Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
BrumBrum wrote:luntrusek a może to była implantacja?
Sisi czyżby gdynianka?20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Gaduaaa wrote:i muszę lecieć do Polski 27 stycznia ... i to będzie 11tc +4d... i troszkę się boję że za wcześnie...
wiem że są tutaj dziewczyny mieszkające za granicą.. lecicie jakoś do Polski? co myślicie o tych lotach? bo wiadomo.. tyle ile lekarzy tyle opinii..20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4e65793b783.jpg
A tu Mój Bejbik z dzisiaj
Młodszy prawie o tydzień, niż wynika z kalendarza, ale w porównaniu z pozostałymi zdjęciami rośnie ładnie, bo 1mm na dzień. Serduszko 170/min
To, że dużo młodszy tłumaczę raczej późną owulacją, 19, 20dc. Może dlatego lekarka stwierdziła, że cykl bezowulacyjny, skoro ostatnie zdjęcie miała z 13 dc
Chyba muszę zmienić suwaczek
Moje 2 cm miłości i szczęścia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 19:10
sisi, Kfoka, All4love, Cherry_Blossom, roslinka, Another, Luca, Otka lubią tę wiadomość
-
sisi wrote:Myślę, że na tym etapie nie zaszkodzi, chociaż w mojej klinice mówili, że na żadnym etapie nie szkodzi ale nie wierzę do końca angolom, oni do wszystkiego podchodza olewacko. Teraz jechaliśmy samochodem ale to ze względów oszczędnościowych. Na wielkanoc będziemy już lecieć samolotem.
przyjaciółka po 2 poronieniach poleciała w 3 ciąży właśnie koło 12 tyg i wszystko w porządku byłoFabian Cyprian Tymuś -
Kira_ wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4e65793b783.jpg
A tu Mój Bejbik z dzisiaj
Młodszy prawie o tydzień, niż wynika z kalendarza, ale w porównaniu z pozostałymi zdjęciami rośnie ładnie, bo 1mm na dzień. Serduszko 170/min
Chyba muszę zmienić suwaczek
Moje 2 cm miłości i szczęścia.Kira_ lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Witam dziewczyny!
Z miłą chęcią do Was dołączam! ) termin na 16.08 w piątek wizyta, będzie to 7tydz2d, mam nadzieje ze uda mi sie juz zobaczyć dzidzie i serduszko! W zeszłym tygodniu jeszcze było widac tylko pęcherzyk 11mm i ciałko żółte.. jest to moja pierwsza ciąża po roku starań takze mam ogromną nadzieje ze zakonczy sie szczęśliwie ) nawet nie więcie jak sie cieszę ze na reszcie mogę do Was dołączyćKira_, Luca, Otka, sisi lubią tę wiadomość
-
dagaak wrote:Witam dziewczyny!
Z miłą chęcią do Was dołączam! ) termin na 16.08 w piątek wizyta, będzie to 7tydz2d, mam nadzieje ze uda mi sie juz zobaczyć dzidzie i serduszko! W zeszłym tygodniu jeszcze było widac tylko pęcherzyk 11mm i ciałko żółte.. jest to moja pierwsza ciąża po roku starań takze mam ogromną nadzieje ze zakonczy sie szczęśliwie ) nawet nie więcie jak sie cieszę ze na reszcie mogę do Was dołączyć
Witaj Gratuluję
Trzymam mocno kciuki!
Wpisuję na listę (4 strona)
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry, kolejną wizytę mam 9.01, ale idę tylko do poradni, bo muszę L4 przedłużyć i wziąć skierowanie na kolejne USG, kóre zrobię może początkiem lutego.
Nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie
dagak, witaj w Naszym domostwie Rozgość się i czuj się jak u siebie, bo jesteś u siebie
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Monika i Inaa, bardzo mi przykro, nie wiem nawet co napisac bo nie wiem co przezywacie. W kazdym razie mysle o Was cieplo i trzymam kciuki za Was.
Gaduaa ja dzisiaj wlasnie wrocilam juz do Francji samolotem a 2 tygodnie temu lecialam do Polski. Tez sie troche stresowalam, ale mam kolege ktory jest pilotem w rejsach pasazerskich i pytalam go kiedys ze chyba kobieta pilot to odrazu jak sie dowie ze jest w ciazy to pewnie idzie na L4. A on mi na to ze wcale, lataja jeszcze z brzuszkiem. Wiec stwierdzilam ze mi dwa loty tez nie zaszkodza.
Zreszta wychodze z zalozenia ze jak ma cos byc nie tak to bedzie bez wzgeldu na to czy polece czy nie.
2 stycznia ide na wizyte mam nadzieje ze nie bede odszczekiwac moich slow i ze lekarka mi potwierdzi ze wszystko sie dalej dobrze rozwija
Tak mi dzisiaj ciezko bylo wracac, normalnie sie poryczalam na lotnisku zegnajac sie z rodzicami, strasznie sie emocjonalna zrobilam w tej ciazy... -
nick nieaktualnyJa planuje lecieć do UK w 28 tyg. Z synkiem też latałam. Mój gin nie ma zastrzeżeń o ile ciąża jest zdrowa można normalnie żyć
Dziewczyny zaopatrzcie się w pasy do jazdy samochodem! Jak brzuszki się pojawią trzeba koniecznie w nich jeździć samochodem. Wiele ciężarnych to olewa a.potem aą tragedie. Mój gin twierdzi że samochód w złych pasach jest bardziej niebezpieczny niż samolot.Cherry_Blossom, zokeia lubią tę wiadomość