Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krukofanka, ja na początku też nie mogłam patrzeć na mięso, a potem minęło, z dnia na dzień. Jak dziecko będzie potrzebować mięsa, to po prostu zaczniesz je jeść
Pestka, dużo żelaza jest np. w natce pietruszki i białej fasoli, jak lubisz to smacznego!
Agatka, powodzenia!20.08.2017 -
pestka1 wrote:Tylko co tu zrobić jak się nie lubi buraków No nic chyba będę musiała jakoś przełknąć. Chociaż niektórzy twierdzą, że z warzyw mało żelaza się wchłania.
Jak nie lubisz buraków to pij pokrzywę, 3-4 razy w tygodniu na czczo. Ma dużo żelaza a dodatkowo zapobiega infekcjom pęcherza, ja mam z tym problem a odkąd piję pokrzywę ani raz nie dostałam zapalenia, ODPUKAĆ!!! -
nick nieaktualnyI po wizycie Maluszek skakał i skakał, chyba żeby pokazać rodzicom, że wszystko w porządku po grypie
Cherry wpisz mi proszę kolejną wizytę 02-03. Dziękuję!Lexi150, All4love, Samsaramsa, Another, ss25, Kira_, sisi, Tova33, Amelia25, Lovi89 lubią tę wiadomość
-
Ulli88 wrote:Temat pokrzywy już był poruszany. Może powodować poronienie więc jeśli były jakiekolwiek kłopoty/ plamienia w ciąży to absolutnie nie mozna
A ja właśnie czytałam, że jest jak najbardziej wskazana w ciąży, także jeśli się ma krwawienia bo działa przeciwkrwotocznie...
Kurde teraz to już sama nie wiem... -
Jestem po badaniu. Wszystko ok NT 1,8 kości nosowe obecne, wszystko na swoim miejscu. Między nogami nadal coś jest, więc raczej będzie chłopak.
Maleństwo ma 6cm i przerasta termin z OM o 5 dni..Znów będzie gigant....All4love, Samsaramsa, Lexi150, ss25, Basha, llallka, awangarda, sisi, BrumBrum, Amelia25 lubią tę wiadomość
-
SS zadzwoń jeszcze raz, zadaj natychmiastowej interwencji ( powiedz ze zatrulas się tlenkiem) i koniecznie zadaj nazwiska osoby z którą rozmawiasz żeby w razie co konsekwencje moc wyciągnąć!Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyAll4love wrote:Agatka ile cm ma już maleństwo? Pytam z ciekawości, bo jesteśmy na podobnym etapie
All4love dzisiaj tylko lekarz na chwilkę zajrzał, aby posłuchać serduszka. Nie mierzył mi parametrów. Takie dokładne USG będę miała za ok tydzień to napiszę. 2 tygodnie temu mój maluszek miał 2,5 cm. A Twój ile ma?Ulli88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMówmiAgatka wrote:All4love dzisiaj tylko lekarz na chwilkę zajrzał, aby posłuchać serduszka. Nie mierzył mi parametrów. Takie dokładne USG będę miała za ok tydzień to napiszę. 2 tygodnie temu mój maluszek miał 2,5 cm. A Twój ile ma?
Moj Kluseł w 11t2d miał 4.15 cmAll4love lubi tę wiadomość
-
MówmiAgatka wrote:All4love dzisiaj tylko lekarz na chwilkę zajrzał, aby posłuchać serduszka. Nie mierzył mi parametrów. Takie dokładne USG będę miała za ok tydzień to napiszę. 2 tygodnie temu mój maluszek miał 2,5 cm. A Twój ile ma?
Ja ostatnie USG miałam równo 2 tyg. temu i miał 2,21 cm.
Ciekawe ile nam urosły od tego czasu Sądząc po tym jak mnie brzuch boli to chyba dość sporo ^^
MówmiAgatka lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
Melduje sie po wizycie wszystko jest dobrze, dzidziuś ma 6,93cm, dwie raczki, dwie nozki, kosc nosowa obecna, NT 1,9, serduszko bije 171x/min, wszystkie narzady obecne i prawidlowe. Płeć nieznana cos miedzy nóżkami jest ale gin mówił ze juz nie raz z takiego czegosc wychodzila mu dziewczynka wiec na nastepnej wizycie postara sie powiedziec kto tam mieszka.
All4love, ss25, awangarda, llallka, santoocha, sisi, Lexi150, MówmiAgatka, BrumBrum, Tova33, Amelia25, Lovi89, Andzia1985, Samsaramsa, Basha, Otka lubią tę wiadomość