Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Penelope30 wrote:To nie wiercenie boli najbardziej tylko kształtka, jak Ci pakują taki metal cienki jak żyletka w dziąsło i jeszcze dokręcają.
Po zatruciu mogła mi robić co chciała w tym zębieSynek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnymalika89 wrote:Eeee ja bym robiła i tak bez
Nawet kanałowe robiła mi bez znieczulenia.
Bardziej się boję zastrzyku w dziąsło niż wierceniai jak malika chyba mam bardziej uraze do igly w dziasle
-
nick nieaktualny
-
Ninka0111 wrote:Ja jezeli chodzi o zeby to taki tchorz jestem wszystko inne zniose przeciez rodzilam to wiem co to za bol a porodu sie tak nie boje jak dentysty igly tez mi nie straszne czlowiek w zyciu ma swoje slabosci
Ninka nie martw się, ludzie są różni jedni boją się jednego, drudzy czegoś innego, ja np od dzieciństwa straszliwie boję się igły, pobierania krwi, zastrzyków...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka30 wrote:Ninka nie martw się, ludzie są różni jedni boją się jednego, drudzy czegoś innego, ja np od dzieciństwa straszliwie boję się igły, pobierania krwi, zastrzyków...
Ja też się boję igieł, nie wiem jak ja to znosze że teraz tyle razy daję się kuć.
A co do dentysty to ja też się boję bardziej niż porodu. -
Ja się naleczyłam zębów jak miałam aparat ortodontyczny. Starczy mi najblizsze 100 lat i wydatków i wizyt w gabinecie
na szczęście teraz wszystko okej, ale pewnie przelece się na przegląd, bo dawno nie byłam.
Dziewczyny wlazłam pod moje łózko w sypialni o kurna czego tam nie ma!! Znalazłam nawet mój certyfikat od pierścionka zaręczynowego a szukałam go chyba z 3 miesiące.
Ciekawe jakie jeszcze skarby tam wykopieSyHa85 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Ninka nie martw się, ludzie są różni jedni boją się jednego, drudzy czegoś innego, ja np od dzieciństwa straszliwie boję się igły, pobierania krwi, zastrzyków...[/QUOTE
Oj to ja juz wole sie bac dentysty(zarcik)Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Niestety, moja ostatnia wizyta była 16 lutego.
Trzymam kciuki za wizytujące. Ninka jutro też wizytuje, ma połówkowePenelope30, Ninka0111 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
No tragedia nawet nie wiedzialam ze takie male dzieci potrafia sie tak panicznie bac operacje miala i dzielna byla a pajaki masakra i nie odemnie sie tego nauczyla bo sie boje ale lubie ogladac filmy przyrodnicze moj maz mowi ze jak bede mu marudzic ze np ma zawiesic zegar to sobie terrarium zalozy grrrr....
-
Ninka0111 wrote:Pajakow tez sie boje ale nie tak jak moja corcia ☺
Mój były chłopak miał 2 pająki. Kiedyś mu jeden uciekł to jego matka 3 dni nie spała. Powiedziała, że jak go znajdzie to zatlucze kozakiemNinka0111 lubi tę wiadomość
-
JRY1984 wrote:Dziewczyny a propo wizyt dentystycznych... Wizytę mam 29 marca i bardzo jestem niewytrzymała na ból czy mogę poprosić o znieczulenie?
Pewnie, że możesz u mnie nigdy nie było problemu z dostaniem znieczulenia, nawet w okresie starań mówiłam lekarzowi, że z mężem staram się o dziecko i dawał mi specjalne dla kobiet w ciąży.JRY1984 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualny