Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny, ja mam dzisiaj dużo pracy przynajmniej narazie, bo trzeba przelewy do 10 zrobić.
Trzymam kciuki za wizyty!!!
All4love ojej, uważaj kochana, jak się czujesz teraz? -
All4love, no to niezle! Uwazaj na siebie! Mam nadzieje ze sie nie potluklas. Mi sie cos takiego nie zdazylo, ale to chyba w tym blogoslawionym stanie sie czasem zdaza. Zobaczymy co lekarz powie.
Itakasia, cudownie miec taka duza rodzine, fajnie ze jeszcze 4 bedzie do kompletu. Fakt ze na wakacje pewnie trzeba wydac fortune, i przyznam ze u mnie w hotelu w ktorym pracuje tez nie ma pokoju na rodzine 2+3 i wieksza, trzeba kombinowac. Ale takie problem to nie problem.
Ktoras pisala ze nie czuje jeszcze takiej fali milosci do tego malego groszka i ja tez jeszcze tak mam. Za moja corke dalabym sie pokroic na zywca, a drugi dzidzius to jeszcze taka troche abstrakcja. Ale wiem ze to normalne, milosc przychodzi stopniowo, trzeba sie jej troche nauczyc. Tez juz ktoras pisala ze matka natura tak to madrze wymyslila ze mamy te 9 miesiecy zeby sie ze wszystkim oswoic i bardzo dobrze.
Powodzenia wizytujacym dzisiaj i przede wszystkim gratulacje wczorajszych wizyt, piekne zdjecia i piekne groszki Oby tak dalej.
Ja dzis zasnelam jadac do pracy, dobrze ze sie obudzilam na mojej stacji bo bym przejechala Zmeczenie daje sie we znaki...
itakasia lubi tę wiadomość
-
Anielle, też jestem w szoku, ostatnio miałam taką akcję chyba w gimnazjum
Na szczęście się nie potłukłam, bo jak zaczęło mi się kręcić w głowie to usiadłam na ziemi. Potem się film urwał
Czytam że to pewnie wina wzrostu progesteronu, więc jak wczoraj pisałyśmy o zwolnieniach tak teraz czeka mnie chyba szybciej niż myślałam.
20.08.2017 -
MamaLi a to niestety nie:) koleżanka z dolnegoslaska..
Ja tez dzisiaj wizytuje za godzinkę! A stresu co nie miara! Tydzień temu było widac tylko pęcherzyk i ciałko żółte wiec dzisiaj chciałabym zobaczyć juz dzidzie i jakby było piękne serduszko to juz całkiem byłabym w niebie ❤ -
Awangarda ja tam się cieszę że tak szybko zawsze chciałam parę kg więcej ważyć ale z córką w ciąży w sumie 6 kg tylko przytyłam więc te 1,5 kg do 7 tyg mnie lekko w osłupienie wprawiloNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
awangarda wrote:Another jaki kolor i ilość? Szyjka zamknięta? Zadzwoń do swojej lekarki. Po dopochwowej zauważyłam,że to się zdarza"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another to dzwoń do lekarki swojej. Albo jak masz możliwość to jedz na IP.
Poza tym gdzieś czytałam,że te aplikatory podrażniają delikatna śluzówkę i lepiej robić to palcami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 09:49
synuś
Dwa aniołki * -
Another byłam wczoraj z podobnym problemem u ginekologa - biorę luteine 2 razy dziennie i właśnie kilka razy miałam brunatny śluz. Mówił, że to nic niepokojącego dopóki nie ma żywej krwi. No ale też przepisał mi dodatkowo Duphaston 3x1 ale myślę, że to też z innych przyczyn.
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hej dziewczyny trochę mnie tu nie było, ale niestety nie miałam jak. Ja mam 4 noc nieprzespaną mój synek się rozchorował i praktycznie w nocy nie śpi trochę i mnie pobrało, ale mam nadzieję, że się nie rozkręci...
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017