Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e89846ad20e.jpg
wiec to jest mój maly maluszek oczywiście się poryczałam jak zobaczyla jak macha raczkami
usg prenatalne mam 21 stycznia ( za 2 tyg ) moja lekarka będzie mi robic wiec jeste spokojna jedyny minus musze zacząć brac globulki clotriazol bo jest grzybica i furaginu na zapalenie pęcherza a i odstawić od jutra luteinę ....
maluszek ma z nozkami 3.87 cm
Awangarda , Czekajacnacud i za inne dzisiejsze wizyty !!!!BrumBrum, MówmiAgatka, awangarda, All4love, Another, sisi, Dreamy, Otka, Kfoka, Kasiula09 lubią tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
tsh trochę za niskie ale lepiej niż wysokie jak u mnie wiec spokojnie z synem miałam nawet 0.000 a z moczem u mnie tez sa bakterie , leukocyty i dlatego mam brac furginum było bialko na początku ale po piciu żurawiny nie ma ...lekarz na pewna da ci jakies leki ...
u mnie jeszcze cukier wysoki bo 98 i mam już zrobić obciążenie glukozy żeby wykluczyć cukrzce
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Ja mam tu normy 70 - 99
-
nick nieaktualnyWitam się z wami bardzo ciepło
Chce do was dołączyć jeśli można
Ja zaczynam 7 tydzień
Wiem, że jest parę dziewczyn z Białegostoku lub okolic. Podeślijcie do kogo chodzicie w ciąży i kogo polecacie? Ciężko znalezć zaufanego lekarza...
Asiulka83, zokeia, pestka1, sisi, Otka lubią tę wiadomość
-
U mnie w moczu też bakterie b. liczne, ale nie ma co się dziwić jak przelewałam do 3 różnych pojemniczków bo się babce w laboratorium pojemniczki nie podobały
Glukoza na czczo dla ciężarnych to max 92 jednostki. U mnie się buja różnie, ale jak pomyślę o tym gównie do wypicia to aż mnie skręca...
Tak się pochwaliłam, że nic mi nie dolega w ciąży i za karę od 2 h moje cycki ważą chyba 20 kg więcej...
Wy też jesteście takie ofiary losu? Ja naprawdę odczuwam że mój mózg funkcjonuje w max 30% w porównaniu z czasem przed ciążą. Dzisiaj szłam ze sklepu i otworzyłam sobie ciasteczka w jednorazówce. Opakowanie było ostre i rozdarło siatkę, a ja sobie machałam torbą do muzyki w słuchawkach i w połowie drogi do domu zauważyłam, że w ręku została mi sama siatka i ciastka. I jak taki debil wracałam całą drogę robiąc skłony i zbierając ze śniegu bułki, mielonkę dla starego, kiełbasę, masło....
ParanojaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 16:31
Asiulka83, sisi, Otka, Amelia25, neme lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:U mnie w moczu też bakterie b. liczne, ale nie ma co się dziwić jak przelewałam do 3 różnych pojemniczków bo się babce w laboratorium pojemniczki nie podobały
Glukoza na czczo dla ciężarnych to max 92 jednostki. U mnie się buja różnie, ale jak pomyślę o tym gównie do wypicia to aż mnie skręca...
Tak się pochwaliłam, że nic mi nie dolega w ciąży i za karę od 2 h moje cycki ważą chyba 20 kg więcej...
Wy też jesteście takie ofiary losu? Ja naprawdę odczuwam że mój mózg funkcjonuje w max 30% w porównaniu z czasem przed ciążą. Dzisiaj szłam ze sklepu i otworzyłam sobie ciasteczka w jednorazówce. Opakowanie było ostre i rozdarło siatkę, a ja sobie machałam torbą do muzyki w słuchawkach i w połowie drogi do domu zauważyłam, że w ręku została mi sama siatka i ciastka. I jak taki debil wracałam całą drogę robiąc skłony i zbierając ze śniegu bułki, mielonkę dla starego, kiełbasę, masło....
Paranoja
Hahaha uśmiałam sie z tych zakupów ja tez tak mam, dzis mi kosmetyczka jak krowie na miedzy tłumaczyła ktore palce mam do miski włożyć a ja ze co? I mase innych wpadek, to sie nazywa baby brain
Boże, zaczynam sie martwić o moje mdłości, których nie mam, apetyt mi dopisuje normalnie, chociaz jem chyba mniej, nie wymiotuje, zapach ok, z lodówka wciąż sie przyjaźnie ale dzis zauważyłam, ze koszula, której nie nosiłam ze 3 tygodnie dzis była przyciasna w biuście! W pasie nadal ok
Mona Lisa przytulam mocno o życzę wytrwałości w staraniach :*
Ps. Wrobilam męża w kolegę Hahaha zły był okrutnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 16:44
Another lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam norme do 99, wiec glukoza sie nie przejmowalam w ogole powiem Wam, ze jakas masakra z tymi laboratoriami, skoro mowimy ze jestesmy w ciazy to powinny byc obok podawane normy dla kobiet w ciazy. Teraz w necie wyczytalam, ze limfocyty dla kobiet w ciazy sa w normie od 10 tys do 15 tys, a nie do 10 tys jak normalnie dla kobiet, a ja mam 11,7 tys. Wiec wg tego mam w normie. I jak tu sie nie denerwowac?!?Cudzie trwaj...
-
Asiulka83 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e89846ad20e.jpg
wiec to jest mój maly maluszek oczywiście się poryczałam jak zobaczyla jak macha raczkami
usg prenatalne mam 21 stycznia ( za 2 tyg ) moja lekarka będzie mi robic wiec jeste spokojna jedyny minus musze zacząć brac globulki clotriazol bo jest grzybica i furaginu na zapalenie pęcherza a i odstawić od jutra luteinę ....
maluszek ma z nozkami 3.87 cm
Awangarda , Czekajacnacud i za inne dzisiejsze wizyty !!!!20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
belleczka wrote:Witam się z wami bardzo ciepło
Chce do was dołączyć jeśli można
Ja zaczynam 7 tydzień
Wiem, że jest parę dziewczyn z Białegostoku lub okolic. Podeślijcie do kogo chodzicie w ciąży i kogo polecacie? Ciężko znalezć zaufanego lekarza...
Witam serdecznie!
Ja jestem z okolic Białegostoku i tez poszukuje dobrego lekarza, póki co zapisałam sie do Jarockiego, jeszcze u niego nie byłam, ale mam namiary na innego