Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
witam nowe koleżanki!
mamaLi
trzymam kciuki za rozwój maluszka!
Kira
czekamy na wieści po wizycie
Ulli
ja mam wizytę w piątek powodzenia jutro
Karola
współczuję choroby kotka, najtrudniej kiedy się zwierzątko męczy, mam nadzieję, że szybko mu się poprawi!
byłam dziś na 1.5h spacerze, dotleniłam się, ale jakoś ogólnie czuję się byle jak -
MamamLi - beta jest w normie, a normy szerokie. W ciąży z dziewczynka beta jest zazwyczaj dużo wyższa, zresztą każda ciąża jest inna i nie ma co porównywać. Będzie dobrze.
Mnie nerwy do jutrzejszego wieczora zjedzą bo nlja już i teraz chce wiedzieć czy są tam dwa serduszka!
Cherry na 17:50 ale tam możliwe poślizgi sąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 15:55
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Cherry tak na 04, udało mi się tak wizytę załatwić to będzie 7t1d więc mam nadzieje, że będzie już moja dzidzia miała serduszko.
Ja na mięso patrzeć nie mogę, kanapka z serkiem topionym albo biały ser i dżem mi wchodzą. I ziemniaki z pomidorami , cebulką i smietaną.Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
MamaLi witaj
Ja dzisiaj się czuję jakby walec mnie przejechał, ufff
Samsaramsa a brałaś ten syrop prenalen i tabletki do ssania? Oczywiście syrop z cebuli też dobry na kaszel, ja to lubię go -
Karola555 wrote:MamaLi witaj
Ja dzisiaj się czuję jakby walec mnie przejechał, ufff
Samsaramsa a brałaś ten syrop prenalen i tabletki do ssania? Oczywiście syrop z cebuli też dobry na kaszel, ja to lubię goCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Cześć Kobietki!
Jestem całkiem nowa na Bellibestfriendzie, całkiem nowa na forum i w całkiem nowej sytuacji, bo w ciąży, o którą staraliśmy się blisko 1,5 roku (ciąża w pierwszym cyklu po HSG kiedy to nie miałam w zasadzie objawów owulacji. a lekarz stwierdził, że często wręcz brak owulacji po tym zabiegu). Kilka dni spóżnienia @ przypisałam właśnie rozregulowaniu cyklu aż w końcu sięgnęłam po test i taaaaaaka niespodzianka. Radość ogromna aczkolowiek podchodzę do tego z dystansem znając przykre historie koleżanek. Każdej z Was jak i sobie życzę zdrowego dzidziusia. Wczoraj była pierwsza beta (6600) i jutro planuję drugą. No i prowadzę intensywny wywiad do kogo by tu iść na pierwsze USG w Kielcach.
Wg OM termin na 28 sierpnia.zokeia, sisi lubią tę wiadomość
-
Kfoka wrote:Cześć Kobietki!
Jestem całkiem nowa na Bellibestfriendzie, całkiem nowa na forum i w całkiem nowej sytuacji, bo w ciąży, o którą staraliśmy się blisko 1,5 roku (ciąża w pierwszym cyklu po HSG kiedy to nie miałam w zasadzie objawów owulacji. a lekarz stwierdził, że często wręcz brak owulacji po tym zabiegu). Kilka dni spóżnienia @ przypisałam właśnie rozregulowaniu cyklu aż w końcu sięgnęłam po test i taaaaaaka niespodzianka. Radość ogromna aczkolowiek podchodzę do tego z dystansem znając przykre historie koleżanek. Każdej z Was jak i sobie życzę zdrowego dzidziusia. Wczoraj była pierwsza beta (6600) i jutro planuję drugą. No i prowadzę intensywny wywiad do kogo by tu iść na pierwsze USG w Kielcach.
Wg OM termin na 28 sierpnia.
Witaj, wpisuje na liste (4 strona)
Gratuluję małego cudu i trzymam kciuki za zdrowy rozwój sytuacjiKfoka lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)