Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przed moją wizytą też tak miałam
. Cyce przestały nagle boleć i się super czułam co mnie martwiło, a dzidzia na USG miała się dobrze i serduszko biło silnie
. Teraz piersi bolą tylko jak zdejmuję stanik, albo jak ugniatam tak bardziej po bokach
, sutki nie są jakieś specjalnie wrażliwe tylko trochę większe. Przed wizytą bardzo się nakręcałam przez to, że te piersi nie bolały i nie były nabrzmiałe, a wcześniej tak. Teraz już wiem, że to żaden wyznacznik
. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę awangarda tym razem nam się uda
! Zostajemy tu do końca.
Rosolina GratulacjePodwójne szczęście.
awangarda lubi tę wiadomość
2 Aniołki -
Hej dziewczyny, trzymajcie i kciuki za mnie, żeby jutro na USG wszystko wyszło OK. Boję się jak cholera. Dziś już tak świrowałam, że o byle co ryczałam. Ehhh, skąd ten stres?
Piersi też jakby ciut zmalały i stały się troszkę mniej wrażliwe. Na początku było widać różnicę❤ juniorek ❤
-
nick nieaktualny
-
U mnie objawów zero od co najmniej tygodnia, a do wizyty 12 dni więc nic mi nie mówcie o swirowaniu
Wierzę, że maleństwo jest od początku dla mamusi wyrozumiałe. Innej myśli staram się nie dopuszczać
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
awangarda wrote:Mi też wszystko minelo. Cycki,nawet brzuch wrócił do normalnych rozmiarów.
Jestem głupia ale psychicznie chyba nastawiam się że może nie być już serducha.chyba tak zapobiegawczo żeby za bardzo nie cierpieć jutro. Oszaleje. Spać i późno jutro wstać to jest to czego mi trzebaWszystko będzie dobrze kochana, chill
( łatwo mi mówić gdy do mojej wizyty nie wiadomo ile
)
Co do magnezu to najważniejsze żeby był z b6 bo wtedy lepiej się wchłania. W Polsce w każdej aptece pod różnymi nazwami ale w Anglii jak się pytałam to moją tylko zwykły ewentualnie z wit d.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Hahaha myślę, że przez nasze przeżycia to chyba trochę przewrażliwione jesteśmy:P Jak ja zaczynam marudzić w domu, że mam złe przeczucia, że nie ma objawów i że za dobrze się czuje to mąż otwiera lodówkę, a ja jak automat idę wymiotować hahah. Znalazł na mnie sposób, nie jestem w stanie znieść tej mieszaniny zapachów, nawet siedząc w odległości 7 metrów to wyczuwam
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 18:17
2 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny może mi podpowiecie w jakim sklepie dostanę majtki do pieluch tetrowych? Moja malutka ma cieczke a te psie majty ściąga i zjada
Ja mam mdłości tylko wieczorem, w dzień nawet spoko. Cyce cały czas bolą, czasami podbrzusze ale teraz jestem w terminie @Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 18:32