Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySS będziesz za pewne kupowała jakiś leżaczek/bujaczek i ten jest fajny http://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-niebieski.html bo w pierwszych miesiącach jest to takie łóżeczko płaskie. Ja będę je kupowała.
A do spania http://www.chiccopolska.pl/produkty/8058664022748.ozeczko-dostawne-next2me.odpoczynek.lozeczka-dzieciece.html , a potem jak młode podrośnie zamierzamy eksmitować do pokoju bratass25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o łóżeczka to ja znalazłam piękne z...
I zapomniałam Wam napisać, że mój gin stwierdził, że moje cukry są ok. Tylko mam trzymać się zdrowego żywienia i nie przeginać ze słodkim i węglowodanami. Nie dostałam skierowania do diabetologasisi lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ja wczoraj znalazłam coś takiego http://www.babyland.pl/pl/product/38424,classic-lozeczko-120x60-grey
All4love- a mój mąż mi pokazywał takie ja to, które Tobie się podoba na jakiejś innej stronie (z różnymi zwierzątkami) i chyba tańsze- jak znajdę to Ci podeślę link.All4love lubi tę wiadomość
-
My kupujemy lozeczko, jakie jeszcze nie wiemy:D tylko tyle ze biale plus na pierwsze miesiace moj tata, jako przykladny dziadek, jakby nie patrzeć pierwszego wnuka, robi wlasnorecznie kolyskę
Lóżeczko mamy zamiar postawić w osobnym pokoju, a kołyske w naszej sypialni
Leżaczek, bujaczek to marzy mi się z 4moms ale zobaczymy jeszczesisi lubi tę wiadomość
-
llallka wrote:Rudzielec u mnie ten sam problem z bólami głowy
Bolała mnie ponad tydzień i dopiero wczoraj przeszło. Ja to powiązałam trochę z ciśnieniem atmosferycznym- ostatnio było cały czas wysokie i dopiero od wczoraj zaczęło spadać i u mnie ten cały ból jak ręką odjął. Gdzieś czytałam, że tak reagują te z niskim ciśnieniem 9 ja się do nich zaliczam). Widziałam prognozy pogody i teraz przez najbliższe dni ciśnienie ma lecieć w dół- licze na dobre samopoczucie i tego samego życzę Tobie
Oj to chyba masz racje bo ja mam zawsze niskie ciśnienie a pogody oststnio nie oglądałam i nawet nie wiedziałam że takie wysokie było, teraz już generalnie lepiej się czuję na szczęście,
SISI ten kosz jest taki piękny, też o takim myślę bo nie zajmuje za dużo miejsca i wszędzie go mogę postawić
ANDZIA jeśli chodzi o okulistę mi ostatnio powiedział że w ciąży bardzo często się wzrok pogarsza ale po porodzie wraca czasem do stanu sprzed ciąży, nie wiem ile w tym jest prawdy, ja miałam soczewki -1,75 teraz mam już -2,50 na jednym oku bo drugie to i tak -20,00 więc nic tam nie widzę ale to od urodzenia więc mi to nie przeszkadza,
mam hmmm może trochę głupie pytanie do dziewczyn których to nie jest pierwsza ciąża, kiedy Wasz partner poczuł ruchy dziecka przez brzuch? tak że dotykał brzuszka i czuł że tam coś się rusza nie koniecznie już mocno kopie ale się rusza? Bo mój M sprawdza codziennie choć wiem że to za wcześnie bo już by tak bardzo chciał też coś poczuć,
moja przyjaciółka urodziła 01,01 tego roku, nie karmiła piersią mało pokarmu itd i po równych 6 tygodniach od porodu dostała okres... jak pomyślę wogóle o okresie znów to mam dość, lobie ten czas kiedy go nie ma...)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 10:54
sisi lubi tę wiadomość
IO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
nick nieaktualny
-
My dzisiaj z mężem wybieramy się do sklepu dla maluszków. Może coś wybierzemy bo jak narazie nic nie mamy wybrane oprócz imienia dla chłopaka xd
Wiem tylko ze łóżeczko ma być białe a materac napewno nie kokos gryka, a no wózek musi być napewno ciemny i uniwersalnyi to by było na tyle.
A łóżeczko turystyczne pewnie też kupimy do salonu -
Dzień dobry
Itkasia ale niespodzianka z tym synkiemMąż pewnie w siódmym niebie
Gratulacje.
Anielle mnie od paru tygodni boli kość ogonowa, czasami budzi mnie ten ból w nocy ale też się naczytałam, że to normalne. Macica naciska na nerwy ale może z czasem się podniesie i będzie lepiej.
Rudzielec podzielam Twoje zdanie co do okresu, u mnie nie toż, że strasznie bolesny to jeszcze robi mi rozpiździel w brzuchu (endometrioza)
I też jestem ciekawa kiedy mój mąż bedzie mógł poczuć pierwsze ruchy maleństwa, widzę w jego oczach ten blask i podekscytowanie jak mu mówie, że dzieć właśnie się poruszył. Wiem, że póki sama nie poczuję porządnych kopniaczków to on nie ma szans. Kurczę jeszcze parę tygodni temu sam fakt ruchów był dla mnie abstrakcją
Dziewczyny poproszę o kciuki o 18 (Polska 19)Niestety nie dowiem się czy wszystkie narządy w porządku bo to jest usg czysto rozrywkowe ale lepsze takie niż żadne.
Anielle lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Rudzielec, ja przed chwilą przeczytałam, że w ciąży zmienia się kształt oczu i później trzeba przestawić się na okulary. Oczywiście później wszystko wraca do normy. Ciekawe czy to prawda
Czasami ta fizjologia ciąży mnie nieco przeraża, jesteśmy prawie jak transformersy! Tu się coś przesuwa, kości się rozszerzają... masakra. Sisi będzie dobrze na pewno.
sisi lubi tę wiadomość
-
Mnie boli wieczorami prawie wszystko w miednicy, ciągnie, kłuje i czasami pali. Nie powiem, żeby to sprzyjało wzrostowi mojego libido
I dziewczyny! Pojawił mi się brzuch. Wczoraj rano nie było, dzisiaj jest. Dziwne to wszystkosisi lubi tę wiadomość
-
Z tym okresem to i ja się cieszę chociaż miałam delikatne i bezbolesne ale ile było stresu przy czekaniu na niego to masakra, u mnie rozbieżność była od 25 do ponad 50 dni xd my planujemy od razu drugie dziecko to mam nadzieje że długo nie będę się z nim później męczyć xd
Sisi trzymam kciuki żeby było grzeczne i pokazało to co trzeba
Z oczami to ja czuję że mi się pogorszylo, dwa lata temu było 0, 0 a teraz w każdym oku po +1, 9.03 idę na badanie kąta zeza i zobaczymy co tam wyjdziesisi lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Widzę, że Wy już zakupy poważne szykujecieJa jeszcze w sumie nic nie kupowałam, padam na pysk popołudniu.
Rudzielec ja tez ostatnio tak myślałam o braku okresu, że fajny ten czas
-
Gratki po wczorajszych wizytach
Another śliczne łóżeczko no i oczywiście sowy
Sylwia ja miałam turystyczne dawno temuu mnie fajnie się sprawdzało, jak jechaliśmy do teściów na działkę, a później jak opiekowali się małą to sobie spała spokojnie na powietrzu latem
Jeszcze miałam taką delikatną siateczkę nakładaną chroniącą przed owadami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:50
ss25, Another lubią tę wiadomość
-
Sisi dzięki
Nawet małż zauważył, choć ciągle powątpiewa i mówi, że to pewnie spożywczak
Szalejecie z tymi zakupami! Ja na razie kupiłam tylko parę bodziaków i dres. Choć przyznam się, że szukam namiętnie wózka. No i wybrałam. Chciałabym albo anex sport albo mutsy.sisi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny