Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja na szczęście nie mam mdłości. Wróciłam ze spaceru, wyciszyłam się, w drodze nuciłam sobie piosenki
Ja biorę tylko Dupka i kwas foliowy, jem na tyle urozmaicone posiłki, że nie będę się dodatkowo suplementować. Najlepsza wchłanialność jest z jedzenia. Kupiłam sobie wprawdzie Pregna plus, ze względu na tendencję do anemii, ale i tak zdecydowałam, że jednak nie będę łykać dodatkowych tabsów, więc po cholerę to kupiłam
Jeśli chodzi o brzuch to już tak z 1.5 tygodnia temu mi go trochę wyrzuciłoJa chodzę z rozpiętym guzikiem, ale chyba sobie po prostu kupię zamiast spodni jakieś ciepłe getry i po prostu dłuższy sweter do tego. Nie mam za bardzo pomysłu.
Interesujące jest to, że przed ciążą dżemy, konfitury, owoce jadłam raz na rok chybaa teraz kupuję sobie konfitury i wyżeram je łyżeczką, dosłownie wyżeram. Ciekawe o co maluch się upomina, ale słucham go i organizmu
-
Dziekuje dziewczyny za odpowiedz w sprawie witamin.
Mnie bardzo prosze o wpisanie z terminem na 31.08, wizyta u gin 11.01
Ja, odpukać, na chwile obecną nie mam mdłości, w pierwszej ciązy dopadły mnie 6-7 tydzień, wiec jeszcze mam chwile
Narazie odczuwam senność i wahania nastrojów -
Hej kochane...
No więc byłam u innej gin.. mały urósł niecały milimetr znowu ( o ile to nie błedy pomiarowe bo inny sprzęt). Słabszy dużo miała ten usg i nie widziała akcji serce , chyba, że już przestało bić. Mam skierowanie do szpitala. Mogę iść nawet jutro, ale poradziła poczekać, aż sama zacznę krwawić. Pogodziłam się już z tym i stwierdziłam , że już starać się nie będe, a zaadoptujemy jakieś dziecko. Niestety tak to bywa- nie jest mi dane, a już 3 raz tego nie przeżyje. Bardzo się ciesze, że nikt o tej ciąży nie wiedział. Nie lubie okazywać słabości... nie musze teraz z nikim o tym gadać. Chwała za to! Trzymam kciuki za wasze bobasy
! Szczęśliwego Nowego Roku !
-
Hej Inaa, bardzo mi przykro, że znów Cię to spotkało. Chciałabym do Ciebie napisać prywatną wiadomość, ale nie potrafię więc jeśli będziesz miała ochotę to się odezwij.
Wiem niestety co czujesz, bo sama straciłam 2 razy ciążę na podobnym etapie. Jesteśmy w tym samym wieku. Daj sobie czas na żałobę, ale nie poddawaj się proszę. Ten czas warto wykorzystać na wykonanie badań, które mogą pomóc odnaleźć przyczynę poronień. Z tego co pamiętam nie brałaś heparyny, ani żadnych takich dodatkowych wspomagaczy. Wiem, że teraz jest Ci ciężko o tym myśleć, ale gdybyś tylko chciała o tym pogadać to pisz do mnie, ja po drugiej stracie przez pół roku wykonałam mnóstwo badań, obeszłam wielu różnych specjalistów i przygotowywałam się do kolejnej ciąży biorąc różne witaminy. Znów mam nadzieję, że tym razem się uda, chociaż nigdy nie zapomnę tego co nam się przydarzyło, bo to niemożliwe. Bardzo mocno Cię ściskam.
2 Aniołki -
Inaa, tak strasznie mi przykro....
daj znać co z Tobą, jakbyś chciała pogadać czy coś to jestem na pv
Madziula, witaj z nami :*:*:* Gratuluję Gruszka
To co dziewczyny, przejmuje listę ale na 4 stronie będzie, może napiszę do inaa żeby napisała w 1 poście, że lista na 4 stronie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Inaa, tak strasznie mi przykro....
daj znać co z Tobą, jakbyś chciała pogadać czy coś to jestem na pv
Madziula, witaj z nami :*:*:* Gratuluję Gruszka
To co dziewczyny, przejmuje listę ale na 4 stronie będzie, może napiszę do inaa żeby napisała w 1 poście, że lista na 4 stronieFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:poproszę dopisać mi wiek hmm w styczniu będzie 30stka.. więc może lepiej już tą 30stkę wpisać? heheh no i kolejna wizyta 5 styczeń
Kochana, wysłałam pv do inaa żeby mi wysłała tą listę, jeśli jej do jutra rano nie będzie to zrobię to ręcznieGaduaaa lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)