Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amanina wrote:ja odpukac jeszcze nie mialam teraz zadnych problemow ale dobrze wiedziec co tam sobie na zaś poupychać od czasu do czasu
Tak wogóle to dziś mi cycków znowu się sączy... Yhs...Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
amanina wrote:a mnie te zeliki do smarowania tak podrazaniaja ze od razu mam od nich infekcje
-
nick nieaktualnypigułka wrote:Te lecznicze też? Ja odkąd kiedyś używałam tego Lacibiosu w żelu to nie miałam już kilka lat infekcji. Mojej mamie też pomaga, bo po menopazuzie to już susza. Bo feminum czy intimel to nie moja bajka- klejuchy na maxa.
no np po trivaginie od razu
wiec juz w ogole nie uzywamale tez odpukac nie mam klopotow (ostatni raz zlapalam we wrzesniu po 2 dniach w basenach termalnych, ale szybko jak nińdźia zaskoczyłam łachudrę i nawet nie zdazyla sie zadomowic w cieplowilgotnych warunkach
), wiec tylko sie podmywam moim ulubionym plynem z Ziaji z serii medycznej
-
amanina wrote:no np po trivaginie od razu
wiec juz w ogole nie uzywamale tez odpukac nie mam klopotow (ostatni raz zlapalam we wrzesniu po 2 dniach w basenach termalnych, ale szybko jak nińdźia zaskoczyłam łachudrę i nawet nie zdazyla sie zadomowic w cieplowilgotnych warunkach
), wiec tylko sie podmywam moim ulubionym plynem z Ziaji z serii medycznej
Ja z żeli do mycia toleruję tylko AA, wszystko inne mnie podrażnia, albo nie chroni przed infekcjami.
-
W domu noszeniem Ali zajmuje się mąż, ale tutaj, gdzie ona ma ponad 39 stopni gorączki i jest leżącym plackiem nie mam serca jej odmówić bp prawdę mówiąc nie ma nawet siły żeby wejść sama na łóżko, pójść do toalety czy do zabiegowego.
Jesteśmy silne babki, to damy radę.[/url]
-
Penelope30 wrote:Ja to dziś oglądałam i wreszcie nie kupiłam bo z moim charakterem to bym się nie relaksowała tylko mega stresowała że wyjdę za linie, a jak bym już wyszła to bym się wkurzała. Perfekcjonizm to zło.
Kup sobie, naprawdę warto! Ja się tak wkrecilam, że nawet nie zauwazylam jak w TV zamiast mojego programu leciały telezakupy Mango hehehe -
Rudi a Ty mbie teraz rozbawilas
z tymi zebami
chociaz faktycznie przekax mogl byc nieczytelny hehe
Co do infekcji na dole ja zawsze mialam sklonnosc, w ciazy 2 razy juz. Probiotyk doustny non stop. Dowcipne tez mi nie leza.
Zainspirowalyscie mnie- musze zainwestowac w te kolorowanki[/url]
-
A ja jaka jestem stara taka głupia. Mój brzuch na granicy wybuchu został jeszcze dopchany goframi z sosem toffi.
Ja często koloruje z siostrzenicą te wielkoformatowe kolorowanki co się na podłodze rozkłada
Pigułka mój talent artystyczny wystarcza tylko na kolorowanki. -
Penelope30 wrote:Kusisz... Już w tym numerze nr dwa były takie piękne mazaczki...
Jeśli myślisz o tym co ja to tam 3 mazaki były a w poprzednim numerze 6 kredekPenelope30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja to w ogole ani zeli, ani szarego mydla. najlepiej sama woda bo inaczej zaraz mnie piecze...a infekcji, czy grzybicy nie mam wiec nie musze nic stosowac, teraz gin mi zapobiegawczo wypisal znow antybiotyk Pimafucin, mowil ze nie zaszkodzi, a profilaktycznie mozna wlozyc...
-
Hej dziewczyny. Nie miałam weny ostatnio na pisanie a z czytaniem też musiałam sporo nadrobić. Ciężkie tematy na tapecie... Ehh.. Ja z moim M walczę w temacie picia. I co jakieś zasady ustaliliśmy to po tygodniu o nich zapomniał. Teraz nie chce już ze mną nic ustalać. A najlepsze jest kiedy teściowa zwraca mi uwagę że on za często pije.. Własnemu synowi nie powie a mi zwraca uwagę... W jego i pewnie wielu facetow mniemaniu to pije niewiele ale dla mnie jest to problem.
W weekend byliśmy u mojego brata a później u siostry męża. Chyba za dużo tego jeżdżenia bo po całej trasie brzuch twardy i cały dół mnie bolał. Po lezeniu na szczęście przeszło.
A co do ruchów to pierwsze puknięcia czułam pod koniec 15 tyg (mój 15 tc czyli wg belly 16). A od jakiegoś tygodnia może 1.5 już coraz bardziej regularne kopniaczki. Wczoraj nawet M dostał kopa jak się położył na brzuchu
No to narazie tyle. Idę śnić o moim maluszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 00:56
-
dziewczyny.. mam pytanie, bo wyskoczyła mi wysypka na twarzy i dekolcie, takie czewone krosty, niektóre z czubkiem, wydaje mi się, że moze być to alergia żywieniowa ale w ciąży to nigdy nie wiadomo... ale mogę wziąć wapno na to?
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose.