Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeż zastanawiam sie nad detektorem, fajna sprawa ale moj maz juz mi powiedzial, ze glupoty wymyslam
marjotka, śliczny maly przyszly bobasek
U mnie brzuch zamiast być widać to wydaje mi sie, ze zmalal delikatnie, od poczatku ciazy troche schudlam wiec moze dlategokathuz lubi tę wiadomość
-
marjotka wrote:
Dziewczyny piękne brzuszkiAmelia25 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Dzień dobry
Gratulacje kolejnych USG!
Paulina3 fajny pomysł na poinformowanie rodziców - my z pierwszym dzieckiem właśnie na dzień Babci rodzicom powiedzieliśmy
Cherry_Blossom u nas też szykuje się dzień Babci w przedszkolu (mam 4latka) ale mój syn wybitnie w tym roku nie ma ochoty się edukować wierszyków i piosenek
Dziewczyny podziwiam Was za szybką decyzję o drugim maluchu - mój brat między dziećmi ma około roku różnicy i wiadomo, że w ciąży już tak luźno bratowa nie miała, ale teraz super sobie radzą, a z czasem już same plusy tak niewielkiej różnicy wieku zostają
Co do brzuszków - u mnie niby coś tam wyskakuje powoli, ale jednocześnie na zwolnieniu mniej się niestety ruszam i więcej jem, więc raczej z tego powodu Muszę się za siebie wziąć i odwyk od słodkości zrobić. -
Cześć, jakoś dopiero teraz odważyłam się do was zagadać. Wcześniej wolałam nie zapeszać to moja pierwsza ciążą i jakoś ciągle mam same pesymistyczne myśli. Chciałabym do was dołączyć jeśli można
Asiulka83, sisi, All4love, Lexi150, Amelia25, zokeia lubią tę wiadomość
-
MavisDracula wrote:Ja już w poczekalni. Bardzo się boję...
Czekam niecierpliwie na same dobre wieści!
Dużo dużo kciuków !!!
Piękne macie brzuski !! Aż wam zazdroszczę :pzokeia lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Mavis trzymam kciuki:)
u mnie roznica wieku miedzy dzieciaczkami bedzie 3 lata, a moj maly synek we wrzesniu idzie pierwszy raz do przedszkola, wiec do godz 15 bede miala troche lzej przy jednym dziecku:)
zokeia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jest serce! Słyszałam jak mocno bije:-) Maluszek jest o tydzień młodszy ale jest, cały i zdrowy! Jestem przeszczęśliwa!
All4love, olis87, Lexi150, Asiulka83, isabelle, Another, Lovi89, itakasia, sisi, Andzia1985, Amelia25, awangarda, Dreamy, czekającanacud, Ruda Paskuda, sabinaaa, Chusy, neme lubią tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
itakasia wrote:All4love
bardzo ci dziękuję za słowa otuchy rano, okazały się prorocze. Od godziny pokutuję za poranną kawę , juppi!
itakasia lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
Dziewczyny a co myślicie o nasionach lnu na kaszel? Bardzo mnie on meczów ciąży sie nasilił, lekarz wyeliminował alergie i astmę, oskrzela czyste wiec dalej nie zdiagnozowany ten suchy kaszel. Wyczytałam ze nasiona lnu do picia bedą dobre i mogą pomoc w suchym kaszlu tylko czy te nasiona sa ok? Któraś z Was stosowała moze w poprzednich ciążach?