Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
alicjaaaa wrote:Dziewczyny, czy Was też tak zalewa śluz?
Normalnie mam jakąś powódź w majtach... Na początku ciąży było umiarkowanie, ale im dalej w las, tym więcej wydzieliny.
Jak usłyszę w poniedziałek, że to znowu jakaś infekcja, to chyba zwątpię
U mnie też co chwile wyciek. Tak jak podczas okresu krew leci i się to czuje tak teraz ten śluz ble. -
Ja biorę 2 razy luteinę i wycieka ze mnie pozostałości tabletki, także nie mogę stwierdzić czy mam wyciek śluzu, ale czytałam, ze takie wycieki w ciąży to normalne
Dagmara lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Albo wybredne dziecko
jedynie co mogę to słodkie
ale też nie za wiele
Ja nawet na slodkie nie mam ochoty ale zaraz pojde do spizarni i cos sobie wynajde w poprzedniej ciazy to mialam przeczucie ze bedzie cora a teraz nic apetytu brak wiec ciezko okreslic czy slodkie czy slone no moj M powiedzial ze w poprzedniej ciazy nie wygladalam tak ladnie nie mam pojecia... -
nick nieaktualny
-
alicjaaaa wrote:Dziewczyny, czy Was też tak zalewa śluz?
Normalnie mam jakąś powódź w majtach... Na początku ciąży było umiarkowanie, ale im dalej w las, tym więcej wydzieliny.
Jak usłyszę w poniedziałek, że to znowu jakaś infekcja, to chyba zwątpię
Ja tak miałam 2 dni temu. Wracam z zakupów siaty w każdej ręce a tu powódź w portkach i 300 metrów do domu... Bosko poprostu
Ale mi wspaniale po czekoladzie. -
nick nieaktualny
-
pigułka wrote:Mnie też odrzuca od mięsa. Musi być utaplane w jakimś sosie, żebym zjadła.
Ale mam ochotę na pieguski....
A ja właśnie ostatnio robiłam w sosie i nie tknęłam tego.
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Dzięki kochana, a jak tego się używa? Mąż będzie dziś w aptece to zapyta się czy mają takie coś
z pierwszeg moczu koniecznie wiec jak idziesz siusiu o 5 rano to już wtedy powinnaś sprawdzić
Luteina 100mg x 2
-
nick nieaktualnyFriend wrote:
I jeszcze wkurza mnie jak idę na pobranie krwi do Lux Medu - z samego rana. Kolejka normalnych ludzi na 15 osób - ustawiam się normalnie, bo jeszcze nic mi nie dolega a brzucha jeszcze nie ma. Ale oczywiście krew pobierają tylko dwie Panie, i co chwila przychodzą ciężarne co za chwilę urodzą - i na sam początek kolejki. Dziwię się, że jeszcze nikt się nie zbuntował - bo kolejka normalnych "nie ciężarnych" ludzi się w ogóle nie posuwa do przodu.
Niech zatrudnią więcej położnych czy kogoś - szczególnie w godzinach porannych.
hahamnie tez wkurzaja te ciezarne co przychodza rano i korzystaja z przywilejow
) ja rozumiem ewenementy i przypadki, ze ktos sie zle czuje i chce to zalatwic szybko, ale jak wszystko jest ok to generalnie przychodzenie w godzinach kiedy ludzie sie spiesza do pracy i musza byc punkt w robocie (7-8:30) i wlazenie w te kolejke to juz przesada. jakby nie mozna bylo usiasc i poczekac. kiedys mi sie zdarzylo puscic w ciagu 40 minut 11 lasek w ciazy!! i w sumie, siedzialam ponad godzine w kolejce do pobrania krwi.
a teraz to mam taka burze hormonow ze bym chyba zabila
Friend lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też resztki po luteinie wypływają a tak to chyba sucho jest bo czasami ciężko po idzie wkładanie luteiny. A mnie głowa boli..
Pierwszy raz jestem w szpitalu i boję się kolacji bo obiad był jako taki, zjadłam bo byłam głodna a wcześniej śniadanie zwymiotowalam wiec żołądek był pusty. Jak mi dadzą margarynę to będzie paw na talerz...Luteina 100mg x 2
-
aaniuskaa wrote:Musisz bodajże siku zrobić na pasek, ja nie używałam tego
z pierwszeg moczu koniecznie wiec jak idziesz siusiu o 5 rano to już wtedy powinnaś sprawdzić
Dzięki kochana, narazie mąż nie dostał, jak będziemy u gina to zobaczymy w innym mieścieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz