Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyfasolkarośnie wrote:A masz daleko do H&M? Bo może najlepiej najpierw zmierzyć i potem zamówić...
Zwrocic pewnie mozna, to moze lepiej zamowic i oddac jak bedzie nie halo? -
fasolkarośnie wrote:W zupełności się z Tobą zgadzam co do wyglądu... Ja całe życie byłam jak pająk, długie ręce i nogi... Wiele osób mi mówiło, że super bo nie mam problemów z wagą itp. ale ja zawsze patrzyłam na kobiece figury i to takie mi się bardziej podobały
fasolkarośnie lubi tę wiadomość
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
fasolkarośnie wrote:A masz daleko do H&M? Bo może najlepiej najpierw zmierzyć i potem zamówić...
Nie daleko, ale w tym najblizszym widzialam tylko legginsy ciazowe, a spodni nie było. Zawsze mozna oddac jakby przyszły w złym rozmiarzeMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
A wlasnie. Fasolkarosnie, tak budujemy dom ale my tez nie mamy ocieplonego poddasza. Na jesieni maz bedzie pewnie robil. Coraz bardzie sie sklaniam do tego ze uda nam sie wprowadzic.
pogonie troche tego mojego- niech sie bierze do roboty. Dzieciaka zmajstrowal to i chalupe powinien:-)
fasolkarośnie lubi tę wiadomość
Uciekam do łóżka bo i tak mnie plecy bola po dzisiejszych gimnastykach przy stole groomerskim
a teraz siedze przy kompie i juz nie moge
Do jutra dziewczynki, kolorowych.fasolkarośnie lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Dziewczyny które zamawiały spodnie z H&M. Czy zamawiacie takie rozmiary jakie nosicie normalnie? Jak nosze 38 to taki własnie powinnam kupic?
Ja mam 3 pary z h&m i mam 38, 40 i 42. Wszystkie dobreBetty Boop, Friend lubią tę wiadomość
[/url]
-
Syha mam nadzieje ze Cie nie urazilam tym pingwinkiem. To bylo tak pieszczotliwie.... moj maz tak mowi na swoja mame jak chce ja zdenerwowac ze ma tu i tam za duzo
SyHa85 lubi tę wiadomość
Paulka123 wrote:Syha mam nadzieje ze Cie nie urazilam tym pingwinkiem. To bylo tak pieszczotliwie.... moj maz tak mowi na swoja mame jak chce ja zdenerwowac ze ma tu i tam za duzoAlicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
SyHa85 wrote:Paulka123 bo zdjecie bylo kilka kg przed
ale dziekuje bardzo za mile slowo. A co do wlosow to teraz rozumiesz czemu mi na tej farbie tak zalezy? Bez prezentuja sie znacznie gorzej.
Pingwinek? Rozbawilo mnieNie gniewam sie, troche dystansu mam do siebie
mąż mowi na mnie rybka ale pingwin teraz trafniejszy hehe
[/url]
-
SyHa85 wrote:Paulka123 bo zdjecie bylo kilka kg przed
ale dziekuje bardzo za mile slowo. A co do wlosow to teraz rozumiesz czemu mi na tej farbie tak zalezy? Bez prezentuja sie znacznie gorzej.
Paulka123 wrote:Syha mam nadzieje ze Cie nie urazilam tym pingwinkiem. To bylo tak pieszczotliwie.... moj maz tak mowi na swoja mame jak chce ja zdenerwowac ze ma tu i tam za duzo
Mój wczoraj stwierdził, że chodze jak prawdziwa ciężarówka ( a przepraszam bardzo jaka ją jestem jak nie prawdziwa? nibowa ciężarówka) i właśnie użył stwierdzenia że jakoś tak pingwionio chodze... No żal po prostuSyHa85, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Rudi88 wrote:Mój wczoraj stwierdził, że chodze jak prawdziwa ciężarówka ( a przepraszam bardzo jaka ją jestem jak nie prawdziwa? nibowa ciężarówka) i właśnie użył stwierdzenia że jakoś tak pingwionio chodze... No żal po prostu
amanina lubi tę wiadomość
Moj mi wczoraj powiedzial ze z rakim brzuszkiem wygladam bardzo seksownie
do tego zwsze mowi na kobiety ze sa "juz duze" i powiedzialam mu ze jak mnie tak do kogos okresli to wydrapie mu oczy
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Paulka123 wrote:no ja uważam ze nie ma nic piekniekszego niz ladna buzia, kawalek cycka i tylka- to jest kobieta.... a ja? A75 czasem jest za duze..... Bozia poskapila mi piersi ale na tylku nie oszczedzala ....
Spoko u mnie to samo
Cycki marne, powiedziałabym, że ich nie ma i nawet teraz jakoś szału nie ma.
Ciekawa jestem czy coś tam urośnie tzn trochę urosło i staniki lepiej leżą ale zmiana nie jest za duża
Zawsze zazdrościłam koleżankom...Luteina 100mg x 2
-
aaniuskaa wrote:Spoko u mnie to samo
Cycki marne, powiedziałabym, że ich nie ma i nawet teraz jakoś szału nie ma.
Ciekawa jestem czy coś tam urośnie tzn trochę urosło i staniki lepiej leżą ale zmiana nie jest za duża
Zawsze zazdrościłam koleżankom...nadal jestem Tereska. Z tylu deska. Z przodu deska.
Betty Boop lubi tę wiadomość
Paulka123 wrote:Hahaha teraz faceci sobie na nas pouzywaja..... moj zawsze pod prysznicem pozera mnie wzrokiem. Tak sie gapi na moj brzuch ze mam wrazenie ze mi dziure wypali.. a jest mi tak glupio ze az wstydze sie ze tak mi wywala brzuch. Glupia ja...
A mój to do reszty zwarowal na punkcie mojego biustu! Zawsze mu się podobał, ale teraz to nawet w w bluzce na ramiaczkach nie mogę chodzić w domu o staniku nie wspólne. A brzuchol też ciągle glaskoli, a jak mu gadam,że to jelita to pufa i robi miny -
Rudi88 wrote:A mój to do reszty zwarowal na punkcie mojego biustu! Zawsze mu się podobał, ale teraz to nawet w w bluzce na ramiaczkach nie mogę chodzić w domu o staniku nie wspólne. A brzuchol też ciągle glaskoli, a jak mu gadam,że to jelita to pufa i robi miny
Mój też ciągle udowadnia, że czuje ruchy
Kładzie ręke na brzuchu i się wkręcaOlinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Hahaha jak ja mojemu mowie ze wieczorami to jelita tak wystaja a nie dzidzius to mi odpowiada : "tak. Tak. Sobie tlumacz.... a ciaza to niby gdzie....?" i jeszcze kladzie glowe na brzuchu zeby posluchac dziecka. I zawsze na mnie krzyczy zebym uciszyla swoje jelita bo nic nie slyszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 21:35
Agsha lubi tę wiadomość
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017