Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Friend wrote:Pigułka hahaha
Możemy się stuknąć kiszonymi, mam bardzo podobnie tylko trochę na odwrót. Jak jestem sama w domu i czekam na Męża to myślę sobie jaki on ładny, jaki on sexi, jaki on miły - a później wraca a ja na niego z mordą -
Martynka30 wrote:Mnie też wszystko wpienia, dziś wydarłam się na babę z urzędu pracy ( do takiego stanu mnie doprowadzili), potem się tam popłakałam. Szkoda gadać.
Wkurzyły mnie dostawy spodni, oczywiście dalej wszystko w zawieszeniu i nie wiadomo co z moją paczką. Pewnie w kosmos poleciała.
Z mojego wk.... ienia dzidzia miała 167 tętno. Gdzie zazwyczaj 149-156.
I dowaliły mi takie mdłości, że dawno takich nie miałam
Mnie ostatnio doprowadzili do takiego stanu w Lux Medzie. Popłakałam się i poczułam totalnie bezbronna wobec okropnej machiny korporacjiZgłosiłam oficjalną reklamację, że mnie źle potraktowano, a ja jestem w ciąży itp. itd. I mnie przeproszono i dostałam kosz owoców, dżemów itp.
Martynka30, hella, pigułka, SyHa85, kaarolaa, Ania_1986, alicjaaaa, Domi793 lubią tę wiadomość
-
opóźniona wrote:Jestem. Maluch ma 86 mm, waży 102 gramy, tętno 158, szyjka 40 mm, łożysko podniosło się 3 mm. Zaglądałyśmy między nogi, było coś niby warga, ale nie wiadomo czy to coś nie urośnie, więc gin nie podjęła się oceny płci. Wiek według usg 14+4, przepływy prawidłowe. Nogi skrzyżowane jak na usg genetycznym.
Na tarczycę dostałam Euthyrox 25 i mam iść do endokrynologa, na bóle łona mam brać doraźnie Duphaston.
Super wieści, a gdzie sweet focia dla ciotek ?
Ja wizytuję wtorek 17:45hella, opóźniona lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Friend wrote:Mnie ostatnio doprowadzili do takiego stanu w Lux Medzie. Popłakałam się i poczułam totalnie bezbronna wobec okropnej machiny korporacji
Zgłosiłam oficjalną reklamację, że mnie źle potraktowano, a ja jestem w ciąży itp. itd. I mnie przeproszono i dostałam kosz owoców, dżemów itp.
Mnie w urzędzie nikt nie przeprosił, tylko słyszałam proszę się uspokoić i tak ciągle, stwierdziłam, że babie się pływa zacieła.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Dziewczyny jak się szampon sprawdza ?
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
opóźniona wrote:Jestem. Maluch ma 86 mm, waży 102 gramy, tętno 158, szyjka 40 mm, łożysko podniosło się 3 mm. Zaglądałyśmy między nogi, było coś niby warga, ale nie wiadomo czy to coś nie urośnie, więc gin nie podjęła się oceny płci. Wiek według usg 14+4, przepływy prawidłowe. Nogi skrzyżowane jak na usg genetycznym.
Na tarczycę dostałam Euthyrox 25 i mam iść do endokrynologa, na bóle łona mam brać doraźnie Duphaston.
No i pieknie
Po takich dobrych wiesciach az zglodnialam. Dzis sledzie w smietanie na obiadkaarolaa, opóźniona lubią tę wiadomość
[/url]
-
pigułka wrote:Ja jeszcze nie zakupiłam. U nas drogeria jest w samym centrum miasta i żal mi męża wysyłać, bo spędzi pół godziny, żeby auto zaparkować. Jak wyzdrowieję, to sama pojadę autobusem
Ja jak bym męża wysłała to bym się martwiła, że kupi mi coś innegoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Friend wrote:Jak to jest możliwe, żeby pomiary były tak diametralnie różne?! Powinni ten przykład przedstawiać w pierwszych tygodniach ciąży kiedy to milimetr może przesądzić o tym czy Twoje dziecko jest w 5 czy w 95 centylu
Niech to będzie przykład dla nas wszystkich, że nie ma co się porównywać do wyników innych
. Raz jak robił usg dopochwowe i raz jak przez brzuch wiec pomiar dobrze zrobiony bo dwa wyniki niemal identyczne. Ale w szoku jestem, że mnie tak badał dokładnie, USG to chyba z 10 minut jak nie dłużej
.
Luteina 100mg x 2
-
Martynka30 wrote:Mnie w urzędzie nikt nie przeprosił, tylko słyszałam proszę się uspokoić i tak ciągle, stwierdziłam, że babie się pływa zacieła.
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Możemy się stuknąć kiszonymi, mam bardzo podobnie tylko trochę na odwrót. Jak jestem sama w domu i czekam na Męża to myślę sobie jaki on ładny, jaki on sexi, jaki on miły - a później wraca a ja na niego z mordą
Poplulam się że śmiechuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 15:28
-
nick nieaktualnyopóźniona wrote:Jestem. Maluch ma 86 mm, waży 102 gramy, tętno 158, szyjka 40 mm, łożysko podniosło się 3 mm. Zaglądałyśmy między nogi, było coś niby warga, ale nie wiadomo czy to coś nie urośnie, więc gin nie podjęła się oceny płci. Wiek według usg 14+4, przepływy prawidłowe. Nogi skrzyżowane jak na usg genetycznym.
zjaaadłabymm... sałatkę makaronową.... taką z szynką, ogórkiem pomidorem papryką kukurydzą, majonezem i ananasem... JUTRO ROBIĘ! upichcę do tego kurczaka i będzie na obiad jak znalazłopóźniona, SyHa85, JRY1984 lubią tę wiadomość
-
Możemy się stuknąć kiszonymi, mam bardzo podobnie tylko trochę na odwrót. Jak jestem sama w domu i czekam na Męża to myślę sobie jaki on ładny, jaki on sexi, jaki on miły - a później wraca a ja na niego z mordą
A ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam i tv oglądałam jakas komedia romantyczna i tak patrzę na mojego męża on mnie tak rozczula jak tak sobie śpi i tak go miziałam to po brodzie to po klaciea on mi mruczał hi hi. W ogóle jak on śpi to go traktuję jak dziecko, przykryje jak się odkryje i dam buziaka w policzek albo w czółko
Friend lubi tę wiadomość
-
Ja Wam zazdroszczę apetytu, u mnie 16 tydz u apetytu nadal brak, mam wrażenie, że robię dziecku krzywdę głodząc je
we wtorek będzie ochrzan od gina bo miałam przytyć, a mi chyba spadło 200g od ostatniej wizyty.
Na nic nie mam ochoty nic mi nie smakujeMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Ania_1986 wrote:Ludziom coraz bardziej brakuje empatii ja uważam że karma to dz***ka zawsze wraca. Tak samo dobro jak i zło wraca z podwójną siłą. Jesli jestesmy dobrzy i czynimy dobro, to prędzej czy później to do nas wróci bo we wszechświecie musi być równowaga.
Ja też mocno w to wierzę
-
Ania_1986 wrote:A ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam i tv oglądałam jakas komedia romantyczna i tak patrzę na mojego męża on mnie tak rozczula jak tak sobie śpi i tak go miziałam to po brodzie to po klacie
a on mi mruczał hi hi. W ogóle jak on śpi to go traktuję jak dziecko, przykryje jak się odkryje i dam buziaka w policzek albo w czółko
włączył mi się instynkt macierzyński level hard
-
nick nieaktualnyMojego meza dzisiaj nie ma bo ma sluzbe 24h i bedzie dopiero jutro rano. Tak sie cieszylam ze dwa dni tak dobrze sie czulam a dzisiaj zdycham. Leze inie mdli. Mlody chce sie bawic a ja nie mam sily
Obiadu nie robilam, jakby cos mam wczorajszy rosol i mi wystarczy. Ale sledzia to bym zjadla tylko takiego slonego bez niczego. -
kaarolaa wrote:Mojego meza dzisiaj nie ma bo ma sluzbe 24h i bedzie dopiero jutro rano. Tak sie cieszylam ze dwa dni tak dobrze sie czulam a dzisiaj zdycham. Leze inie mdli. Mlody chce sie bawic a ja nie mam sily
Obiadu nie robilam, jakby cos mam wczorajszy rosol i mi wystarczy. Ale sledzia to bym zjadla tylko takiego slonego bez niczego.
Łączę się w bólu mdłościMój dziś wrócił, wczoraj miał służbę.
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz