SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ubrań to ja mam jedne spodnie z panelem z HM, jedne takie leginsowate, w których chodziłam przed ciążą i jeszcze się mieszczę i jedne lniane, kupione lata świetlne temu, które mają właśnie taki jakby panel, tylko to się wywijało, a teraz po prostu naciągnę na brzuch. Mają szerokie nogawki, więc nawet jak spuchnę to dadzą radę :P
    Co do staników to mój biust dalej rośnie jak na drożdżach i znowu muszę się wybrać po nowy. Niestety mam duży problem, żeby dostać coś w moim rozmiarze w rozsądnej cenie, a szkoda mi wydawać ponad 100 zł na coś co może posłuży mi miesiąc :/

snoopy29 lubi tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia wrote:
    Amina Ty dopiero swoja aktywnoscia motytujesz do dzialania! Czy moglabys podac gdzie znalazlas jakies fajne cwiczenia dla 1 i 2 trymestru? z gory dziekuje!

http://hpba.pl/cwiczenia-dla-kobiet-w-ciazy-w-i-trysymestrze-ciazy/

oraz http://hpba.pl/cwiczenia-dla-kobiet-w-ciazy-w-ii-trymestrze-ciazy/

:)

Betty Boop, Asiasia lubią tę wiadomość

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a pomyślałyście o wstawce do stanika tzw przedłużenie, wygląda jak zapięcie do stanika

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/762153ead794.jpg

Agusienka1985, celia lubią tę wiadomość

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • Martynka30 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o modlitwę za moją koleżankę w 26 tyg trafiła do szpitala, grozi jej przedwczesny poród :(

Dagmara lubi tę wiadomość

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninka0111 wrote:
    Ja 1 listopada 25 i w listopadzie zaszlam w ciaze to moj najpiekniejszy prezent urodzinowy od meza☺

Ja tez miałam prezent na urodziny. Zrobiłam wtedy test ciążowy czyli 8 grudnia

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka30 wrote:
    Dziewczyny a pomyślałyście o wstawce do stanika tzw przedłużenie, wygląda jak zapięcie do stanika

u mnie nie jest klopot z zapieciem pod biustem, bo sie nie zmienilo, tylko cycki mi urosly i musze nabyc o rozmiar wiekszy, czyli 65 G..
    wiem jak to brzmi, ale ja nie mam cyckow jak Lolobrigida, tylko dobrze dobrany stanik :P

pigułka, oLena31, Ewelinaaa, celia lubią tę wiadomość

• letty Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina! a używki Ci przeszkadzają? mam ze 2 w szafce a ja za to mam 65H więc G na mnie za małe :D

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • pigułka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina wrote:
    u mnie nie jest klopot z zapieciem pod biustem, bo sie nie zmienilo, tylko cycki mi urosly i musze nabyc o rozmiar wiekszy, czyli 65 G..
    wiem jak to brzmi, ale ja nie mam cyckow jak Lolobrigida, tylko dobrze dobrany stanik :P
    U mnie ten sam problem. Mam nadzieje, ze teraz sie zmieszcze w 70E. Gdzie kupujesz staniki?

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pigułka wrote:
    U mnie ten sam problem. Mam nadzieje, ze teraz sie zmieszcze w 70E. Gdzie kupujesz staniki?

kupuje w Factory Ursus, bo tam jest sklep z bielizna, w ktorym sa staniki które nosze. a nosze ciagle te same, bo leza idealnie. mam bialy, bezowy, czerwony i czarny i tylko wymieniam jak sie zniszcza :)
    henderson je robi (to samo so esotiq).
    wyglada on tak: http://allegro.pl/biustonosz-esotiq-henderson-kassidy-push-up-75d-i5034066526.html#imglayer
    on ma wyjmowane male poduszki, wiec ja wyciagam i jest idealny <3

o tu jest na ich stronie:
    https://www.esotiq.com/p/staniki/stanik_esotiq_kassidy/rozowy/2701

letty - nie przeszkadzaja mi uzywki, ale ja nosze tylko jeden rodzaj - patrz wyzej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 17:04

celia lubi tę wiadomość

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudi88 wrote:
    Moje się na szczęście uspokoily z tym rosnieciem, bo w żadną bluzkę bym nie wlazla. Idę z moim chłopem na popołudniowa drzemke :-)

Ja z moim też drzemkę zrobiłam. W sumie teraz on śpi a ja tylko leżę i oglądałam tv.

Przedtem jak spałam to śniło mi się że mój mąż ma dziewczynę i oznajmił mi ze z nią tez chce mieć dziecko. Ja nie wiem skąd takie durne sny człowiek ma.

makota lubi tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo ćwiczen w ciazy-zobaczcie co znalazłam:

http://www.dailymail.co.uk/health/article-3383988/Pregnant-women-shouldn-t-lazy-let-weights-like-Self-styled-yummy-mummy-releases-exercise-guide-stop-mums-using-time-excuse-eat-cake.html

Podziwiam!

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • letty Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina wrote:
    kupuje w Factory Ursus, bo tam jest sklep z bielizna, w ktorym sa staniki które nosze. a nosze ciagle te same, bo leza idealnie. mam bialy, bezowy, czerwony i czarny i tylko wymieniam jak sie zniszcza :)
    henderson je robi (to samo so esotiq).
    wyglada on tak: http://allegro.pl/biustonosz-esotiq-henderson-kassidy-push-up-75d-i5034066526.html#imglayer
    on ma wyjmowane male poduszki, wiec ja wyciagam i jest idealny <3

letty - nie przeszkadzaja mi uzywki, ale ja nosze tylko jeden rodzaj - patrz wyzej :)

tylko esotiq? ja zwykle panache i dalia... a 65G mam na bank panache :P ja jestem miejscowa to możemy się spotkać to sobie zobaczysz ;) mogę do factory podjechać :P nie chce mi się ich wystawiać na allegro a może Tobie się przyda

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    Apropo ćwiczen w ciazy-zobaczcie co znalazłam:

http://www.dailymail.co.uk/health/article-3383988/Pregnant-women-shouldn-t-lazy-let-weights-like-Self-styled-yummy-mummy-releases-exercise-guide-stop-mums-using-time-excuse-eat-cake.html

Podziwiam!

takie rzeczy mozna robic jak sie robi od wielu lat dokladnie to samo przed ciaza i dla organizmu jest to mniej wiecej takie obciazenie jak dla kogos kto nigdy w zyciu nie cwiczyl - pojscie na spacer na godzine szybszym tempem. w kazdym innym wypadku jest niebezpieczne.

szukalam zdjec tej pani po ciazy gdzie widac jej brzuch goly ale nie znalazlam - nie zaleca sie cwiczen brzucha w ciazy bo po ciazy .. wyglada okropnie. czesto robi sie przepuklina oraz pekaja jakby te miesnie na samym srodku i wylaza jelita na wierzch przez nie. nie wiem jak to sie nazywa medycznie ale mi tlumaczylo kilku trenerow (zapomnialam, standardowo ;)).

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do biustu to mi rośnie i obwód i pierś. Aż się boje jak będę wyglądać po porodzie , chyba jak krowa dojna.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amanina jak najbardziej sie z Toba zgadzam.

A moje "boobsy" niespecjalnie rosną ale fiszbiny mnie denerwuja wiec chodze glównie z sportowych stanikach ktorych mam kilka.

amanina lubi tę wiadomość

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    letty wrote:
    tylko esotiq? ja zwykle panache i dalia... a 65G mam na bank panache :P ja jestem miejscowa to możemy się spotkać to sobie zobaczysz ;) mogę do factory podjechać :P nie chce mi się ich wystawiać na allegro a może Tobie się przyda

nosze tylko te, bo one po prostu najlepiej na moich cyckach leza, wiec nie kombinuje :)
    a zrobilabys zdjecie prosze albo wkleila link zebym sobie zobaczyla czy w ogole mi sie podobaja wizualnie? ;)

• Dagmara Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka30 wrote:
    Dziewczyny proszę o modlitwę za moją koleżankę w 26 tyg trafiła do szpitala, grozi jej przedwczesny poród :(

Oczywiście się pomodlę

Martynka30 lubi tę wiadomość

m3sxs65g11pm3ti6.png

Córka 2012👱‍♀️
    Córka 2014👩‍💼
    Syn 2016 👱‍♂️

• Mikołajkowa66 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    letty wrote:
    Jakby amanina nie chciała to jestem w kolejce. ;)

letty lubi tę wiadomość

w57vikgn8cjabi6x.png[/url]
  • Nelk Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej to ja to przy Was emerytka bo w październiku skończę 40 :-P na szczęście rozum nadal 18 nawet znajomi się ze mnie śmieją że gdyby dowodu nie widzieli to by nie uwierzyli.

Ja narazie noszę zwykłe staniki, już nie popełnie tego błędu i nie kupię do karmienia wcześniej bo mi jak rodze dziecko to się takie wymiona robią że tylko dwa berety i gumka na mnie pasuje.

Ania_1986 lubi tę wiadomość

va5bflw11begdoxu.png
    [link=https://www.suwaczki.com/]w4sqikgn3aemf2xu.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    amanina jak najbardziej sie z Toba zgadzam.

A moje "boobsy" niespecjalnie rosną ale fiszbiny mnie denerwuja wiec chodze glównie z sportowych stanikach ktorych mam kilka.

ja juz zaczelam spac w sportowym, zeby mi sie cycki nie rozlazly pozniej :)

‹‹ 680 681 682 683 684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ