Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia musi być dobrze! dostałaś od nas tyle myślaczków pozytywnych, że nie ma opcji
a jeśli mogę spytać, co to miałaś za infekcję, że spowodowało ten obrzęk? Grypa?
Jasne, że jem i chipsy i słodycze i wszystko co złeno może oprócz mcdonalda i kfc, bo na to mam jakoś odrzut. Jak masz na coś ochotę, to jedz. Bez sensu sobie odmawiać
ss25 lubi tę wiadomość
-
kurkaSkiters wrote:Sylwia musi być dobrze! dostałaś od nas tyle myślaczków pozytywnych, że nie ma opcji
a jeśli mogę spytać, co to miałaś za infekcję, że spowodowało ten obrzęk? Grypa?
Jasne, że jem i chipsy i słodycze i wszystko co złeno może oprócz mcdonalda i kfc, bo na to mam jakoś odrzut. Jak masz na coś ochotę, to jedz. Bez sensu sobie odmawiać
FabianCyprian
Tymuś
-
All4love wrote:Dziewczyny, głupie pytanie...
Jecie chipsy? Czy sobie darujecie taką dawkę chemii w jedzeniu?20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
A ja i w poprzedniej ciąży i teraz jem wszystko na co mam ochotę. I nie mam wyrzutów sumienia
Dzieć i tak weźmie sobie ze mnie to co chce i ile chce
A dziś wieczorem będą tosty z wędlinką, serkiem, pieczarkami i czosnkiemNormalnie dziś cały dzień za mną chodzą...
-
Cherry_Blossom wrote:A, mierzyli mi Ciśnienie i mam 90/60 i to w stresie!
U mnie to samo. Raz miałam 90/50 i pani pielęgniarka nie chciała mi uwierzyć, że dobrze się czuję
-
Apropo niezdrowych rzeczy, to ja od paru dni pochłaniam ciastka francuskie z biedronki. Wiem, że to syf niesamowity- chemia+puste kalorie, ale ostatnio mam wrażenie, że to nie ja mam decydujący głos w temacie jedzenia
A to się odbija też na mojej wadze- tendencja malejąca zdecydowanie odchodzi w niepamięć
-
To ja sie zamelduje po wizycie: rośnie nam zdrowa dziewucha (na 90%), raczki nóżki na miejscu, serducho wali, kość nosowa widoczna NT 1,6. Także jak wszystko pójdzie dobrze, to w sierpniu przywitamy Marceline.
Krew na pappe pobrałam po usg wyniki za 10-14 dni
Aaa nastepna wizyta 9.02
Sylwia bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki !!!All4love, llallka, Lexi150, Cherry_Blossom, Amelia25, Tova33, sisi, Kfoka, Otka, Another, ss25, Asiulka83, Lovi89 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, a ja w szpitalu jestem po dzisiejszej wizycie. Za mało wód i jutro będą szukać przyczyn.
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017