Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry sierpnióweczki!
Uli wracaj do pełni sił
MavisDracula trzymam kciuki za dobre informacje! Zawsze wierzę w swoje przeczucia, dlatego tylko na dobre wieści od Ciebie czekam Ja po lutce dopochwowej w większej dawce nie wymiotowałam ani razu, a mdłości mam tak delikatne i sporadyczne, że śmiało mogę powiedzieć, że nie mam ich w ogóle. Więc niekoniecznie od lutki te Twoje nasilone objawy
Luntrusek piękne te Twoje dziecię
Lexi, dominique85 witamy wśród sierpniowych mam
Cherry powodzenia dla córeczki. Na pewno wszystko wyjdzie tak jak będzie chciała (a ona sama wie najlepiej jak to ma być ).
Samsaramsa na pewno dzisiaj Cię lekarz uspokoi No brzuszek to masz śliczny i zgrabniutki. Ja mogę śmiało ukrywać ciążę do 8 miesiąca
Swoją drogą, skąd wzięłaś pomysł na nick? Śmiesznie mi się go pisze za każdym razem
itakasia nie stresuj się, na pewno wszystko w porządku. Tylko pozytywne myślenie może nas wszystkie uratować
Dziewczyny, od 3-4 dni mam dziwne bóle w nadgarstku. Czuję dosłownie jakby mnie kości bolały. Czytałam, że w ciąży może się pojawiać zespół cieśni nadgarstka, ale dzisiaj w nocy zabolało mnie w ten sam sposób tylko trochę mniej kolano. Myślicie, że to może być jakieś zapalenie stawów?
A druga sprawa... ciągle mam mokro w majtach... Tzn nie dosłownie w majtach, bo majtki zazwyczaj ok, ale jak się gdzieś dotknę czy coś to cała ręka mokra. To mogą odpływać wody płodowe (chociaż na tym etapie nie ma ich za wiele), czy to po prostu taka ilość śluzu? Przy aplikacji luteiny to podtopić się tam czasem można Ma któraś z Was też podobnie? Sama już nie wiem
W ogóle to wczoraj wstałam o tej 15, a miałam oddać krew na PAPPA i ledwo zdążyłam bo lab czynne do 16
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 11:34
sisi lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Awangarda przez edytor zdjęć w telefonie
Szukałam kiedyś nicku na zszywke i leciała jakaś piosenek i tam było coś Samsara haha i tak zostało
https://m.youtube.com/watch?v=_eVNU59Q_MU
To ta piosenkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 11:45
-
Witajcie kochane Dawno mnie tu nie było bo dopadły mnie okropne mdłości plus wymioty, a jeszcze córkę trzeba było ogarniać, dziś jest troszke lepiej, młoda w złobku wiec moge ponadrabiać zaległości, o ile znowu mi sie w głowie nie zakreci, bo ostatnio co podczytałam to za chwile samoloti trzeba było odłożyć internety.
Gratuluje wszystkim pozytywnych wizyt i witam nowe mamusie -
nick nieaktualnyAnother świetne zdjęcie z panią Kaczorową, tak się właśnie czuję Tyle tylko, że nie palę i nie piję kawy
Ja też mam bardzo często mokrą bieliznę. Idzie pomyśleć, że to wody płodowe. W pierwszej ciąży też tak miałam, często odwiedzałam lekarza, bo myślałam, że to wody, ale zawsze to był po prostu zwiekszony śluz. Lekarka miała chyba mnie dość oglądania -
To i ja się pochwalę, to jest z zeszłego tygodnia po przyjeździe, przepraszam za bałagan na podłodzę ale byłam w trakcie rozpakowywania
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44d1ebc35db2.jpgawangarda, Another, Samsaramsa, Asiulka83, Otka lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dziewczyny, chcę się pochwalić Nanierzylam serduszko detektorem! Pierwszy raz od tygodnia mi się udało. Bije okolo 170, liczyłam ze stoperem bo nie ma funkcji wyświetlacza. Trochę to też kwestia techniki z tym namierzaniem, musi być sporo żelu i takim poślizgiem trzeba jechać poszukując, bo wszesniej jakieś trzaski ciągle tylko miałam. Ach, co za ulga. Teraz spokojniej będę czekać na wizytę we wtorek
zokeia, Another, sisi, All4love, Asiulka83, Otka lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
All4love wrote:zakeia, na pewno wszystko w porządku
Czemu pierwsza wizyta dopiero w 9. tygodniu?
Asiulka83 - tez mam 4 kg na plusie i tez się tak czuję. Może po pierwszym trymestrze zaznać trochę ruchu i to przejdzie. Tyle ważyłam w połowie pierwszej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 12:32
-
MówmiAgatka wrote:Another świetne zdjęcie z panią Kaczorową, tak się właśnie czuję Tyle tylko, że nie palę i nie piję kawy
Ja też mam bardzo często mokrą bieliznę. Idzie pomyśleć, że to wody płodowe. W pierwszej ciąży też tak miałam, często odwiedzałam lekarza, bo myślałam, że to wody, ale zawsze to był po prostu zwiekszony śluz. Lekarka miała chyba mnie dość oglądania"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Papierówka wrote:Dziewczyny, chcę się pochwalić Nanierzylam serduszko detektorem! Pierwszy raz od tygodnia mi się udało. Bije okolo 170, liczyłam ze stoperem bo nie ma funkcji wyświetlacza. Trochę to też kwestia techniki z tym namierzaniem, musi być sporo żelu i takim poślizgiem trzeba jechać poszukując, bo wszesniej jakieś trzaski ciągle tylko miałam. Ach, co za ulga. Teraz spokojniej będę czekać na wizytę we wtorek20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4208805c23f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1d2c4ae9bc8.jpg
a to mój duzy brzuszekAmelia25, sisi, awangarda, Otka lubią tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
ja to może bym chciała kupic detektor ale chlop mi nie pozwala bo tylko by nie wyczula to alarm i pewnie na izbe bym jechala a tak na spokojne będę czekac do wizyty
Fajki paliłam jak smok zanim nie zaszłam z synem w ciaze od razu je odstawiłam ale wrocilam jak Mlody miał 3 msc ...teraz jest ok bo w marcu będzie rok jak nie pale
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Witam się dziś po wizycie
Moje małe wielkie szczęscie ma już 3,08 cm Serduszko bije pięknie Mam zwolnienie narazie do konca miesiąca, mam brać dziennie dużą dawke magnezu, aż do 1200mg.
A oto moja miłość <3<3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 13:01
Samsaramsa, All4love, Asiulka83, Amelia25, sisi, Andzia1985, zokeia, awangarda, itakasia, Lexi150, Dreamy, Otka lubią tę wiadomość
-
Ulli88 wrote:Justaw jakiej firmy masz detektor? Ja nie chciałam, ale mój się upiera i w sumie już prawie mnie namówił. Z tym że jeszcze chyba za wcześnie, chce poczekać do 10 tyg
Marjotka super wieścisisi lubi tę wiadomość