Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie wlasnie pobolewa brzuch i to mnie martwi, ale wiem ze macica moze sie rozciagac. Z piersiami to mam tez schize bo mam wrazenie raz ze sa nabrzmiale, a później ze nie. Pewniw juz przyzwyczailam sie do ich wielkosci i z tegp to wynika.
Ja biore dupka 2x2, luteine 3x2, bromergon 0,5 tabl. Ale z niego schodze, zajavit bo mialam zajady, kwas foliowy, wit. D, eutyrox 37,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 08:38
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Tak czytam o każdej z was i widzę że większość z was miała już niemiłe doświadczenia ciążowe, nigdy nie myślałam że to spotyka tyle kobiet ;(2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyu mnie dzisiaj jakies delikatne pobolewanie brzucha, ale piersi mniej bola i juz bede sie martwila, ja z witamin tylko kwas foliowy biore do tego mam jodid 100 raz dziennie, euthoryx 50, duphaston 3x1, acard raz dziennie i luteina 100 mg raz dziennie...
-
A ja dzis bol brzucha i to znaczny, piersi i mdłości. Martwie sie jak tak boli niby normalne no ale strach jest. Do piatku chyba zwariuje z niepewnosci czy wszystko ok... A moj M jeszcze na 3 dni we wtorek w delegacje jedzie...dobrze ze jest forum i sobie pogadac mozna[/url]
-
SyHa85 wrote:Ale duzo tych witamin łykacie. Mi lekarka nie kazala nic brac poza luteina i kwasem foliowym. Powiedziala ze witaminy naturalne- warzywka, owoce. Co lekarz to opinia...
Ja też tylko kwas foliowy i luteina, no i na razie wit. b6, trochę pomaga na mdłości. -
Byliśmy dzisiaj u mojej siostry. Ona jeszcze nic nie wie o ciąży. Wiedziała, że się staramy i że się nie udaje. Ale tak dziwnie na mnie patrzyła, albo to ja mam tylko schizy :-o bo faktycznie brzuch mam wywalony że hej. Wam też się tak woda zatrzymuje w organizmie?
-
Rybaaaa wrote:Byliśmy dzisiaj u mojej siostry. Ona jeszcze nic nie wie o ciąży. Wiedziała, że się staramy i że się nie udaje. Ale tak dziwnie na mnie patrzyła, albo to ja mam tylko schizy :-o bo faktycznie brzuch mam wywalony że hej. Wam też się tak woda zatrzymuje w organizmie?
Brzuch mam też wywalony ale z tego co czytałam to jest normalne. Woda się zatrzymuje oraz wzdęcia
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualnyopóźniona wrote:Czy jest tu Dziewczyna, którą nie boli brzuch ani krzyż? Bo znowu świruję. Z objawów zostały mi tylko lekko bolące piersi i ustępujące mdłości.
ja tak mam i jak czytam Wasze objawy to się zastanawiam czy u mnie jest okey
piersi to raz na jakiś czas coś zakuje... krzyż to w ogóle, a podbrzusze to też czasami coś zakuje, coś jak na okres, ale tak inaczej i tak kilka razy dziennie, ale nie aż tak mocno, jak na @...
dobrze, że dziś idę na drugą betę, a w środę już do gina, bo bym chyba zwariowała z tej niewiedzy dłużej
a i jeszcze co to problemy ze snem, jak widać i mega kichanie przez przeziębienie, które mnie dopadło (nigdy tak nie kichałam ) -
bobo_frut wrote:ja tak mam i jak czytam Wasze objawy to się zastanawiam czy u mnie jest okey
piersi to raz na jakiś czas coś zakuje... krzyż to w ogóle, a podbrzusze to też czasami coś zakuje, coś jak na okres, ale tak inaczej i tak kilka razy dziennie, ale nie aż tak mocno, jak na @...
dobrze, że dziś idę na drugą betę, a w środę już do gina, bo bym chyba zwariowała z tej niewiedzy dłużej
a i jeszcze co to problemy ze snem, jak widać i mega kichanie przez przeziębienie, które mnie dopadło (nigdy tak nie kichałam )2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Cześć wszystkim! Jak sie macie dzisiaj?
Ja czekam na wyniki drugiej bety z soboty i troche zaczynam świrować... Mam nadzieje, ze ładnie przyrasta. Jutro do gina. Wg belly wlasnie zaczęłam 6tydz ciąży. Chyba jeden z najniebezpieczniejszych...s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
opóźniona wrote:Ja dzisiaj idę na betę. Nie czuję ciąży od soboty. Boję się, że wirus zakończył sprawę
Dobra dziewczyny, nie wpadajmy w panikę! W końcu każda ciąża jest inna, bo każdy organizm jest inny. Na pewno nasze bąble pięknie się rozwijają i jeszcze pewnie dadzą nam popalić Także dzisiaj wszystkie meldujemy się z pięknym przyrostem bety!s1985, opóźniona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale ja tez schizuje, jak wczesniej sie nie balam tak od wczoraj juz mam jakies watpliwosci...moje i tak slabe objawy robia sie jeszcze slabsze...brzuch juz w ogole nie boli, piersi bola duzo lzej i sa jakby mniej nabrzmiale...a do lekarza najwczesniej 23...dzisiaj odbieram posiew i jak cos sie wykluja to mam od razu dzwonic...no nic trudno jakos trzeba sobie poradzic i nie myslec tyle...
a tutaj moj misiu pierwszy raz moze dotknac sniegalicjaaaa, Dominique88, pigułka, Martynka30, Coconue, Smutas lubią tę wiadomość