Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
witam.. jakoś mega busy u mnie ostatnio
wymyśliłam dziś że zrobię test z sody na płeć dziecka hahahah oczywiście dla zabawy , ale wyszedł chłopak !!! miejmy nadzieję że jednak na 100% to się nie sprawdza! haha
Próbowałyście?Fabian Cyprian Tymuś -
Kakariki wrote:olis87 z nieba mi spadłaś z tymi informacjami, zwłaszcza, że jesteśmy w podobnym tc. Mnie cały wczorajszy dzień pobolewał brzuch, w moim mniemaniu dość silnie, ponieważ ja jestem takim przypadkiem, że nie mam bóli miesiączkowych (okres z zaskoczenia). Dlatego się zdziwiłam. Też nie plamię więc chyba na razie jest ok. Dziś pobolewa a właściwie bardziej ciągnie niż pobolewa jedynie gdy dużej stoję czy chodzę. Staram się w miarę możliwości poleżeć ile się da. Jutro mam wizytę u doktorowej o 15 więc może ona powie co tam się dzieje.
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
awangarda wrote:Jaki to sklep?
Jaki test z sody?? Nie znam
jak się spieni to chłopak.. jak nie to dziewczynka
https://www.youtube.com/watch?v=XRUwnwOP6oEsisi lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Nasz zarodek jest już oficjalnie płodem 9 tydz. 3 dzień. Termin na 13 sierpnia
Nie mam zdjęcia, ale miałam USG przez brzuch, ruszał rączkami i słyszałam serduszko! Jadę kupić dziecięce ubrankoAsiulka83, marjotka, Samsaramsa, itakasia, Lexi150, Amelia25, awangarda, Another, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny przesadziłam dzisiaj z dzwiganiem zakupów, dostałam lekkich skurczów i nie wiem czemu, ale sprawdziłam szyjkę macicy. I jest otwarta na opuszek palca. Też tak macie? Chyba pojadę zaraz na Izbę Przyjęć sprawdzić czy wszystko ok. Czy panikuję Waszym zdaniem?
-
Gaduaaa wrote:
Przeciez soda zawsze sie pieni nie? Nie słyszałam o czymś takim wcześniej.
Mi koleżanka wróżyła z włosa i obrączki i wyszło dwoje dzieci chłopak i dziewczynka.
Wiecie co, dzis sie dowiedziałam ile ważyło dziecko jednej dziewczyny u mnie w pracy, mam na myśli wagę przy porodzie. Nie uwierzycie, urodziła na poczatku 7 miesiąca nie wiem dokładnie ktory to był tydzien, koniec listopada a termin miała na 24 stycznia. Dziecko ważyło 800g! I zyje, przybrał juz 1,5kg. Wiem, ze to jest okropne przeżycie dla rodzicow, ale z drugiej strony pomyślcie jakie cuda teraz medycyna działa, kiedyś to nie byłoby do pomyślenia zeby takie maleństwo przeżyło. -
olis87 przyznam szczerze, że ostatnio udawało mi się jedynie czytać co tam u Was słychać ale na pisanie nie było sił. Prawie non-stop mdłości mnie męczyły i starałam się jakoś to przetrwać. Teraz jeszcze te pobolewania. A na dodatek w poniedziałek wróciłam do pracy. Armagedon istny . Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i u Ciebie też się uspokoją te bóle.
MówmiAgatka jeśli czujesz się źle i coś Cię niepokoi moim zdaniem lepiej to sprawdzić niż później mieć sobie coś za złe. Każda kobieta w ciąży trochę panikuje bo zależy jej na dziecku to normalne. -
A ja wróciłam z centrum handlowego, byłam sobie kupić getry, bo wygodniejsze niż spodnie. I będą (przynajmniej na początku) rosły wraz z bellym best friendem
A taką sodę, to do siucha wsypać? Chyba se trzasnę, żeby się upewnić, czy jestem w ciąży, bo USG to wiecie. Różnie to z nim bywa. A beta to samo, nigdy nie wiadomo, czy nie podmienili mojej krwi z krwią ciężarnej chomiczki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 17:20
Another, isabelle lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Przeciez soda zawsze sie pieni nie? Nie słyszałam o czymś takim wcześniej.
Mi koleżanka wróżyła z włosa i obrączki i wyszło dwoje dzieci chłopak i dziewczynka.
Wiecie co, dzis sie dowiedziałam ile ważyło dziecko jednej dziewczyny u mnie w pracy, mam na myśli wagę przy porodzie. Nie uwierzycie, urodziła na poczatku 7 miesiąca nie wiem dokładnie ktory to był tydzien, koniec listopada a termin miała na 24 stycznia. Dziecko ważyło 800g! I zyje, przybrał juz 1,5kg. Wiem, ze to jest okropne przeżycie dla rodzicow, ale z drugiej strony pomyślcie jakie cuda teraz medycyna działa, kiedyś to nie byłoby do pomyślenia zeby takie maleństwo przeżyło.Fabian Cyprian Tymuś -
Kira_ wrote:A ja wróciłam z centrum handlowego, byłam sobie kupić getry, bo wygodniejsze niż spodnie. I będą (przynajmniej na początku) rosły wraz z bellym best friendem
A taką sodę, to do siucha wsypać? Chyba se trzasnę, żeby się upewnić, czy jestem w ciąży, bo USG to wiecie. Różnie to z nim bywa. A beta to samo, nigdy nie wiadomo, czy nie podmienili mojej krwi z krwią ciężarnej chomiczki...Fabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:wiesz to jest chemia.. ja dziś jadłam barszcz... więc prawdopodobnie wyższe ph się zrobiło i już możliwe że przez to się spieniło.. ale czytałam sobie po forach że się kurde niektórym to sprawdza! heheh ale oczywiści z przymrużeniem oka to dla mnie.. z chińskiego kalendarza płci wychodzi mi córa
-
nick nieaktualnyByłam na IP. Odesłali mnie. Zebrali wywiad i powiedzieli, że to wczesna ciąża i mam wrócić jak będą silniejsze skurcze. Krwawienia nie ma.
Pozostaje mi czekać. Wzięłam no-spe.
Czy któraś z Was bada sobie nadal szyjkę? Zamknięta jest czy troszkę otwarta? -
Agatka ja się ostatnio martwiłam bo była taka jakby trochę otwarta i wcale nie twarda.
Ale jest ok. Połóż się,weź magnez, jak bierzesz dupka czy lutke to weź. I odpoczywaj.
Ja już chce ubranka kupowaćMówmiAgatka lubi tę wiadomość
synuś
Dwa aniołki *