Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudi88 wrote:Malika a jakie ceny tych adapterow? Bo ja cholerka zabieram się za kupno jak pies do jeża.
beza_cytrynowa lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:<<moze robic misie pluszowe i je sprzedawac na allegro (takie brzydkie teraz maja wziecie;)>>
ten tekst mnie rozwalił, zaśmiewam się, amanina skąd Ty czerpiesz takie pomysły
mam dwie lewe rece do jakichkolwiek robotek, wiec jestem w stanie sie wczuc w podobna sytuacje u innych, ale taka karykature misia to juz bym uszyla na przykladPenelope30 lubi tę wiadomość
-
No i o to chodzi- amanina zgadzam sie. Ja piszac swoj post tez mialam to na mysli- ze na pewno duzo winy jest w zachowaniu meza, ale moze i on ma powody do takiego zachowania- i nie twierdze ze strach o dziecko to twoj wymysl i twoja wina! Po prostu on moze jest juz tym tez zmeczony... zreszta... nie ma co roztrzasac- sama znasz swojego meza najlepiej i sytuacje jaka u Was panuje. My mozemy tylko na podstawie tego co mowisz ocenic sytuacje i co wazne- znamy tylko sprawe z twojej perspektywy
a mysle ze tez nie o to chodzi zebysmy sie tu wszystkie glaskaly po glowie, jesli mamy inne przemyslenia- no przynajmniej ja bym nie chciala by ktos tak postepowal w stosunku do mnie. I nie obrazamy sie
) buziak
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Penelope przy małym dziecku tego się niestety nie unikniesz
jak jesteśmy w komplecie to mąż mnie wręcza, ale jak zostajemy na 10h same, to trzeba podnieść - a to na kabelek, czy przewijak, a to do siedziska do karmienia, a to że schodów znieść. I tak ostatnio uczy się intensywnie samodzielności, ale ma tylko 2 lata;) gorzej jak się wkurza na leżąco i kopie nogami i czasem w brzuch trafi niechcący...
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beza_cytrynowa wrote:SyHa,mnie też brzuch dzisiaj boli. Mam nadzieję,że to jelita. Po której stronie Ciebie bardziej bolało?
Mnie caly boli jak czuje ze bąki maja iść...kluje ponizej pępka zwlaszcza. Espumisam mozna brac. Jak jest ciezko to 3x2 a jak nie to nawet zapobiegawczo 3x1.[/url]
-
SyHa85 wrote:Ja mam jeszcze pytanie z serii intymnych...dlugo sie znamy to zapytam
ściemniala Wam 2jka po żelazie? Bo ja tak zaobserwowalam od kiedy biore. Mama mowila ze to mozliwe. A lekarzowi w sumie zapomnialam mowic
Znalazlam:
http://www.ciazowy.pl/artykul,zelazo-dla-pelni-zdrowia,73,1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 19:56
SyHa85 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
SyHa85 wrote:Ja mam jeszcze pytanie z serii intymnych...dlugo sie znamy to zapytam
ściemniala Wam 2jka po żelazie? Bo ja tak zaobserwowalam od kiedy biore. Mama mowila ze to mozliwe. A lekarzowi w sumie zapomnialam mowic
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
ja jakiś czas temu jak zmieniłam witaminy na femibion to zauważyłam. I przez moment się zastanawiałam co takiego zjadłam, hmm może to przez witaminy bo cały czas jest takaSyHa85 lubi tę wiadomość