Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jak mam wyjść na wizytę prywatną jak co noc mam krwotok? To niebezpieczne.
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
ss25 wrote:Twarda kobieta z Ciebie w takim razie!Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Papierówka, ja wiem, że to może wydawać się niemożliwe logistycznie, ale uważam dokładnie tak samo jak pozostałe dziewczyny- skonsultować to prywatnie. Ściągnąć jakiegoś lekarza do szpitala, albo choćby wyskoczyć gdzieś na godzinę. Dzieciaczek silny i nie daje za wygraną. My tu wszystkie jesteśmy z Tobą.
-
Wiecie co dziewczyny, mi to sie udzielają wszystkie wasze objawy. Ostatnio pisałyście, że coś tam Ws kuje- ja sobie myślę, że u mnie nic. Na drugi dzień i mnie kuje. Teraz jak tylko przeczytałam, że was ciągnie i brzuch robi sie większy, to stwierdziłam, że u mnie też. Strasznie jestem podatna na sugestię
sisi, kurkaSkiters lubią tę wiadomość
-
Papierówka już kiedyś tu pisałam- moja koleżanka miała problem z wodami, dużo piła, kroplowki. Niestety woda szła w cale ciało ale z brzuchem niezbyt... urodziła zdrowego chłopca. A potem jeszcze 2 dzieci:) nie trać nadziei :*
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Gaduaaa ja zjadłam niedawno ogórki kiszone z chilli z milka z orzechami - zupełnie nieświadomie! A teraz z mężem 2 pizze :o
przypomnę że mamy dwoje dzieci.. ten się obudziłile się je w ciąży haha
sisi lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
kurkaSkiters wrote:Ja mam ochotę na mięso. Szynki, kabanosy, kiełbaski mniam... Jakaś dziwna chyba będzie ta moja dziewuszka... Mięsożerna
ja w drugiej ciąży siedziałam w lodach i też chłopak wyszedł hehFabianCyprian
Tymuś