Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Karola tez Ci zazdroszcze sasiadow. U nas w bloku kilka mlodych par z dziecmi, ja zagadywalam itp a tu zero odzewu
a taka straszna nie jestem
szkoda, bo warto miec za sciana przyjaznych ludzi ehh moja kuzynka ma to samo co Ty z sasiadami i jak do niej jezdze to jej zazdroszcze bardzo- dom otwarty ciagle
SyHa85, Penelope30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:wczoraj moja kolezanka urodzila, podchodzila do tego ivf co ja z Marcelim, urodzila zdrowa coreczke, a mi az sie oczy zaszkliły z tej radosci...oczywiscie poznalysmy sie na ovu
właśnie niesamowite jak ten portal łączy Polki na całym świeciekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFriend wrote:właśnie niesamowite jak ten portal łączy Polki na całym świecie
laczy bo jedna drugiej zawsze jakies info poda, w Elku jest dziewczyna, ktorej tez kazalam sie zglosic na te badania kliniczne i teraz ma zdrowego 4-miesiecznego synka
dzieki ovu poznaje nowe przyjaciolki w realu
-
kaarolaa wrote:nawet spotkalysmy sie z klinice jednego dnia
laczy bo jedna drugiej zawsze jakies info poda, w Elku jest dziewczyna, ktorej tez kazalam sie zglosic na te badania kliniczne i teraz ma zdrowego 4-miesiecznego synka
dzieki ovu poznaje nowe przyjaciolki w realu
Ja znam dziewczyny w ciąży, które z belly nie korzystają. I strasznie im współczuję bo nawet nie wiedzą jakie wspaniałe znajomości i przede wszystkim jak dużą grupę wsparcia tracą
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
amanina wrote:A propos samochodow, zapisalam sie na taka akademie jazdy w poslizgu, a wczoraj zadzwonil ubezpieczyciel sprawcy ze orzekli szkode calkowita (po tym jak pan nieuprzejmie wymusil mi pierwszenstwo ostatnio) takze nie mam samochodu i akademii jazdy w poslizgu tez ni bedzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 09:36
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
witam
wiecie co głupia ja... wczoraj sobie dźwignęłam drukarkę 18kg ;/ coś mnie brzuch pobolewa i poszłam do lekarza na szczęście z dzidzią ok łożysko się nie odkleiło ale usze brać nospę. Jest już lepiej mam nadzieję, że nie zrobiłam dziecku krzywdy. Ale wieczorem zaczęło fikać więc chyba ma się dobrze,
-
Ja robię połówkowe 20+2 u dr Cnoty w Genomie. Z jednej strony nie potrafię się doczekać, a z drugiej ależ się boję... Powiedzcie mi dziewczynki czy echo serduszka można zrobić też na prenatalnych czy musi być to jakiś inny specjalista?
Co do ruchów to nie dość, że to moja pierwsza ciąża to jeszcze mam łożysko na przedniej ścianie wysoko, i podobno przez to mogę późno czuć ruchy-miała któraś z Was taką sytuację? -
Mmalibu co do echa serca to wystarczy chyba że to będzie lekarz z FMF, ja znalazłam dr która się specjalizuje konkretnie w badaniach prenatalnych i echo serca,
co do położenia łożyska, to znowu wczoraj na wizycie gin powiedziała że to nie ma znaczenia gdzie jest łożysko, ruchy powinno się czuć ... ale nie wiem ile w tym prawdy ...Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
mmalibu wrote:Ja robię połówkowe 20+2 u dr Cnoty w Genomie. Z jednej strony nie potrafię się doczekać, a z drugiej ależ się boję... Powiedzcie mi dziewczynki czy echo serduszka można zrobić też na prenatalnych czy musi być to jakiś inny specjalista?
Co do ruchów to nie dość, że to moja pierwsza ciąża to jeszcze mam łożysko na przedniej ścianie wysoko, i podobno przez to mogę późno czuć ruchy-miała któraś z Was taką sytuację?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
mmalibu wrote:Ja robię połówkowe 20+2 u dr Cnoty w Genomie. Z jednej strony nie potrafię się doczekać, a z drugiej ależ się boję... Powiedzcie mi dziewczynki czy echo serduszka można zrobić też na prenatalnych czy musi być to jakiś inny specjalista?
Co do ruchów to nie dość, że to moja pierwsza ciąża to jeszcze mam łożysko na przedniej ścianie wysoko, i podobno przez to mogę późno czuć ruchy-miała któraś z Was taką sytuację?
U mnie druga ciaza prawie 18 tyg i nic nie czuje a lozysko mam obecnie na tylnej scianiemartwię sie troszke bo dziewczyny nawet od 15tyg czuja juz cos, a tu moja druga ciaza i nic...
Wczoraj lekarka nic na to nie powiedziala, tylko troche zaniepokoilo ja ze dziecko juz na 3usg u niej sie nie rusza nicmowila ze u innych kobiet skacze, ze nie da sie podejrzec, u mnie lezy nieruchomo, albo nie lubi usg, albo nie wiem...
-
Ja żadnych ruchów nie czuję...albo czuję i nie wiem, że to to
Mi teraz jelita pracują intensywnie więc nie wiem czy pomiędzy wzdęciami i gazami w brzuchu nie przebijają się małe kopniaki:) Fakt faktem, na brzuchu mam też nieco tłuszczyku..
amanina lubi tę wiadomość
-
A wczoraj mój Maluch tak mi się wbił w prawy bok, że niewygodnie było mi leżeć. Taka twarda kulka mi się w tym miejscu zrobiła i męża rękę na niej położyłam. Mógł pierwszy raz poczuć Dziecko. Ale był uradowany
kaarolaa, SyHa85, paola89, Friend, sabanek, Rudi88, pigułka, Dominique88 lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Tez mam na przedniej scisnie, tez pierwsza ciaza, 18t i nicaaaa i tluszczyk tez jest
lekarka mi powiedziala ze nawet do 22 moge nie czuc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:23
[/url]