Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominique88 wrote:Ja jestem Dominika, mieszkam w Oławie, mam 27 lat, mężatka od 1.08.15r., 1 ciąża, 3 cykle temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne no i są dwie krechy. Zobaczymy co będzie później...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 16:04
Dominique88 lubi tę wiadomość
-
beza_cytrynowa wrote:Friend, to dokładnie tak, jak ja
Z której strony Wwy jesteś?
Co do mdłości to mi też pomagają mandarynki i jabłka... chociaż właśnie sobie pomyślałam, że pomaga mi właściwie wszystko, byle coś zjeść, jak nadchodzą. Najgorzej jest oczywiście rano. Ale co tam. Lubię te mdłości!! W końcu objaw ciąży, a ciąża jest super
Z Ursynowa, a Ty? -
Witajcie. Nazywam się Ala i jestem z rocznika '90. Staraliśmy się od kwietnia. Mężatką jestem od 11 lipca teg roku to moja pierwsza ciąża i chcę by było wszystko dobrze. wczoraj się posprzeczałam z mężem i tak się zestresowałam że boli mnie dziś podbrzusze mam nadzieję że jest wszystko w porządku i że to macica się po prostu rozciąga. żadnych plamień od początku ciąży nie mam.
Dominique88, Coconue, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
No to ja tez sie przedstawie. Mam na imie Sylwia, rowno za tydzien koncze 30 lat - mezatka od wrzesnia 2014. Starania poltora roku, w pazdzierniku hsg i pierwszy cykl po jest cud!!! Nie daje sie martwieniu, ze to ciaza podwyzszonego ryzyka. Czuje sie jiepsko ale dziecku bede to opowiadac z usmiechem na ustach!! Trzymam za wszystkiez Was kciuki!!!
Ps mi na mdlosci pomaga cokolwiek zjesc hehekaarolaa, alicjaaaa lubią tę wiadomość
[/url] -
To i ja sie przectawie. Mam na imie Kamila, mezatka od ponad 3 lat. Mamy synka 3 lata. Przed synkem poronilam i 8 miesiecy po synku utracilam ciaze blizniacza. Teraz w koncu po ponad 2 latach w koncu ujrzalam 2 kreski i mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
Dominique88, alicjaaaa lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja chyba zaraz zwariuje.. Ciagle ten sluz i sluz a ja jak glupia biegam do lazienki i patrze czy przypadkiem nie krwawie.. Juz nie moge doczekac sie wizyty.. Ciagle sie boje ze cos sie stanie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
W końcu ten dzień się kończy, jestem wykończona,tylu gości jeszcze w ciągu jednego dnia nie miałam drzwi się nie zamykały w końcu mogę się położyć. Naszła mnie ochota na pizze, mimo że.mdłości mnie męczą zjadłam na pół z mężem
-
blondyna5555 wrote:W końcu ten dzień się kończy, jestem wykończona,tylu gości jeszcze w ciągu jednego dnia nie miałam drzwi się nie zamykały w końcu mogę się położyć. Naszła mnie ochota na pizze, mimo że.mdłości mnie męczą zjadłam na pół z mężem
No właśnie mnie się też włączył mega apetyt! Gorzej niż przed @! Jak tak dalej pójdzie, to za miesiąc będę już miała ładny bęben przed sobą
Nie mam mdłości w ogóle. W zasadzie tylko mega bolą mnie piersi i od czasu do czasu czuję podbrzusze, bardziej z prawej strony, bo z tego jajka była owulka.
Drżę przed jutrzejszą betą...
-
alicjaaaa wrote:No właśnie mnie się też włączył mega apetyt! Gorzej niż przed @! Jak tak dalej pójdzie, to za miesiąc będę już miała ładny bęben przed sobą
Nie mam mdłości w ogóle. W zasadzie tylko mega bolą mnie piersi i od czasu do czasu czuję podbrzusze, bardziej z prawej strony, bo z tego jajka była owulka.
Drżę przed jutrzejszą betą...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18