Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_Lisa bardzo mi przykro Tulę mocno. Mam nadzieję, że jak tylko będzie możliwość to uda się ponownie i będziesz szczęśliwa
Mavis trzymam z całych sił kciuki za Was. Wierzę, że czekają na Ciebie cudowne informacje, naprawdę!
Juuli witaj wśród sierpnióweczek
All4love odpoczywaj ile tylko możesz. Nic tak nie pomaga przy chorobie jak dużo.
Wy narzekacie, że Wam objawy ustępują, że wymiotujecie tylko raz dziennie... a ja ani razu nie zwymiotowałam jeszcze. Czasem rano mi się w baniaku zakręci, ale naprawdę sporadycznie Cycki trochę pobolewają, przyznaję, ale poza tym nic. Brzuch zanim mi urośnie to będzie 6 miesiąc.
Narazie to rośnie od żarcia .
Dzisiaj np mamy godzinę prawie 14, a ja już pochłonęłam kawę, jogurt naturalny z musli, jabłko i sporą porcję makaronu z kurczakiem i szpinakiem
Także ten...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 13:54
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
aaaa a ja zaczęłam 10ty tydzień i mam mega mdłości, mega metaliczny posmak w ustach i niechęć do jedzenia ...
porobiłam dziś więcej w domu.. umyłam lodówkę, pościerałam kurze, zrobiłam i wywiesiłam 2 prania, poodkurzałam , pomyłam podłogi i padłam.. padłam na cyc... do tego mam całe podbrzusze naprężone i mega dużo śluzu... masakra !
wy też tak macie? nawet jak posprzątacie?Fabian Cyprian Tymuś -
Ja juz po Wszystko ok serduszko bije , maluszek machal raczkami później wstawie fotke jak wrócę do domu
Mona Lisa tule mocno :*'itakasia, sisi, Gaduaaa, Cherry_Blossom, Otka, awangarda, Chusy, Kfoka, MówmiAgatka, Amelia25, Kira_, Tova33 lubią tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Asiulka83 wrote:Ja juz po Wszystko ok serduszko bije , maluszek machal raczkami później wstawie fotke jak wrócę do domu
Mona Lisa tule mocno :*'20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Mona Lisa, bardzo, bardzo mi przykro, wiem co przeżywasz, ale już teraz będzie lepiej, wróci do Was szczęście.
Asiulka83, Gratulacje!
Poproszę o dopisanie na listę TP 20 sierpnia, 2 ciąża, 30 lat
Następna wizyta 23 stycznia g. 10.30Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Widzicie pisalam Wam o bólach podbrzusza dwudniowych i o tym ze spanikowana umowilam sie do doktorka. Slusznie bo poszlam sie szykowac i na papierze pojawil sie (przepraszam za slownictwo) brązowy glut... mam nadzieje ze to tym razem nie jest poronienie. Wizyte mam za godzine trzymajcie za nas kciuki
-
czekającanacud wrote:Widzicie pisalam Wam o bólach podbrzusza dwudniowych i o tym ze spanikowana umowilam sie do doktorka. Slusznie bo poszlam sie szykowac i na papierze pojawil sie (przepraszam za slownictwo) brązowy glut... mam nadzieje ze to tym razem nie jest poronienie. Wizyte mam za godzine trzymajcie za nas kciukiFabian Cyprian Tymuś
-
Czekajacnacud bardzo mocno trzymam kciuki, dobrze że masz wizytę. Bierzesz dupka lub luteinę?
Asiulek, super, gratulacje ! Czekamy na fotkę
Z niecierpliwością odświeżam stronę i czekam na same dobre wieści z dzisiejszych wizyt.
Bardzo mocno trzymam za wszystkie kciuki.
2 Aniołki -
Otka wrote:Czekajacnacud bardzo mocno trzymam kciuki, dobrze że masz wizytę. Bierzesz dupka lub luteinę?
Asiulek, super, gratulacje ! Czekamy na fotkę
Z niecierpliwością odświeżam stronę i czekam na same dobre wieści z dzisiejszych wizyt.
Bardzo mocno trzymam za wszystkie kciuki. -
Dziewczyny odebralam czesc wynikow badan o jestem troche podlamana. Najbardziej moczem, bo wyszly liczne bakterie i leukocyty. Objawow jakiejs infekcji nie mam. Do tego tsh ponizej normy, a nigdy z tsh nie mialam problemu. Leukocyty, neutrofile powyzej normy, a limfocyty ponizej. A wizyta dopiero za tydzien
Cudzie trwaj...