera mnie na miasto
cudnie! Zwlaszcza, ze od srody Wielki Post a u mnie wtedy zawsze pewne ograniczenia. I dobrze- zero slodyczy i fast foodow. Mojemu cukrowi sie to przyda
Udanej soboty dziewczeta!!!kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
Dzień doberek w tygodniu nr 16!
Dziś Belly pokazuje mi, že od dziś mogę poczuć już ruchy maluszka
Nie mogę się doczekać
Nelk, trzymam mocniutko kciuki.pigułka, Dominique88, kaarolaa, beza_cytrynowa, Ania_1986, MiMK, SyHa85 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
amanina wrote:Rudi trzymam kciuki!
Nelka bedzie git, daj znac!!
A ja mam do Was pytanie z serii dziwnych.. Zalozmy ze moj brzuch rano ma wielkosc X, wieczorem ten sam brzuch wyglada jak 5X. I tak codziennie!!
Macie podobnie?
amanina ..identycznieamanina lubi tę wiadomość
Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥
-
Witajcie. Ja miałam fatalną noc. Wczoraj naoglądałam się horrorów i miałam za swoje
Poza tym wczoraj dopatrzyłam się na opisie usg, że nie mam opisanej pępowiny (tzn. ile ma naczyń) i oczywiście się wkręciłam, że jak nie opisana to na pewno jest coś nie tak (czyt. dwunaczyniowa). I w połączeniu z wysokim tętnem mojego Malucha to już na pewno jakaś choroba.
Zeświruję, a wizyta dopiero za tydzień
I decyzja podjęta co do detektora. Kupuję. Może będzie mniej stresów.
SyHa ja też nie robiłam Pappa. Co do leków na gardło to ja ssałam Septolete zielone.
Martynka30 ja tez mam takich sąsiadów, tylko im nie zwracam uwagi, bo od razu dzwonię na policję albo straż miejską. I wtedy mam po problemie, a oni nie wiedzą kto dzwonił.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
opóźniona wrote:Witajcie. Ja miałam fatalną noc. Wczoraj naoglądałam się horrorów i miałam za swoje
Poza tym wczoraj dopatrzyłam się na opisie usg, że nie mam opisanej pępowiny (tzn. ile ma naczyń) i oczywiście się wkręciłam, że jak nie opisana to na pewno jest coś nie tak (czyt. dwunaczyniowa). I w połączeniu z wysokim tętnem mojego Malucha to już na pewno jakaś choroba.
Zeświruję, a wizyta dopiero za tydzień
I decyzja podjęta co do detektora. Kupuję. Może będzie mniej stresów.
Budowę pępowiny dokładnie sprawdza się na usg połówkowym, tym co się serce sprawdza.opóźniona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny