Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż zastanawiam sie nad detektorem, fajna sprawa ale moj maz juz mi powiedzial, ze glupoty wymyslam

marjotka, śliczny maly przyszly bobasek
U mnie brzuch zamiast być widać to wydaje mi sie, ze zmalal delikatnie, od poczatku ciazy troche schudlam wiec moze dlatego
kathuz lubi tę wiadomość
-
Ślicznymarjotka wrote:

Dziewczyny piękne brzuszki
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dzień dobry

Gratulacje kolejnych USG!
Paulina3 fajny pomysł na poinformowanie rodziców - my z pierwszym dzieckiem właśnie na dzień Babci rodzicom powiedzieliśmy
Cherry_Blossom u nas też szykuje się dzień Babci w przedszkolu (mam 4latka) ale mój syn wybitnie w tym roku nie ma ochoty się edukować wierszyków i piosenek
Dziewczyny podziwiam Was za szybką decyzję o drugim maluchu - mój brat między dziećmi ma około roku różnicy i wiadomo, że w ciąży już tak luźno bratowa nie miała, ale teraz super sobie radzą, a z czasem już same plusy tak niewielkiej różnicy wieku zostają
Co do brzuszków - u mnie niby coś tam wyskakuje powoli, ale jednocześnie na zwolnieniu mniej się niestety ruszam i więcej jem, więc raczej z tego powodu
Muszę się za siebie wziąć i odwyk od słodkości zrobić.
-
Cześć, jakoś dopiero teraz odważyłam się do was zagadać. Wcześniej wolałam nie zapeszać
to moja pierwsza ciążą i jakoś ciągle mam same pesymistyczne myśli. Chciałabym do was dołączyć jeśli można
Asiulka83, sisi, All4love, Lexi150, nick nieaktualny, zokeia lubią tę wiadomość
-
MavisDracula wrote:Ja już w poczekalni. Bardzo się boję...
Czekam niecierpliwie na same dobre wieści!
Dużo dużo kciuków !!!
Piękne macie brzuski !! Aż wam zazdroszczę :p
zokeia lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

-
Mavis trzymam kciuki:)
u mnie roznica wieku miedzy dzieciaczkami bedzie 3 lata, a moj maly synek we wrzesniu idzie pierwszy raz do przedszkola, wiec do godz 15 bede miala troche lzej przy jednym dziecku:)
zokeia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jest serce! Słyszałam jak mocno bije:-) Maluszek jest o tydzień młodszy ale jest, cały i zdrowy! Jestem przeszczęśliwa!
All4love, olis87, Lexi150, Asiulka83, isabelle, Another, Lovi89, itakasia, sisi, Andzia1985, nick nieaktualny, awangarda, Dreamy, czekającanacud, nick nieaktualny, sabinaaa, Chusy, neme lubią tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
Haha jeśli takie rzeczy sprawiają Ci radość, to cieszy mnie Twoje szczęścieitakasia wrote:All4love
bardzo ci dziękuję za słowa otuchy rano, okazały się prorocze. Od godziny pokutuję za poranną kawę , juppi!
itakasia lubi tę wiadomość
20.08.2017
-
Dziewczyny a co myślicie o nasionach lnu na kaszel? Bardzo mnie on meczów ciąży sie nasilił, lekarz wyeliminował alergie i astmę, oskrzela czyste wiec dalej nie zdiagnozowany ten suchy kaszel. Wyczytałam ze nasiona lnu do picia bedą dobre i mogą pomoc w suchym kaszlu tylko czy te nasiona sa ok? Któraś z Was stosowała moze w poprzednich ciążach?