Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWit D łacznie powinno być 2000jednostek.
Ja biorę tylko wit D i kwas foliowy. W 2gim trymestrze włącze DHA.
Ja będę miała USG tylko i jak będzie coś nie tak to dopiero będziemy ustalać co dalej. USG genetyczne mam 25.01.. Nie zarzekam się co bym zrobiła jakby coś było z maluszkiem nie tak, bo tego żadna z nas nie wie. To są koszmarnie trudne decyzje... Oby żadna z nas nie musiała sie nimi przejmować!
Inaa idziesz do lekarza? Czekamy na wieści...
Ja jestem wyssana z sił... Mam non stop zawroty głowy, mdłości. Jestem sama z dzieckiem i o mało co bym nie zemdlała podczas szykowania mu śniadania... Oczywiście młody odmawia drzemki a tak by mi się przydała 1h spokoju. Stan zupełnie mi nieznany z ciąży z synkiem! ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 12:19
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ja planuję lecieć do Polski 3 lutego.. wtedy też iść na prenatalne z pappa ..
boję się lecieć ale niby to już ten bezpieczny czas i nie ma się czego obawiać... jednak gdybym nie musiała to bym nie leciała..
Jeśli chodzi o USG Tto między 11 a 14 tc
Nie wiem jak z tym pappa
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Ja mam usg i pappa za darmo w UK i na pewno skorzystam. Mam nadzieję, że 4 stycznia wyznaczą mi już datę.
Poza tym dalej się kuruję bo ciągle boli mnie gardło, kurczę strasznie ciężko wyleczyć się w ciąży...20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
sisi wrote:Ja mam usg i pappa za darmo w UK i na pewno skorzystam. Mam nadzieję, że 4 stycznia wyznaczą mi już datę.
Poza tym dalej się kuruję bo ciągle boli mnie gardło, kurczę strasznie ciężko wyleczyć się w ciąży...Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Miło widzieć znajome z OF
U mnie termin obecnie wypada na 21.08.2017
Można się do Was dołączyć ?Asiaczek, sisi, zokeia lubią tę wiadomość
-
Inaa daj znac koniecznie jak wrocisz od lekarza. Co chwilke tu zagladam, zeby sprawdzic czy nic nie napisalas!
Ja dzis mam leniwe popoludnie. Corka spi juz ponad 3 godz i ja tez korzystam i wyleguje sie kolo niej I przerazilam sie w swieta. Wszystkie sukienki sa na mnie przyciasnawe. Brzuchol mi wystawal jak w 5 miesiacu. Nie wiem czemu tak szybko brzuszek rosnie, chyba ze to jakies wzdecia