Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka współczucie, ja też od rana nie mam wesoło
też dzień rozpoczęłam od wymiotów i to z pustego żołądka, wyszłam z łazienki cała mokra, człowiek nie ma czym wymiotować a o mały włos nie wyplułam żołądka, teraz czuję śniadanie w żołądku
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia

Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dzień dobry Dziewczyny
witam się w kolejnym tygodniu, ale ten czas leci.
Przed chwilą zjadłam śniadanko i leżę sobie.
Cos mnie tak dziwnie głowa boli i lekko się kreci.
W ogóle wczoraj poległam na gruncie"obowiązków małżeńskich", pierwszy raz miałam taką sytuację nie wiem co się dzieje. Mąż musiał obejść się smakiem i to w walentynki.
A i mam newsa. Mój szwagier brat męża się wczoraj oświadczył.
Skubany się postarał. Kupił wielki bukiet róż i torcik w kształcie serca. Zabrał ją do kina i do restauracji. Oczywiście przyjęła oświadczyny ale się nie spodziewała
-
No to ja to samo, co najlepsze ze czyscilam uszy akurat jak mnje zmoglo. Ledwo dojechalam do pracy i znowu. I wszystko na pusty zoladek. W dodatku wiotowalam 5min po wzieciu euthyroxuMartynka30 wrote:Paulka współczucie, ja też od rana nie mam wesoło
też dzień rozpoczęłam od wymiotów i to z pustego żołądka, wyszłam z łazienki cała mokra, człowiek nie ma czym wymiotować a o mały włos nie wyplułam żołądka, teraz czuję śniadanie w żołądku
Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Sanka a masz jakieś sprawdzone sklepy ze zwykłymi ciuchami? Głównie mi o spodnie chodzi. Ja też jestem dość wysoka i większość spodni za krótka. Na szczęście teraz wszystko dozwolone i czasem sobie po prostu podwijam nogawki, no ale pasujące spodnie też bym sobie kupiłaSanka wrote:Zazdroszczę Wam dziewczyny tych ciążowych zakupów... Ja niestety jestem bardzo wysoka i dla mnie nie ma nic w sklepach. Żeby cokolwiek znaleźć muszę się mocno naszukać a i tak na ogół wracam z niczym i tylko jestem wściekła na siebie i cały świat. Więc skoro normalnych ciuchów na mnie nie ma, to tym bardziej z ciążowymi będę miała problem. Trzeba będzie chyba szyć na miarę

-
Paulka123 wrote:No to ja to samo, co najlepsze ze czyscilam uszy akurat jak mnje zmoglo. Ledwo dojechalam do pracy i znowu. I wszystko na pusty zoladek. W dodatku wiotowalam 5min po wzieciu euthyroxu
Ja poszłam z rana siku
wcześniej też tak miałam, wziełam tabletki i nie minęło 5 minut i biegiem 
Ja nie muszę brać tabletek na pusty żołądek,Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia

nick nieaktualnyAle jaja... jestem na tym forum od dwoch lat i wiele rzeczy widzialam ale to....
Kiedys byla na ovufriend taka laska dzejzi ktora udawala ze jest w ciazy- wydalo sie ze to nieprawda, jak jedna z lasek z innego watku poznala zdjecie z usg od takiej malej mi, a dzejzi podawala je jako swoje- ze jest w ciazy blizniaczej. Trwalo to kilka mcy, jak sie sprawa rypnela to laska usunela konto... a teraz, zalozyla watek grudniowe mamusie 2015 pod nickiem flakonik i to najprawdopodobniej znowu ta dzejzi... znowu rzekomo byla w ciazy z blizniakami, opowiadala jakie to nie ma zajebiaszcze zycie, dom i mieszkanie w centrum Krakowa, wyjazdy do stanow itd na weekendy, dziewczynki do zdjec ubrane jak celebrytki ... az w koncu dzis laska z watku grudniowek wpafla na profil amerykanskiej mamy na insta i znalazla tam wszystkie zdjecia tych blizniaczek, ktore flakonik wstawiala jako swoje dzieci...
Od tej strony sie zaczyna jakby ktos chcial poczytac...
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-mamusie-2015,6946,2560.html
-
Ucisk tez czuje od jakiegos czasu. Z reguly od jelit czuje uciski, ale sa one raczej powolne, takie wlasnie uciskowe, a wczoraj byla seria, ale takich szybkich ucisniec, jakby ktos pukal do drzwiMartynka30 wrote:Ja mam od kilku dni podobne wrażenia jakby ktoś mnie od środka uciskał, raz nisko raz mniej więcej w okolicy pępka, raz było po prawej stronie, wczoraj po lewej, ja to zwaliłam na jelita.
-
Dziewczyny chciałam wam powysyłać moje dane z fb żeby do znajomych dołączyć i ciemna jestem nie wiem jak to zrobić
Podam tutaj Ala Lech. Zdjęcie z moim mężem mam
Pozapraszajcie mnie proszę jeśli chcecie
Martynko wpisuję Ciebie i nie mogę znaleźć
Może ty znajdziesz mnie.
-
No ja niestety na pusty zoladekMartynka30 wrote:Ja poszłam z rana siku
wcześniej też tak miałam, wziełam tabletki i nie minęło 5 minut i biegiem 
Ja nie muszę brać tabletek na pusty żołądek,
A juz myslalam ze minely mi mdlosci. Jutro bede chyba musiala na wszelki wypadek wziac leki przeciwwymiotne. Musze jakos lrzetrwac ten tydzien w pracy na rano.
Alicja- nasza księżniczka
ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Słyszałam o tej agentce. Ja jestem tutaj od 2012 roku, tylko ze trzy razy się rejestrowałam pod różnymi nickami, bo mi się plany staraniowe ciągle odwlekały. Idę sobie poczytać. Ludzie to mają nasrane w głowach.sylwiaśta159 wrote:Ale jaja... jestem na tym forum od dwoch lat i wiele rzeczy widzialam ale to....
Kiedys byla na ovufriend taka laska dzejzi ktora udawala ze jest w ciazy- wydalo sie ze to nieprawda, jak jedna z lasek z innego watku poznala zdjecie z usg od takiej malej mi, a dzejzi podawala je jako swoje- ze jest w ciazy blizniaczej. Trwalo to kilka mcy, jak sie sprawa rypnela to laska usunela konto... a teraz, zalozyla watek grudniowe mamusie 2015 pod nickiem flakonik i to najprawdopodobniej znowu ta dzejzi... znowu rzekomo byla w ciazy z blizniakami, opowiadala jakie to nie ma zajebiaszcze zycie, dom i mieszkanie w centrum Krakowa, wyjazdy do stanow itd na weekendy, dziewczynki do zdjec ubrane jak celebrytki ... az w koncu dzis laska z watku grudniowek wpafla na profil amerykanskiej mamy na insta i znalazla tam wszystkie zdjecia tych blizniaczek, ktore flakonik wstawiala jako swoje dzieci...
Od tej strony sie zaczyna jakby ktos chcial poczytac...
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/grudniowe-mamusie-2015,6946,2560.html
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Paulka moj endo mi mowil, ze jakbym kiedys zapomniala euthyroxu, to moge jeszcze pol godziny przed obiadem lyknac.Paulka123 wrote:No to ja to samo, co najlepsze ze czyscilam uszy akurat jak mnje zmoglo. Ledwo dojechalam do pracy i znowu. I wszystko na pusty zoladek. W dodatku wiotowalam 5min po wzieciu euthyroxu
-
pigułka wrote:Ucisk tez czuje od jakiegos czasu. Z reguly od jelit czuje uciski, ale sa one raczej powolne, takie wlasnie uciskowe, a wczoraj byla seria, ale takich szybkich ucisniec, jakby ktos pukal do drzwi
Też tak odczuwam, to było takie jakkby ktoś szybko pukał
i teraz już nie wiem, jutro zapytam gina.

Mi chyba też mdłości powróciły. Trochę było lepiej i znowu. Ja Euthyrox łykam jak się przebudzę w nocy. Potem szybko zasypiam i jak mnie mdli przed śniadaniem to on już jest wchłonięty jakby coś.Paulka123 wrote:No ja niestety na pusty zoladek
A juz myslalam ze minely mi mdlosci. Jutro bede chyba musiala na wszelki wypadek wziac leki przeciwwymiotne. Musze jakos lrzetrwac ten tydzien w pracy na rano.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Alishia wrote:Dziewczyny chciałam wam powysyłać moje dane z fb żeby do znajomych dołączyć i ciemna jestem nie wiem jak to zrobić
Podam tutaj Ala Lech. Zdjęcie z moim mężem mam
Pozapraszajcie mnie proszę jeśli chcecie
Martynko wpisuję Ciebie i nie mogę znaleźć
Może ty znajdziesz mnie.
Ala wysłałam zaproszkonko na fb
Alishia lubi tę wiadomość

HejAlishia wrote:Ja jestem na grupie na fb
wystarczy że wpiszesz Ala i chyba tylko jedna tam wyskoczy 
I ja jestem na fejsbuku
Monika, której nazwisko zaczyna się na "r" jest chyba jedna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:10
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc

07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
A może była chora? kiedyś bardzo dawno temu też spotkałam laskę na czacie która udawała, że nie może mieć dzieci, potem adoptowała chłopca, a gdy już adoptowała okazało się, że jest w ciąży bliźniaczej, okazało się to wszystko jednym wielkim kłamstwem.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia

nick nieaktualny
-
opóźniona wrote:Nie masz takich plamek czerwonych i niebieskich migających na dzidziusiu? I pomiaru, które wygląda podobnie jak pomiar tętna tylko się kształt zaznacza, a nie odległość?
Ano nie mam...Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!