Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
beza_cytrynowa wrote:Hmmm... bo ja tylko taki patrzyłam. Czytałam,że jest polecany http://allegro.pl/besafe-adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-i5804944766.html
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Penelope30 wrote:A do kiedy te suplementy będziemy brać. wiecie? Ja mam femibion2 dawkę na jeszcze 12 dni i się zastanawiam czy domówić bo zamawiam z neta. Lekarza dopiero za tydz zapytam.
Ja do konca. Mam witaminy z dha- zmniejszaja ryzyko wczesniejszego porodu. No i na luteinie tez chyba dlugo jeszcze bede jechac niestetyale dla dzidzi wszystko!
[/url]
-
Penelope30 wrote:A do kiedy te suplementy będziemy brać. wiecie? Ja mam femibion2 dawkę na jeszcze 12 dni i się zastanawiam czy domówić bo zamawiam z neta. Lekarza dopiero za tydz zapytam.
Wrzucam jeszcze raz artykuł z marcowego numeru M jak Mama.
Kliknij i powiększ a nawet i zapisz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59204a235651.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 20:08
Penelope30, opóźniona lubią tę wiadomość
urodzony 40+1 tc.
SyHa kurna popłakałam się przez Ciebie, a raczej przez swoją głupotę. Bo 2 potraktowalam jako zęba ha ha ha i się zastanawiam czy mi zeby od witamin pociemniały
Ja przez dzisiejszego Chińczyka cierpię brzuchowo, ale mój mózg i kubki smakowe są ukontentowane
I powiem wam,że się wciągnęłam w te kolorowanki dla dorosłych i to jest kurna wcale nie takie łatwe, niektóre jeszcze omijam, bo mam mało kredek ( kupuje takie kolorowanki co wychodzą w kiosku raz na 2 tyg i tam ddają kretki albo pisaki do każdego numeru ).
OOOO Malika to nie takie drogie, w sklepie z art dla dzieci poniżej 150zł to nie mieli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 20:10
amanina, pigułka, malika89, opóźniona, SyHa85, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Ja mam jeszcze pytanie z serii intymnych...dlugo sie znamy to zapytam
ściemniala Wam 2jka po żelazie? Bo ja tak zaobserwowalam od kiedy biore. Mama mowila ze to mozliwe. A lekarzowi w sumie zapomnialam mowic
SyHa85 lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Moja córka namiętnie koloruje te gazetki z kiosku Art Terapia czy jakoś tak.
A ja muszę pojęczeć. Przez ten antybiotyk w szpitalu nabawiłam się grzybicy na dole. Smaruję Clotrimazolem 3x dziennie i do tego córka chyba zaraziła mnie wirusem, bo już mnie gardło boliEch...
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
opóźniona wrote:Moja córka namiętnie koloruje te gazetki z kiosku Art Terapia czy jakoś tak.
A ja muszę pojęczeć. Przez ten antybiotyk w szpitalu nabawiłam się grzybicy na dole. Smaruję Clotrimazolem 3x dziennie i do tego córka chyba zaraziła mnie wirusem, bo już mnie gardło boliEch...
chyba 9,99 za sztuke.
Co do grzybicy, to znajoma mi poleciła Feminelle Vagi C. W ciąży raz na miesiąc sobie aplikowała przez 6 dni i zero jakichkolwiek bakterii i grzybków, a wcześniej miała problemy...amanina, opóźniona lubią tę wiadomość
urodzony 40+1 tc.
nick nieaktualnymalika89 wrote:
Co do grzybicy, to znajoma mi poleciła Feminelle Vagi C. W ciąży raz na miesiąc sobie aplikowała przez 6 dni i zero jakichkolwiek bakterii i grzybków, a wcześniej miała problemy...
ja odpukac jeszcze nie mialam teraz zadnych problemow ale dobrze wiedziec co tam sobie na zaś poupychać od czasu do czasu -
pigułka wrote:Dziewczyny, jak lubicie kolorowanki, to możecie sobie od razu obraz maźnąć
https://artimento.pl/pl/index/1
Ja z moim siostrzeńcem czasem maluje bo mi karze, a czasami sama mu podbieram, i czuję się jak dzieckoJeszcze się czasem denerwuje na niego że mi np. kredki zabiera