Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola trzymam kciuki. Zadbaja o to za wczasu i wszystko bedzie dobrze.
Mikołajkowa a co to za dziwna szpitalna dieta?
edit:
Acha, juz doczytalam.Współczuje, trzymaj sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 07:52
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Karola trzymsm kciuki! Informuj na bieżąco jak bedziesz mogla
Ja dzis wizyta 18.30. Tez jestem cala w strachu, przez to chorobsko brzuch mnie boli, ruchow co nie bylo to nie ma
Kaszel nie odpuszcza, do tego maz zglasza ze go gardlo boli- chyba go zarazilam
[/url]
-
Mnie już z rana głód obudził i musiałam wciąć parówki z musztardą, więc współczuję bardzo.
Karola czekam na wieści i po cichu liczę że się ta szyjka u Ciebie jednak zamknęła sama. Trzymam kciuki.
U mnie dziś równo 5 miesięcy do porodu.paola89 lubi tę wiadomość
-
Witam w ten słoneczny mroźny poranek, za wizytujace i te w szpitalach trzymam kciuki .
Ja się obudziłam z takim pustym zoladkiem, a wieczorem przecież tyle zjadłam... mała chyba wykorzystała jedzonko na fikolki
A w nocy też mnie budzi głód ...SyHa85, Elza :) lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Karola trzymam kciuki bedzie ok najwazniejsze ze szybko wykryli tak wczoraj czekalam na twoj wpis az zasnelam...przez bol glowy trzymam kciuki☺
Martynka we wtorek na wizycie bedzie wszystko ok i nie ma innej opcji!!!A po wizycie juz tylko czas na przyjemne zakupy i cieszenie sie kazdym dniem ciazy a nawet dolegliwosciami i prezentowanie twojego pieknego domku dla dzidzi☺
Mikolajowa bardzo ci wspolczuje ja moglabym sie zamienic jezeli chodzi o jedzenie ale tydz temu jak sie dowiedzialam ze moj bobas to kruszynka o nie!I troszke wmuszam w siebie bo bym mogla wogole nie jesc trzymam kciuki zeby cie wypuscili waga w gore i bedziesz mogla jesc co chcesz ☺
Trzymam kciuki za wizytujace☺Martynka30, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
Ja i Cudziątko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6938525cdb4.jpgoLena31, paola89, pigułka, Ninka0111, Aśka_gdańsk, Nelk, 33Karola33, Friend, Penelope30, kaarolaa, Kw14tuszek, hella, mmalibu, SyHa85, malika89, Viola27, makota, Domi793, sabanek, Betty Boop, Agusienka1985, JRY1984, alicjaaaa lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Hej,
I ja witam się dzisiaj. Też zaczynam 21 tydzień
Wszystkim wizytującym dzisiaj życzę powodzenia i czekamy na wieści z zaciśniętymi kciuki
Paulka, gratuluje dziewczynki. Zdecydowanie chłopcy przegrywają sierpniowe starcie. Dziewczynki w natarciu
Moja Niunia kopie cały czas... zaczynam się zastanawiać czy nie ma charakteru po Matce
A jeśli chodzi o instynkt macierzyński i przygotowywanie się do ciąży. To trzeba znaleźć złoty środek i nie pozwolić przegiąć w żadną stronę. My z Mężem niecierpliwie czekamy na szkołę rodzenia. A w ciąży zakupiłam następujące lektury:
1. Dzieciozmagania - Kaz Cooke
2. Ciężarówką przez 9 miesięcy - Kaz Cooke
3. W oczekiwaniu na dziecko - Murkoff Heidi
Karola, daj znać koniecznie po wizycie w Szpitalu co tam planują. Mnie na Twoim miejscu pocieszałby fakt, że odpowiednio wcześniej zareagowaliście i zauważyliście problem. Medycyna pozwala pomagać Mamom w takiej sytuacji. W ciąży z Marcelim wiesz dokładnie w którym tygodniu zaczęła się otwierać szyjka?Martynka30, paola89, SyHa85 lubią tę wiadomość
-
nuska_ wrote:Martyna piekny masz brzuszek ..u mnie taki duzy jeszcze nie jest , w którym jestes 18 tyg ?
Kochana 21 tydz ( 20+0)
DziękujemyMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz