Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakariki - nooo toć właśnie pisałam wczesniej że jesli wszystko sprawdzone to szamaj tatarka na zdrowie
Inaa - tulę Cię mocno. Nadzieję ma się do końca - tak to działa i to dobrze...trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, niezależnie czy urośnie teraz...czy za jakiś czas. Pięknie ktoras z was napisala gdzies wczesniej o tym ze czasem zapominają czegos i muszą po to wrócić...Everything you need will come to you at the perfect time
-
All4love wrote:Wróciłam z pracy, leżę. Czekam na lekarza 4 stycznia, jak wszystko będzie dobrze do idę na L4. Wstaję o 5 rano, po 19. jestem w domu, za dużo tego...
Kochana dużo siły życzę!
A może przeloz wizytę na wcześniej albo poproś rodzinnego o L4?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Czy wiecie moze jaka maść na bóle mozna stosować?
Ja od wczoraj wieczorem cierpię na ból w barkach, śmieszna rzecz: po psiknięciu czułam napięcie w łopatce i tak juz zostało do dzis, boli jak nie wiem, ruszać sie nie moge, pol nocy nie spałam, dzis przeleżałam przed tv cały dzien. Mam nadzieje, ze jutro minie i ze to nic poważnego.
Czekam na szpilach az sie cos zwolni na jutro u lekarza. Wizyta w srode. -
Cherry_Blossom wrote:Kochana dużo siły życzę!
A może przeloz wizytę na wcześniej albo poproś rodzinnego o L4?
Rosolina, idź weź kąpiel i staraj się zasnąć. Może też jakiś Apap pomoże?20.08.2017 -
All4love wrote:Dziękuję! Mogę dostać L4 nawet jutro, ale postanowiłam sobie, że jeśli tego 4 stycznia usłyszę bijące serduszko, wtedy poproszę o zwolnienie i przeprowadzę rozmowę z pracodawcą. Niestety mam takie stanowisko, że jeśli odejdę, nie ma mnie kto zastąpić więc po rozmowie z pracodawcą popracuję kilka dni żeby znaleźli kogoś na moje miejsce. Przeszkolę szybko i pójdę spokojnie odpoczywać w domu
Rosolina, idź weź kąpiel i staraj się zasnąć. Może też jakiś Apap pomoże?
Rozumiem
Dużo zdrówka i trzymam kciuki zaAll4love lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Inaa
Jesteśmy z tobą myślami, daj znać po wizycie!
Rosolina
Współczuję bólu,ja bym nie smarowala.
All4love
To rzeczywiście ciężko, oby ci szybko zlecial czas do wizyty
U nas Święta bardzo miło i rodzinnie, chociaż dzisiaj zlapalam focha
I już nie mogę się doczekać piątkowej wizyty -
Witam sie i ja, dopada mnie poświąteczna melancholia... W środę rano juz lecimy, zostawiamy cała rodzine za sobą i bedzie powrót do szarej rzeczywistości...
All4love, strasznie duzo pracujesz, nic dziwnego ze jestes wymęczona. Ale jeśli masz perspektywę ze niedługo juz będziesz na L4 to jeszcze można sie troche pomęczyć. Potem bedzie laba ja to jeśli nie bedzie zadnych problemów po drodze (oby!) to najwcześniej pójdę na urlop na początku czerwca... Nie wiem jak ja dam rade! -
Anielle wrote:Witam sie i ja, dopada mnie poświąteczna melancholia... W środę rano juz lecimy, zostawiamy cała rodzine za sobą i bedzie powrót do szarej rzeczywistości...
All4love, strasznie duzo pracujesz, nic dziwnego ze jestes wymęczona. Ale jeśli masz perspektywę ze niedługo juz będziesz na L4 to jeszcze można sie troche pomęczyć. Potem bedzie laba ja to jeśli nie bedzie zadnych problemów po drodze (oby!) to najwcześniej pójdę na urlop na początku czerwca... Nie wiem jak ja dam rade!
Mam zmiany po 12 godzin i jeśli wcześniej nie było tak źle, tak teraz mnie to męczy.
A Ty dlaczego dopiero na początku czerwca?20.08.2017 -
Ooooo dawno mnie tu nie bylo;)
Kochane, ja z pytaniem: jakie witaminy przyjmujecie ? Do gin ide dopiero 11 stycznia, wiec narazie sobie reserch nt polecanym preparatów/suplementow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 09:50
-
A ja już prawie zdrowa
Cudownie bez zatkanych zatok.
Ja w te święta w zasadzie mało jadłam .Nic słodkiego bo raczej nie lubię. Skupiłam się na zupie Grzybowej ...Za to w toalecie nie byłam i mam brzuch taki ,że mój mi wczoraj mówi,że mi się pilka zrobiła. ..Nie chciałam mu mówić z czego ta piłkasisi lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki *