Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co ostatnio przeżywałam że koleżanki z pracy synek ma rumień zakazny i bałam się zarażenia to okazało się że to jednak pokrzywka a ona 3 dni z nim jeździła po lekarzach i nie wiedzieli co mu jest aż dziecko wyladowalo w szpitalu i do tego jeszcze doszło do zapalenia stawów że mały na nóżki nie może stanąć. Kurcze co to za lekarze są.
Mój mąż teraz wyjechał i zostałam sama, mam nadzieje że we wtorek wróci. Dobrze że jutro do pracy bo bym chyba się zanudzila -
DZIEWCZYNY, COŚ MI SIĘ Z LISTĄ STALO, WROCILA DO STANU Z GRUDNIA A DUŻO TAM ZMIENIALAM. WROCILAM WIELE STRON WSTECZ, ZROBILAM TO JESZCZE RAZ ALE PROSZĘ ZERKNIJCIE TAM I ZOBACZCIE CZY DANE SIE ZGADZAJA I NICZEGO NIE BRAKUJE.
Proszę o wyrozumiałośćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:06
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
A ja zrobiłam sałatkę w stylu chińskim i jest tak zaj***sta, że chyba się posikam.
Ja też mam jutro wizytę o 13, ale bez USG, idę po L4 i Dupka, bo mi źle lekarka policzyła opakowania względem dawki i musiałam bejtać kobitę w aptece, żeby mi dała, a ja doniosę i że moje dziecko będzie jej wdzięczne
Mnie te cyce bolą właśnie jak sobie przycisnę, a tak same z siebie to przestały. Dawniej (o ile tym słowem można określić okres sprzed 3 tygodni), bardziej je czułam, nawet jak stanik zdejmowałam, to musiałam się pochylić, bo inaczej to mi się ryczeć chciało.
Awangarda Słońce, luzik!!!!!!!!! Jutro na wizycie upewnisz się, że wszystko ok i będziesz bić głową w ścianę, czemuś małemu tyle stresu zafundowała dzień wcześniej
Luz bluz.
Ja załączyłam muzyczkę i relaksik. Wam też tego życzę. ;*Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Awangarda głowa do góry! mi rowniez ustaly wszelkie objawy, mdlosci brak, wymiotow to w ogole nie mialam, cycki nie bolą, za to w dzien, w dzien krzycze i wyżywam sie na mezu i moim kochanym syneczku, caly czas podenerwowana i w stresie:/ maz mowi ze jestem straszna w tej ciazy:p a wizyta dopiero 27.01 tez mam czarne mysli, ale staram sie rowniez myslec pozytywnie dla mojego malenstwa:* jeszcze w dodatku wczoraj bylam z synkiem na sankach i glebe zaliczylam dosc ostro, co bylo smieszne dla mojego meza i dla mnie:p powodzenia zycze i zrelaksuj sie kochana:)
-
Kira a co zo za salatka? Mam na cos ochote ale nie wiem na co, moze na Twoja salatke?
Awangarda mam nadzieje ze sie dogadasz z chlopem. I ze po jutrzejszej wizycie wszystko bedzie piekniejsze i latwiejsze.
Trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty!