Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_Lisa bardzo mi przykro
Tulę mocno. Mam nadzieję, że jak tylko będzie możliwość to uda się ponownie i będziesz szczęśliwa 
Mavis trzymam z całych sił kciuki za Was. Wierzę, że czekają na Ciebie cudowne informacje, naprawdę!
Juuli witaj wśród sierpnióweczek
All4love odpoczywaj ile tylko możesz. Nic tak nie pomaga przy chorobie jak dużo
.
Wy narzekacie, że Wam objawy ustępują, że wymiotujecie tylko raz dziennie... a ja ani razu nie zwymiotowałam jeszcze. Czasem rano mi się w baniaku zakręci, ale naprawdę sporadycznie
Cycki trochę pobolewają, przyznaję, ale poza tym nic. Brzuch zanim mi urośnie to będzie 6 miesiąc.
Narazie to rośnie od żarcia
.
Dzisiaj np mamy godzinę prawie 14, a ja już pochłonęłam kawę, jogurt naturalny z musli, jabłko i sporą porcję makaronu z kurczakiem i szpinakiem
Także ten...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 13:54
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
aaaa a ja zaczęłam 10ty tydzień i mam mega mdłości, mega metaliczny posmak w ustach i niechęć do jedzenia ...
porobiłam dziś więcej w domu.. umyłam lodówkę, pościerałam kurze, zrobiłam i wywiesiłam 2 prania, poodkurzałam , pomyłam podłogi i padłam.. padłam na cyc... do tego mam całe podbrzusze naprężone i mega dużo śluzu... masakra !
wy też tak macie? nawet jak posprzątacie?Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Ja juz po Wszystko ok
serduszko bije , maluszek machal raczkami później wstawie fotke jak wrócę do domu
Mona Lisa tule mocno :*'
itakasia, sisi, Gaduaaa, Cherry_Blossom, Otka, awangarda, Chusy, Kfoka, MówmiAgatka, Amelia25, Kira_, Tova33 lubią tę wiadomość

19.12. jest
, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540 

-
Asiulka superAsiulka83 wrote:Ja juz po Wszystko ok
serduszko bije , maluszek machal raczkami później wstawie fotke jak wrócę do domu
Mona Lisa tule mocno :*'
Ile ma Twój maluszek?
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Mona Lisa, bardzo, bardzo mi przykro, wiem co przeżywasz, ale już teraz będzie lepiej, wróci do Was szczęście.
Asiulka83, Gratulacje!
Poproszę o dopisanie na listę TP 20 sierpnia, 2 ciąża, 30 lat
Następna wizyta 23 stycznia g. 10.30
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość

Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Widzicie pisalam Wam o bólach podbrzusza dwudniowych i o tym ze spanikowana umowilam sie do doktorka. Slusznie bo poszlam sie szykowac i na papierze pojawil sie (przepraszam za slownictwo) brązowy glut... mam nadzieje ze to tym razem nie jest poronienie. Wizyte mam za godzine trzymajcie za nas kciuki

-
trzymam ! mocno !czekającanacud wrote:Widzicie pisalam Wam o bólach podbrzusza dwudniowych i o tym ze spanikowana umowilam sie do doktorka. Slusznie bo poszlam sie szykowac i na papierze pojawil sie (przepraszam za slownictwo) brązowy glut... mam nadzieje ze to tym razem nie jest poronienie. Wizyte mam za godzine trzymajcie za nas kciukiFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Czekajacnacud bardzo mocno trzymam kciuki, dobrze że masz wizytę. Bierzesz dupka lub luteinę?
Asiulek, super, gratulacje ! Czekamy na fotkę
Z niecierpliwością odświeżam stronę i czekam na same dobre wieści z dzisiejszych wizyt.
Bardzo mocno trzymam za wszystkie kciuki.
2 Aniołki -
Biore dupka 2 razy dziennieOtka wrote:Czekajacnacud bardzo mocno trzymam kciuki, dobrze że masz wizytę. Bierzesz dupka lub luteinę?
Asiulek, super, gratulacje ! Czekamy na fotkę
Z niecierpliwością odświeżam stronę i czekam na same dobre wieści z dzisiejszych wizyt.
Bardzo mocno trzymam za wszystkie kciuki.
-
Dziewczyny odebralam czesc wynikow badan o jestem troche podlamana. Najbardziej moczem, bo wyszly liczne bakterie i leukocyty. Objawow jakiejs infekcji nie mam. Do tego tsh ponizej normy, a nigdy z tsh nie mialam problemu. Leukocyty, neutrofile powyzej normy, a limfocyty ponizej. A wizyta dopiero za tydzien

Cudzie trwaj...