Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
i muszę lecieć do Polski 27 stycznia ... i to będzie 11tc +4d... i troszkę się boję że za wcześnie...
wiem że są tutaj dziewczyny mieszkające za granicą.. lecicie jakoś do Polski? co myślicie o tych lotach? bo wiadomo.. tyle ile lekarzy tyle opinii..betka lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:i muszę lecieć do Polski 27 stycznia ... i to będzie 11tc +4d... i troszkę się boję że za wcześnie...
wiem że są tutaj dziewczyny mieszkające za granicą.. lecicie jakoś do Polski? co myślicie o tych lotach? bo wiadomo.. tyle ile lekarzy tyle opinii..
Znam i takie, które latały i nic nie było, znam i takie co nie latały i nie było najlepiej. Myślę, że warto iść przed wylotem do ginekologa na przegląd i generalnie zapytać jak to widzi. Chyba, że dziewczyny cośjeszcze doradzą
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Znam i takie, które latały i nic nie było, znam i takie co nie latały i nie było najlepiej. Myślę, że warto iść przed wylotem do ginekologa na przegląd i generalnie zapytać jak to widzi. Chyba, że dziewczyny cośjeszcze doradząFabian Cyprian Tymuś
-
Roslinka ja też jestem psiarą, ale tą rasę kotka jak pogłaskałam na wystawie rok wcześniej i miał takie cudne futerko jak owieczka, po prostu zdecydowałam że go będę miała. I to taki kotek nie hodowlany wtedy kupiłam go za 1/4 ceny. I w sumie to charakter ma jak pies
roslinka lubi tę wiadomość
-
Ulli88 wrote:Kto jeszcze jutro wizytuje?
Z listy wizyt widze, ze lambada
Ja chce jutro sprobowac sie dostac do gina, bo martwi mnie ten bol brzucha. No i te 3 jednorazowe plamienia na brazowo. Wizyta dopiero 9.01 ale podjelismy z mezem decyzje, ze sprobujemy jutro sie dostac o ile sie bedzie dało. Dzis leze i odpoczywam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 15:33
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
awangarda wrote:Ale mam mdlosci. A tak si cieszyłam z braku objawów. Ło matko...
Seksu mi się chce a tu nic. Chłop się przejął groszkiem w środku i zamierza chyba trzymać mnie tak do konca
Haha może z czasem zatęskni.
U mnie libido wynosi -1. Czasem tylko podskoczy ale tylko na chwilę i jak bardziej o tym pomyślę to znowu się odechciewa20.08.2017 -
Hej
Nieśmiało dołączam, chociaż jakoś czuję, że nie na długo.. Mam 26 lat, córkę Liluchę (łobuz straszny! ) z kwietnia 2015, za sobą 2 ciąże biochemiczne i teraz takie 'niewiadomoco'.. Om 24.11 około 12 dpo beta prawie 60, dzień później 90, wczoraj czyli 18 dpo 566.. Niby w normie dla 5 tc niby przyrost 100% na 48 godziny, ale..z tego co do tej pory widziałam to raczej w zdrowych ciążach te przyrosty są lepsze.. Już nie mówiąc, że w ciąży z Lilą betę 500 miałam na etapie jakieś 5 dni wcześniejszym.. No ale jutro idę do lekarza i pewnie się chociaż wstępnie okaże czy cokolwiek tam jest.. Okropnie się boję ciąży pozamacicznej, a jakoś bardzo mi chodzi po głowie.. Miło Was wszystkie poznać! No i zazdroszczę tych zarodków, serduszek..sisi, Luca lubią tę wiadomość