Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Ja dostałam to samo co teściowa, szwagierka i moja mama- małe tulipany.
10 marca jest dzień mężczyzny
Ja wiemzawsze celebruje ten dzień bo ja mam mężczyznę a nie chłopaka
a po za tym łatwiej spamiętać, bo to 2 dni po naszym święcieMartynka30 lubi tę wiadomość
-
SyHa85 wrote:Nie. Dotad byl spokoj. Dzis tak. I caly czas jest zdretwiala. A jaka dawke to sie bierze? Sam magnez?
Ja biorę od tego incydentu z plamieniami Magne b6 firmy Sanofi 2 razy dziennie. 14.03 na wizycie dowiem się cz nadal brac taką dawkę i inne leki zalecone po plamieniu. -
SyHa85 wrote:W ogole dzis dostalam propozycje prowadzenia kolejnej serii wykladow. Super sie ciesze bo to dla mnie wyroznienie i jakas tam szansa, ale mam mieszane uczucia. Teraz do maja to pikus ale od pazdziernika- takie malenstwo w domku zostawiac? Co prawda to jeden dzien w miesiacu ale juz widze mine mojej tesciowej
maz nie jest zachwycony (stracha ma, ze sobie z dzieckiem sam nie poradzi) ale on wie ze praca zawodowa jest dla mnie wazna i zdaje sobie sprawe ze zrobie jak uwazam hehe. No nie wiem jak to wytlumaczyc....Kurcze a jakbym szukala pracy to pewnie bym znalezc nie mogla hehe
Kurcze super że dostałaś taką propozycję, przemyśl na spokojnie żebyś później nie żałowała. Ja uważam że tak maleńkie dziecko i tak nie będzie pamiętać, czy mama go na kilka godzin zostawiła z kimś innym, a mam przykład z bardzo bliskiej rodziny że takim siedzeniem 24h/d z dzieckiem mamusie same sobie robią krzywdę. Ja chciałabym nie powielać takich "błędów", zresztą my z mężem od października chyba wracamy na studia zaoczne, więc nie będziemy mieli wyjścia i będziemy musieli na weekend dziecko komuś podrzucać. Wiem, że tak na prawdę po urodzeniu dziecka całe myślenie może mi się zmienić o 180 stopni, ale chciałabym być nie tylko mamą ale też człowiekiem i nie zapomnieć w tym wszystkim o sobie.SyHa85, Paulka123 lubią tę wiadomość
-
SyHa musisz sobie przemyslec, ciezko takiego maliszka zostawic ale jesli to lubisz i mowisz ze to tylko jeden dzien w miesiacu to ja bym chyba sie zgodzila, zawsze bedziesz miala odskocznie od tego co w domu a dzidziol nawet nie odczuje za bardzo jak tak zadko to bedzie. Jakby mialo byc np. w kazdy weekend to bym nie chciala tak.
SyHa85 lubi tę wiadomość
-
Laski nie wiem jak wy, ale ja kupuję tą koszulkę żeby sexi wywalac cycka
Żart oczywiście!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9e683f491e1.jpg
Bo to jest moje drogie koszulka do karmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 21:13
oLena31, Ania_1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dostalam tego mojego burgera co tydzien za mna chodzil i wczoraj o nim pisalam do tego szklanka coli i jest super. A i kupilam sobie w koncu krem pod oczy bo zaraz 26 lat mi stuknie a nigdy nie uzywalam nic pod oczy
z reszta kremiw do twarzy tez nie używam bo mam problemy z cera i nawet te do skory tlustej i tradzikowej powodowaly jeszcze większe problemy.
-
My po wizycie. Córa na 100%, wszystkie pomiary ok. Jedyne co wyszło średnio, to to, że łożysko jest dalej nisko i zachodzi na szyjkę trochę. Mam nadzieję, że dobrze zaczęłam i teraz wszystkie dzieciaczki będą miały świetne pomiary i że będą chętniej pozować niż moja dama
kaarolaa, malika89, Kw14tuszek, oLena31, paola89, hella, Domi793, Penelope30, Ania_1986, Viola27, Aśka_gdańsk, Nelk, JRY1984, opóźniona, Betty Boop, Truskaweczka83, SyHa85, MiMK lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:A ja dostalam tego mojego burgera co tydzien za mna chodzil i wczoraj o nim pisalam do tego szklanka coli i jest super. A i kupilam sobie w koncu krem pod oczy bo zaraz 26 lat mi stuknie a nigdy nie uzywalam nic pod oczy
z reszta kremiw do twarzy tez nie używam bo mam problemy z cera i nawet te do skory tlustej i tradzikowej powodowaly jeszcze większe problemy.
Też bym zjadła jakąś bułę, ale dzisiaj już tyle zjadłam i takie kombinacje, że dam obie spokój i wypije herbatkę z cytrynkąkaarolaa, hella lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:A ja dostalam tego mojego burgera co tydzien za mna chodzil i wczoraj o nim pisalam do tego szklanka coli i jest super. A i kupilam sobie w koncu krem pod oczy bo zaraz 26 lat mi stuknie a nigdy nie uzywalam nic pod oczy
Kurcze kaarolaa Ty tez w tym roku 26? Bylam przekonana ze starsza jestes ode mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:nom 31 marca mam urodzinki
ja tak staro wygladam he he
Chyba się sugerowałam tym, że już masz jedno dziecko no i doświadczona w temacie macierzyństwa... Ja to w ogóle się czuję gówniarsko, chyba sama nie mogę się przyzwyczaić że latka lecą i ciągle myślę że mam 18 latw sumie to i wyglądam na 18 albo nawet nie hehe
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKw14tuszek wrote:Chyba się sugerowałam tym, że już masz jedno dziecko no i doświadczona w temacie macierzyństwa... Ja to w ogóle się czuję gówniarsko, chyba sama nie mogę się przyzwyczaić że latka lecą i ciągle myślę że mam 18 lat
w sumie to i wyglądam na 18 albo nawet nie hehe
ale mimo tego ze mam dziecko czesto podniecam sie nowosciami jak 14-latkanie czuje sie na te 26 lat tylko czesto jak 16-latka...