Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam porannie, mdlosciowo heh
Melduje się! Brak czasu na cokolwiek, nie mogę was nadrobić, ale cały czas o was myślę.. Po weekendzie zasiade na laurach i będę pisać i na nadrabiać
Tymczasem życzę kolejnych owocnych wizyt, cieszę się za wszytskie wczorajsze wizyty i przyrosty betowe! miłego dnia kochaneFabian Cyprian Tymuś -
Czesc dziewczyny. Moge do Was dolaczyc? Wczoraj bylam na wizycie i widzielismy z mezem juz pulsujace serduszko to moj 6t3d. Termin porodu (wg moich wyliczen), to 13 sierpnia. Pierwsza ciaza. A mieszkam w Warszawie. Jesli sie zgodzicie przyjac mnie do swojego grona, to prosze o dopisanie na pierwszej stronie
Balam sie wczesniej do Was odezwal, bo mialam dwa epizody z plamieniami, wczoraj na wizycie okazalo sie, ze mam za niski progesteron, ktory prawdopodobnie jest odpowiedzialny za te plamienia i dostalam zastrzyki. Mam nadzieje, ze teraz to juz bedzie ok.
Pozdrawian Was serdecznieAnother, sisi, Tova33 lubią tę wiadomość
Cudzie trwaj...
-
witam się z wami ja nie wiem jak sie nazywam, do pierwszej w nocy nie spałam przez zatkany nos, dzis nie jest lepiej jeszcze mi sie w głowie kręci, nie wiem czy wysiedze w pracy do 16, a o 20 wizyta więc juz się też stresuje. Ja żadnych objawów ciążowych nie mam jedynie co to co 2 godziny muszę coś zjeść bo aż mi niedobrze jak nie zjem.
Gratuluje kolejnych bliźniaków, szlejecie dziewczyny
I witam nowe mamusieMona_Lisa, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyawangarda wrote:Mi wszystko przeszło.ale za to gardło mocno boli.
Witam i dzień dobry Idę spać dalej
Śpij dobrze i ja bym pospała
w pierwszej ciąży miałam objawy podobny do tych teraz, ale nie pamiętam kiedy ustąpiły. Dlatego pytałam jak to u Was, czyli już mogą łagodnieć i ustępować już -
Jakaś epidemia bliźniąt ja wizytuje 29-go, wcześniej na wolne w pracy nie mam szans i jeszcze święta... Przynajmniej czas szybciej zleci kurcze mam dylemat bo teraz u nas w pracy gorący okres i dużo ciężkiej pracy ( jutro mamy cateringi i wnoszenie ciężkich zastaw, jedzenia, bemarow na 2 i 3 piętra i zastanawiam się czy dziś powiedzieć szefowej czy zacisnąć żeby i wnosić mniejsze ilości ale więcej kursów. Ehhh... A chciałam poczekać do 10-12 tygodnia z powiadomienie zarząduNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyAndzia1985 wrote:Czesc dziewczyny. Moge do Was dolaczyc? Wczoraj bylam na wizycie i widzielismy z mezem juz pulsujace serduszko to moj 6t3d. Termin porodu (wg moich wyliczen), to 13 sierpnia. Pierwsza ciaza. A mieszkam w Warszawie. Jesli sie zgodzicie przyjac mnie do swojego grona, to prosze o dopisanie na pierwszej stronie
Balam sie wczesniej do Was odezwal, bo mialam dwa epizody z plamieniami, wczoraj na wizycie okazalo sie, ze mam za niski progesteron, ktory prawdopodobnie jest odpowiedzialny za te plamienia i dostalam zastrzyki. Mam nadzieje, ze teraz to juz bedzie ok.
Pozdrawian Was serdecznie
Witaj Andzia1985 wsród nas gratuluję serduszka. Aż miło, że grono sierpniowych mam jest coraz większe -
Andzia1985 wrote:Czesc dziewczyny. Moge do Was dolaczyc? Wczoraj bylam na wizycie i widzielismy z mezem juz pulsujace serduszko to moj 6t3d. Termin porodu (wg moich wyliczen), to 13 sierpnia. Pierwsza ciaza. A mieszkam w Warszawie. Jesli sie zgodzicie przyjac mnie do swojego grona, to prosze o dopisanie na pierwszej stronie
Pozdrawian Was serdecznie
Hej Andzia witamy
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Ulli88 wrote:Jakaś epidemia bliźniąt ja wizytuje 29-go, wcześniej na wolne w pracy nie mam szans i jeszcze święta... Przynajmniej czas szybciej zleci kurcze mam dylemat bo teraz u nas w pracy gorący okres i dużo ciężkiej pracy ( jutro mamy cateringi i wnoszenie ciężkich zastaw, jedzenia, bemarow na 2 i 3 piętra i zastanawiam się czy dziś powiedzieć szefowej czy zacisnąć żeby i wnosić mniejsze ilości ale więcej kursów. Ehhh... A chciałam poczekać do 10-12 tygodnia z powiadomienie zarządu
Jeżeli masz dużo dźwigania to bym nie ryzykowała. Ja też chciałam poczekać z informowaniem pracodawcy, ale pracuję w szkodliwych warunkach i niestety nie mam wyjścia... chociaż nie chcę jeszcze informować, ale wolę nie ryzykować zdrowiem maleństw.
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Właśnie o to chodzi, że nie dość że dużo więcej godzin się szykuje (sylwester to już wogole minimum 18h na nogach) to jeszcze ciąganie krzeseł stołów zastaw... A jednak jak mają być bliźniaki to trochę się boję... Ale jak już się potwierdzi że oba pęcherzyki się rozwijają to idę zaraz po nowym roku na mój cały zaległy urlop, a później się zobaczyNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyMona gratuluję dwójeczki i trzymam kciuki, żeby w drugim też się coś pokazało .
Another super, że widać serduszko. Gratulacje
Mnie cycuchy trochę mniej bolą, mdłości jaaakieś są ale raczej niezbyt męczące. Ogólnie czuję się całkiem nieźle, chociaż ciągle zmęczona.
Miłego dzionka wam życzę.Mona_Lisa, MówmiAgatka, sisi lubią tę wiadomość
-
Mona u mnie pewne dwa pęcherzyki ale okaże się czy oba się utrzymają, bo lekarz rzeczowo powiedział że dość często w tak wczesnej ciąży może wystąpić syndrom znikajacego blizniaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 09:26
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 wrote:Mona u mnie pewne dwa pęcherzyki ale okaże się czy oba się utrzymają, bo lekarz rzeczowo pojawił że dość często w tak wczesnej ciąży może wystąpić syndrom znikajacego blizniaka
Niestety to prawda, mam dwie koleżanki, które tak miały.
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewczyny chcialam sie Was zapytac, czy odczuwacie takie jakby ciagniecie w dole brzucha w kierunku pachwiny? Mnie akurat dzisiaj z prawej strony ciagnie...
A co do objawow, to mnie bola piersi i do poznego popoludnia nie mam apetytu...Cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje kochane dla wszystkich mam, a podwojne dla mam blizniakow Niesamowite ile szczescia, ciesze sie razem z Wami
Duzo zdrowka dla wszystkich przeziebionych i z bolacym gardelem ja juz dochodze do siebie po okropnym przeziebieniu wyleczylam sie domowymi sposobami. Ostatnio zaczely mnie meczyc mdlosci, ale ciesze sie ze ten okropny bol brzucha juz minal
Czy to nie cudowne ze bedziemy miec takie cudowne swieta w tym roku? ja az skacze pod sufit z radosciAnother, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
"Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu. "
Mark Twain -
Andzia1985 wrote:Dziewczyny chcialam sie Was zapytac, czy odczuwacie takie jakby ciagniecie w dole brzucha w kierunku pachwiny? Mnie akurat dzisiaj z prawej strony ciagnie...
A co do objawow, to mnie bola piersi i do poznego popoludnia nie mam apetytu...20.08.2017